嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幻想偽街比仔撩

幻想偽街比仔撩

成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
覺得好的就按一下感謝吧~~

有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼

引用:
原帖由 darkmage 於 2021-4-30 16:18 發表   
! F7 q) Z1 B1 ]# f1 B$ a有喔 雖然多數外藉 本地都有但少啲∼
7 h3 I0 P& `+ v% T9 {8 F
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁

唔係幻想
. r- a% b; V( e我被仔撩過好多次. U" h1 I/ R7 [( ]) v
只要過咗十二點
2 m3 U0 e0 V+ z3 U6 e3 S+ f. o就算唔著性感都一樣被仔撩

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   * O  ^9 E/ k1 j9 V. }
唔係幻想
2 F, `, I0 D" h9 L6 e& S4 Y我被仔撩過好多次9 c8 k+ i/ P6 c# r2 v  e4 g  r. s
只要過咗十二點2 n) k9 i, A" ?' Y+ U: ]
就算唔著性感都一樣被仔撩
+ {/ _  v* }& O邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:30 發表   ( r2 @4 U3 `8 U9 C, D
& X/ P+ v, c% W; Y# l, @; p
南亞果啲嘛。。佢地好饑渴咁
8 k$ a' J. W3 E  d8 z9 y

, @' d5 z, g0 K& A# N$ w3 s那些當然唔計啦

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2021-4-30 18:57 發表   ' L" o0 m0 |- {6 f# H  \4 s, i
唔係幻想
% U, Y6 u8 q; C( V4 j& J4 O我被仔撩過好多次. Z  X$ N" c% E! q; L
只要過咗十二點
. z; l! F6 y: D$ o, P' l就算唔著性感都一樣被仔撩
$ y/ c# W% d* o; _+ H; i) B
5 @; e3 v: n  J) I. o( @- ]0 x! M秘書小姐,( i& u" y' \) q; U, r9 `9 ]; K! z+ l
心靈空虛,! f) a+ u( [( s  {+ x- e
岀街搵仔?
1 @6 S0 X: P# v6 J: f
: p& G3 O! f3 C^_^
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2021-5-1 17:47 發表   
0 X* m6 ?' C$ R9 y2 \* D
$ I- a% ], S5 r" n" j' d/ Q' q( P. |2 b/ D0 S( h
秘書小姐,
& I1 [5 W$ u$ ^5 w5 ~心靈空虛,
2 C) u: }5 P/ u9 e+ \岀街搵仔?
% A& W) T9 D# f+ v
# _" Q1 U8 R2 T! N# X" U, ?2 j^_^
7 y4 }# q* i, H
+ l6 G4 f8 r5 _2 W講緊未使戴口罩時代
6 V: {! Q1 G" p- _* t$ \# Y自從疫情開始個個戴住口罩( E1 D8 _( {* v' c: I8 z7 N
夜晚又無人( B  s. f7 H# O
边有人撩

引用:
原帖由 cherrie 於 2021-4-30 16:11 發表   " J, l, ?* t! W3 ^
成日幻想偽街時會有仔仔以為我係真女咁撩
4 X( y9 n! ~, h6 m6 q3 F# D. J, b% M: u& j+ x4 M& H
可以引证自己吸引力

回復 1# cherrie 的帖子

CD後被仔撩,應該都係大部分CD想要的效果,以示自己CD得出色呢!

姊妹打扮好得!!7 O9 p/ x1 X& n' o& f' Y; v* J

剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
5 ^! B, a8 d- G, P' E剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
. T/ D4 |6 ~" M# d- \

& R0 f0 B. o% V3 d7 }! \. J做乜唔撩佢?

佢好快落車, 同堆好多野
9 P' R# X7 s+ {3 J) U, Y
8 N8 M# x3 [& k1 C! ][ 本帖最後由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:15 編輯 ]

邊區?定係姊妹打扮好得咋……

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-1 23:40 發表   
" x3 l6 K) O0 N( U! L# J剛才晚上10點多在九巴5C, 坐在一個CD旁邊
& T" P5 ^, y6 i
咁精彩。。。

引用:
原帖由 stephen_hk 於 2021-5-3 12:10 發表   
+ r5 g" g% B2 E: s% A佢好快落車, 同堆好多野
' Z9 {$ b1 h6 g
5 e2 w1 Z* W! [/ n/ l; s% S正好,幫手,
% i8 d2 z1 ~& w# f/ B  \再 認識她& e* {* |! f: e" @
) i3 R' l+ z! `0 n( s. P
(o^^o)
享受 一分一秒的 CD

諗緊而家偽唔偽街好呢