嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

呢個世界真係細到我想爆粗

呢個世界真係細到我想爆粗

以前其實一直我都唔會露面
* p8 M; v1 C5 |2 R, D即係唔會出黎交收或者網聚等等
" c, X% ^5 s( n: N- f相更加唔會玩露面: T8 U0 M% |& S: ?# x3 v& B
係因為之前有單野搞到唔開心9 |, b- ~- {2 ]% ~3 ^! V
先玩返CD
8 ^6 I7 ?( X% h( y. y! k+ b搞搞下又覺得露面都唔會有人認得
+ c" p' l' u5 [# |6 W9 I不過原來呢個世界真係好細) g8 w/ C( \  @5 j: }4 G- Z
星期三網聚撞返個人1 O% w  Y5 {! v* d( `# V4 R
不過以前都唔熟都算  l4 ]- B( w) }* V: j# g) w
點知今日傾交收...........
5 u" {8 o) N" a真係遇到個熟人...9 t1 w( N: M- D; X5 r2 ~. v
一個星期遇兩個,唔知下次我會遇到邊個呢" m/ c3 K" T# u8 W3 j' V! B8 K

, m: A% @/ y9 \, h- n, G[ 本帖最後由 心儀 於 2010-3-12 14:57 編輯 ]
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
仲要同會....点呀心儀?

世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!

同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~

引用:
原帖由 心絲絲 於 2010-3-12 11:41 發表   ' Z2 }0 y: c; q
同會?..咁既然佢都係同好..相信會保守機密既~
2 ?  J; F+ E' y6 {" Q
同埋一個club成日玩的) f6 z- q8 ^% x1 j
不過我都幾個月無返去喇, L. a8 e% k( E. _  E9 D: ^" X
只係一星期撞到兩個識既都係CD覺得有d驚姐

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-3-12 11:34 發表   
8 H, Z- C  O+ N6 d" C6 ~3 N; G, |世界真細小!可能自己身邊的人就是妳的網友!心儀!忘記唔開心!盡管做自己鐘意做的事!婷婷同姊妹都支持妳架!
2 z8 T/ E; H, @( {
唔係唔開心: x: v) m( I" ~6 Z0 w, D
係忽然間唔知點姐( k9 {6 ^, p8 D; }$ X, O
唔知幾時又會撞到邊個
/ B1 I$ h% b1 u圈子比較大的朋友們又不想比人知道既就小心了

心儀..不如你學女聲
( ~  F( q1 Z/ E4 ]學左見到網友 都吾洗怕

以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....* Q% K4 U. C- Z- l
) O" v5 ^9 q( N0 p' x: c* X: x
雖然發現同好, 但當然唔出聲...

唔好咁啦~XDDDD" }" x1 @' y1 q, V, A
世界係細d張就下啦~XDDD''

引用:
原帖由 陳真 於 2010-3-12 13:12 發表   
% B# y4 F' J( A% v' D) ~" @  \以前讀U, 幫同宿舍既男同學執櫃搬房, 俾我找到兩、三對絲襪.....
& M$ K: W; g% A: \/ H* K2 D6 `+ }6 w# }! i5 C. k
雖然發現同好, 但當然唔出聲...
* j* f* N: b5 H5 `
4 C2 H6 ~3 R' \& f: P, Y
" E5 w; |) G  |- G5 x2 b& S% a- a; z會唔會係佢地啲女朋友留低的?

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2010-3-12 15:40 發表   + l5 W! ?7 B- M
( D6 p$ N6 a$ {- H0 _' R

4 i! W6 a7 b: ^
6 D% L. B; r! y6 T  h會唔會係佢地啲女朋友留低的?
! w5 h/ j( K  i6 K% r( S: ~0 Z4 r- c$ s
我個舊flat mate 當時冇女友.....  u/ w, p0 C/ _  {0 p' W
係街見到靚女著絲襪, 傾開條女對腳正, 又著住絲襪.....條友仔仲興奮過我......( ?- l! Y0 p* v
所以我知道佢都係絲襪男.

我都曾經在一次聚會中, 遇過幾位姊妹, 佢地係我當時做既學校既校友...-.-"

邊到讀U先?我在日本讀書時都着絲襪LA。冬天時得0度。內褲都是女装架。

心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 CECI 於 2010-3-13 03:07 發表   
$ S3 p! u1 x8 R/ k! h  M) p9 b0 L心儀,Ha..Ha..我知道你撞到邊個la...
# b) G  N% p1 ~7 h0 i2 R
你又知...?

不是小R嗎? @@

咁者係你平時人面廣者,而且見到識既未必壞事喎~話唔定會有好多唔同既話題呢...