嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

同各位CD靚女傾下計先

同各位CD靚女傾下計先

大家有無返工......有既返咩工
! H2 l- B  t/ S! w1 C你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-9 16:31 發表   4 B0 `& M7 t2 g6 I" v1 U
大家有無返工......有既返咩工
& j( d+ h, I$ Z/ I( E# Q" k5 j你地成日話返工可以著絲襪...一聽到就灰
/ ~7 |5 S( X, t% K9 J$ {
你都可以著架!點解灰呢?

你地講左你地返咩工先呀....' N6 X2 c9 P% ^  N6 s" @; G
我真係唔敢講

典解唔敢講既???
: I0 Z7 C2 d1 p; ]! R8 {. M% p我暫時放緊自己大假 之前做admin

唔敢講係因為咩原因呢??
アンジェラ

其實無咩原因既....只不過係粗重公作

你都得架7 ^# e, ]. a( e- v! E' z
我都係咁

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-10 00:59 發表   * M8 d6 P, P9 g- o5 L- e
你都得架2 `$ j( }/ {! p' z$ r6 a0 b' q
我都係咁
3 y& ?/ S1 a# }6 _6 F
+ W6 y) t( `& I4 `) g
即係咩

admin咁利害!

粗重工作唔敢講??

裝修....OK?

cafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"5 b- V- L' F: D/ J
! m1 I" ~& b& j# ~/ D( n5 b% d- w
家下沒野做 -口-

引用:
原帖由 偽娘 於 2010-3-10 13:43 發表   - {5 w6 v- _7 \
cafe .. 旦比人請食魚仔 -3-"
5 N6 L9 G. j* y0 P% t& N  a" M* @
5 s0 ~0 Q$ R$ ]  Q1 }. c- n家下沒野做 -口-
+ q7 W! c: G/ K! E. p+ B偽娘cafe? ! X" {; M$ G1 _$ Z
咩叫魚仔

魷魚呀...師姐

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-3-10 14:43 發表   
* z+ H7 L9 a8 T% m& k) p/ b魷魚呀...師姐
9 _: h/ j; F1 W5 a. v; v$ z7 q
咁正+ e% o0 O& r  n  s8 A
咪可以日日係屋企CD囉~

睇你身材又唔似做開粗重工作喎,如果真係做裝修,咁你又真係幾難變裝嘅,工作時又會大汗叠细汗.....

好老實講...我做過好多份工
% x5 ~4 i2 }4 a( u' L6 e4 F9 s裝修....速遞...跟車....洗車4 L7 a! b( q. K
不過好彩..我都做過SALES
2 k/ J7 j) E1 [0 j0 n$ J. ~2 f$ I( K6 v8 }; B6 z: p

我退休前係做秘書的~3 h; O9 s" H# k, l
退(出職場)休(息一下)後就全職讀緊書, 靜待東山再起.

我平時會穿小底底!凍的時侯會穿九分襪褲返工!

哎...讀書多你地話幾好

最近訪問的版塊