嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

想約C D去酒吧飲野

想約C D去酒吧飲野

下個月頭放大假想約c d去偽娘吧玩下!有意pm留微信比我
覺得好的就按一下感謝吧~~

香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?

引用:
原帖由 qqqqaaaazzzz 於 2016-8-23 15:10 發表   
. z% U4 ?0 ^8 I: S+ f6 `+ m8 s香港有偽娘吧嘛?定係大陸個d丫?
% R( P& B& h: {+ g5 B# h" i  v  ?就係想知香港有無/係有無邊度

我都想cd去飲野好耐

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-23 16:00 發表   5 E, \: x' T3 f- ?( ]
我都想cd去飲野好耐
2 C0 o! C2 X5 H7 R1 N6 f試下囉我做妳男伴

我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   
6 E2 F$ D& J) _4 i7 k8 e; W我都想落吧飲酒玩唱歌喔!
/ q; ?1 u5 Z; W+ E
婷婷姐我想同你去
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

我都想女裝出加高踭鞋出街,但仲未夠膽

我都想去, 但化裝技術未到家

努力練習喇大家

引用:
原帖由 zz67098 於 2016-8-23 22:05 發表   
& E  s' O6 \; g6 U) b0 ?' h- Q; q7 v' @4 D
婷婷姐我想同你去
! G; T0 w* z5 k
我想同妳去

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-23 21:53 發表   4 ~, |) J: ~* w2 b# b( \% R
# P+ L7 T  r+ m" ]

' ?* X& S' C" Q" I8 r( r; U幾時丫# N6 V% t3 k3 i! N, ]4 M% A

" Z0 k6 B! x- t

引用:
原帖由 Nanase 於 2016-8-24 19:06 發表   
2 ^9 w( c1 t, l4 S1 L7 Q. s6 y' t& p" u( U" A+ v/ U# k

. h) ]4 u3 ^1 @0 i; f1 q; F  V幾時丫
8 s8 R2 E# m! r5 @8 u
7 s; Z: c! a1 X; t
8 T6 l5 R2 [2 f1 s% S9 J( x
隨時都得!

引用:
原帖由 adam5354 於 2016-8-24 20:05 發表   $ `9 s  _, k7 N3 M
7 G8 w+ L7 @% I7 n
隨時都得!
5 f! N+ i5 t  f5 A% o3 r
  R, N8 C( p: h3 ~; a/ M好...吹雞出來飲野/ m0 C) J. e, [6 Y* a! w
; \3 [$ D/ P' f0 Z% ~3 w7 W

有酒吧歡迎cd入去?

BOOK間樓上吧任玩。

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-23 17:15 發表   7 h: t" U" a8 G/ h
8 t  X  f/ {; q* H0 `% U: I) e) F
試下囉我做妳男伴
2 q4 ]' [& z4 o* ?% K+ \  b# G

9 ]- o, h. [# J' R2 R3 ^Ok丫 pm你wechat比我 thx

引用:
原帖由 出租myleg 於 2016-8-26 00:24 發表   
$ g8 J% V' y* z) T- h& u- h/ d4 o: z- F$ u
  # q! J, L& g# d: g* v
Ok丫 pm你wechat比我 thx
8 W- f( t; M" D- t+ \: N
甘我點呀………

引用:
原帖由 dreamshaha 於 2016-8-26 10:34 發表   " k) Y. |% [% Y2 A

, C- m" I# R6 r" T7 h/ u8 \# f甘我點呀………
6 n8 m4 `, B! A, `

2 t* }  L7 ~6 P2 ~
& I8 U) u8 A% J3 u6 I比埋你wechat我

最近訪問的版塊