嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾0 A) R" J% @, u6 p/ d
仲有呢個世界真係細9 b9 v. w( R( ?. W" l3 j; y9 \8 F
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   , h  X  G1 j4 y8 `; b' A# }5 c
到底係咩飯局?
! v* T( ]! f5 d; g呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~/ N5 a9 P, D9 K$ ^- f) `

( q9 J3 z: ]; a不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   
; Q8 }, V, V+ n6 V5 L9 D  C) S: u+ ^% C  q. X; S
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
" w6 |3 R, v2 M  f) p+ L: y/ i, z" }5 t
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
% V3 N; H) i3 Y. ]4 j# k. _
你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   : _  B/ O$ U/ V- I  B
估唔到大家咁好傾# A6 Q" [9 q0 L  R+ q" U+ r& e
仲有呢個世界真係細
& p# p5 D1 S$ q  g. e4 a0 A露姬真係強,以後真的要多多指教了
9 ?9 F3 w8 [4 R7 ^% a; ]露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   6 M" B. |5 ~& o0 H3 e: ?; ~7 ~
嗯?心儀,那天誰是你??
6 ]1 X- d3 ~  t* v@@?) G4 X( J; H& ?  a4 ?
芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。
5 k( R4 g7 o' w6 R$ [9 l! U+ Z; T+ q5 V$ x
  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   
* h/ ~4 e8 e- E$ p你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
, ]% {8 t& d$ O0 L$ N% }
無提及過亦都無18+既野...% v4 K5 W. Q  d. o/ I
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀
9 R( ~9 |) ]- }* \8 {! P3月5日# L+ ?* R, ^3 c/ z& e
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   
4 q. v; ^$ l1 b/ A8 t2 u心儀5 w$ P* w% M% ~
3月5日
2 R1 L7 a' ?, p  Z, J4 L3 {0 B& _個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
. p  y: J% B% W; D4 f笨笨的>>> 4 D. L* Y2 o; _; D+ w; V
唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~; a8 R9 p' ^( O
我都好開心~
3 [( s* d* T9 U' W! y# W
3 ?; H" Y* P: ]別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""* S7 D% r9 g* O2 d" q  G
大家交流交流& Z* R/ J7 {- X8 {. ?" j

7 o3 d9 s( v5 Z2 hsuki都係-3-''''你仲強.....  \7 D, }% W! @3 E0 e! H0 ?. I9 r5 w
我都冇膽出街....
5 V: E2 E+ c7 w
6 V9 E) b4 j1 l0 ^( t+ ^# ?下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
1 u3 b5 o" u0 |+ A& D好傾就好啦~
) u8 }2 l/ J( \0 G! a1 V$ \我都好開心~
; q2 J6 f8 ?- H, o7 w0 s6 k, Y- g7 ~
別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
7 }8 U1 t1 _- K0 r大家交流交流4 p2 i. ?! ~" j& V( m+ k. g

" S1 I6 s& K1 v2 Z" G% M1 Qsuki都係-3-''''你仲強.....
) |0 W+ g4 }& U& ~( n. U3 e  }. @我都冇膽出街....' W  [4 l& l! C/ T, d: ^( p
; f- z* D/ \5 ?( O
下次再約出來啦~!
6 `0 ^( u1 M; }$ s
以你既身型同化妝技術* }7 q. z$ P# w& a2 ~
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

7 I, i* _  k. ]* d
那是幻覺!* P6 T9 v% X% s& P" r! g
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?

最近訪問的版塊