嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

女僕咖啡店 搵男扮大旺

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-2-25 22:25 發表   
; Q2 a2 h; `8 |5 {4 n# Y2 X; j香港人成日都話男女平等!話反歧視!其實心中都是不平等!歧視!香港人下多幾個世紀都一成不變啊!8 N$ o9 P6 `( j
唔知香港有冇反串女僕咖啡店呢?好想見識o下!唔知係邊呢?
: n5 i; r' t1 _8 q8 D/ W: q* ~* e  U9 ~! H8 |+ \
% A9 G% p, U/ y/ y) t7 \
=.=我都想知!!6 a  @* r8 C+ @, R* k
之前有D COSPLAY cafe 旦 沒哂!!..
% D! j1 R2 @0 m( Q+ s( O5 i7 ~  U& D: x8 ~$ Y
偽娘 就未見過 -3-"
+ Q# ]% H$ r" z% D' J% T7 T2 Y/ n, x# p% R+ Q2 w
如果有一天中左 6合o -_-有錢一定開xD" [迷聲:你發更夢?] -_-"

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
如果香港有就好啦!
, R2 Q8 i. J! s) Q不過可能好多人唔接受

' t/ e% A/ `1 y8 f# s
不知道台灣會不會有說  Z! Y- }9 J& a  n
6 L  A7 q1 _% i% G' Z; c

就算d人唔接受,起碼仲有我地呢班姊妹接受同支持!- [7 F7 D8 y( F+ s. V. }+ W$ i+ k$ C

" D) |9 o* \1 B9 o1 r8 c
引用:
原帖由 blueblue00 於 2010-2-26 18:26 發表   4 c9 a% @/ e- A
如果香港有就好啦!) M! ^$ q  B* _! z" R7 r
不過可能好多人唔接受

車, 接受唔到咪唔好幫趁啦,+ X- r- j9 f; G9 M1 z4 T3 A5 `
唔好又去邊道邊道投訴就好啦

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-2-25 23:01 發表   ; c% P  _5 ]9 s9 `' y
5 K* D* L6 e# s% U6 T* N' h

+ T( z; H) T2 [' ~: q係呀,我呀媽見我d頭髮長少少都係咁叫我去剪!
+ k9 n9 a0 s) K1 l2 {
0 i- K) B+ A3 c我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~$ `1 O7 F. W: y9 t
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"
( m8 p$ Z1 @+ E6 {中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係佢地講晒~

引用:
原帖由 karen0129lai 於 2010-3-4 00:39 發表   0 |+ @! z& T. [! {) _+ a
  {& N/ Z4 S5 J( |( p$ p
* o- O, T' m' t+ t/ l: `
我有一排留長頭髮(唔係為左CD), 成班阿姐級既人走黎同我講呢講路~% |2 x) G9 k' ^7 I6 @5 n8 `
又話男人不嬲都短頭髮~ 我話"下?! 你睇古裝片D男人幾長~ 你叫孔子剪頭髮先啦~"# v7 o/ n' L' x: y
中國男人不嬲都長頭髮~ 係推翻清朝先剪辮之嘛~ 好多野根本就係 ...
% \" P3 Y1 t- H5 o+ Q% m* W6 B5 N# U3 }, s, B# l% X2 T# E4 K
你叫孔子剪頭髮先啦~"4 l- K2 ^" u* D; L+ U0 E
中國男人不嬲都長頭髮~6 ?& I$ G% t) j* k7 D
講得好~!!!!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-6 15:16 發表   # S" q6 i) }" ~6 _5 P# Z
2 b8 ^+ Y! ]6 I5 J# M7 t! a3 V
3 [# F9 `, d7 s' M
你叫孔子剪頭髮先啦~"2 D( q: u% l: g% ~
中國男人不嬲都長頭髮~
4 |! T  Y. Y6 D* \; x1 I  \講得好~!!!!
1 H  U5 ?9 v+ n% s, d
簡真係精句呀!!!