嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
' c, \" f1 q# `8 O" M$ M搞手最好先自貼下相先
# ^5 A3 R! }5 q8 S2 m7 ~而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D/ G* a. \# r5 D; }& N4 e6 @
6 ]5 ]$ `& X3 }5 B7 \: k3 l- d& ~4 G

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
8 U" A: T# K0 s0 x4 s; l妳們可以約個KTV一起唱歌啊
4 s; Q7 d7 J" E6 K1 S上次不是就有姐妹約在KTV呢" g7 P- D" j2 Y  x# d
還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
4 z) @' j( M9 s3 \5 r3 V2 t- I偶若在香港滴話就跟妳們聚會
3 r- o# J! _: t* l2 o4 Z妳們可以約個KTV一起唱歌啊5 `. n, h* u1 y' o2 Q- L9 r
上次不是就有姐妹約在KTV呢( C) d  ~* U! N9 P4 g6 O
還有拍照分享喔
) L# u  c. `- b( E7 K+ }/ H6 r

- M, r6 A/ u. [8 g8 H9 c9 r* w  R唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   * i, }. v( q0 P% N1 Y! G: `! |
/ ]4 F) T3 W% Q- x2 q1 w
3 Y- Y' u9 |. X5 Q4 T9 [
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
! M4 p3 k+ e  Y) w4 H& W+ p好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
/ Z0 x1 d& |* S& S$ ^
: f: A$ N; q- `. E7 j
5 I% F, f# {3 O7 c; @5 X唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
% P( r2 X! Z  w! {( f- B+ I6 Y( t/ y! w& t" G
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
7 g: Z) S5 L4 O0 l其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
$ b2 _9 u2 Y2 B, w- V  N) I8 M

s- ~5 w  `% R  j3 @其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
1 L2 E* g' q, w5 h' e7 ]啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
+ Z; s8 y3 P% D2 g0 e
4 M5 l2 {+ |( g8 D; x$ X[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   + m3 t) t2 Z# P9 |$ f
溫馨提示:# `3 V! X6 Q- V3 ]
搞手最好先自貼下相先) Y& }' H2 w# D" \0 R
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
% \, W5 _. s( T, J& _" O
6 [* x8 W8 ~" ]6 K9 R 心儀又貼下泳衣+肉絲
/ K. I! c& d% I  E

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
, B0 |  l2 ?+ O1 V1 D. `8 k; Q# s% Z- L

, ~: M6 m* b% s7 \/ l其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
- ?: C, z# m4 O# `$ W) _! c9 d" d8 C4 d% [6 b

5 c3 F- J9 R3 r) _看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   4 ~2 L' q" z7 _; j# U% E
有冇校服聚會-.-
: a4 }. a  O/ z
唱k著校服都得架~
1 k% ~& j$ H0 c3 P. F" p" u我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
/ ?, v  `  P1 E7 N0 d. z0 ?; U
! P  o/ O# ?) C9 Z( F# R2 z+ G+ Z5 P0 A

; e0 U) o% s& W  J, w" T6 \看到這句笑了出來

b5 x. Q, `% p( L! \3 z' t  a 4 C  U- N, V2 K8 J1 c% s
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar! a" l; y" u" |; d6 Q
不過我冇衫得唔得!?

婷婷* j' D/ R: ~7 Z/ t! v1 t$ W
唔好里佢
7 _* _0 U0 t- ?9 l/ K" P佢CD點數0 點 又冇威望6 r5 r" j' B- r( m  x
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,. Q! T/ T' a5 c2 w
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,* }! O- Y' w- W2 ^! B% {! I* x
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! " O* M( w) w- e$ B8 G4 l! t/ ]/ Q; {

5 y# Q5 o; r% _, V# z; N8 ghttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   6 X+ i1 z; E: H# S3 ?; |+ m" y9 ?
婷婷
. A0 G) X  C) m) r+ T7 F, v$ R, d唔好里佢
) A% p( {8 I6 w' j3 J' h佢CD點數0 點 又冇威望& {! a! b' W1 A! \2 c2 |& s7 m: }
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
% X8 G7 m! j5 {+ |我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,  W7 _8 O/ `; U4 e! H3 z
去佢個cd聚會
3 d2 k/ J" M3 T0 R
* X6 u  L/ o8 {6 h% D, R& q
謝謝!