嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我喜歡直穿絲襪的原因

我喜歡直穿絲襪的原因

相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? 3 T3 N4 O6 k% r

! H* ~  c, p2 F/ z& |( V- F' E3 C我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。" M, q+ c8 `/ g3 Y3 E, v

* @$ V1 R0 g" @9 o+ g9 b  c& I其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過的絲襪包裝 (如圖),model 都是沒有穿內褲就穿絲襪。& p0 q# z  T4 U

& Z3 t) p; G9 \去到外國看歐美的成人絲襪網站,鬼妹 model 都係直穿。
% Z9 c+ C- X. g7 U! I7 N  k5 _# z4 l1 c9 X
所以,我一直都認為,直穿絲襪係最正確,最正宗的穿法。/ ?, c& ~! s8 V/ \

3 v- [$ L7 _  w, W8 _6 A當然,我試過著左底褲再穿絲襪,或著了絲襪再著底褲,感覺不舒服,不習慣。7 ~: U3 |1 _1 j+ F/ C" r

) d* ^+ n, ~. s( y, Z4 \起初,我會另加綿襪 (返學 小學、中學,一定要隱藏)。後上上大學,同出社會工作。間唔中會試下就咁絲襪腳穿入波鞋,皮鞋。著著下,覺得沒會有人會理,亦唔會太異樣,就決定以後穿絲襪出門時,在外不加穿綿襪。2 m  }8 I4 _1 S1 f# m

; E/ @; s, K+ X( _& _% ^; e+ [: J) W咁就直穿左絲襪幾十年了....
9 C2 l! y# ~7 d& S1 i" G6 N& }  S8 e, m# V+ t6 G' X
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-13 17:00 發表   
2 ]/ o* G5 C& k: O相信好多版友都知道,我係長期直穿絲襪的。有好多人問,為何會直穿,衛生嗎? % z$ s9 ]% H: _8 w* x) n( ^

8 ]- p/ N% W0 i" P  `我可以說,隔著褲來穿,從來沒試過突然傳出尿味等等的。
+ \. }. K0 F. {6 ^' ?0 V( W: Z, H& h+ `7 |6 t& |+ s; d
其實,我第一次穿絲襪已經係直穿。因為接觸過我絲襪包裝 (如圖),model 都 ...
5 B/ H& v+ ]  h我印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪,人生第一次見到的絲襪都係呢款 2 n4 L: f5 {8 {8 N7 Q/ _- g; P

" i2 n7 d/ ~& X% f* ]我喺其他post都講過,我細個第一次著絲襪係畀阿媽逼我著,嗰陣乜都唔識,當然係著咗底褲先著嗰種所谓絲襪。到我有一年暑假第一次去永安買絲襪,嗰陣仍然同屋企人住,每次都係襯佢哋唔喺屋企嗰陣,直穿絲襪打飛機,但因為冇得洗絲襪,所以每次臨發射之前褪低對絲襪完事
. ?5 N" |9 E$ U0 {8 L
8 v9 ^9 w4 t& u5 V6 r到我出嚟做嘢之後先有機會長啲時間著絲襪,通常都係星期五可以著便服嗰日,喺條牛仔褲下面著絲襪。因為二十幾年前可以買的絲襪款式有限,可以買到的絲襪普遍彈性都麻麻,所以我一定要著咗對絲襪之後再著底褲,如果唔係咁著,對絲襪好易會跣落嚟!
* M, D, I# n6 w; s$ [8 `6 ]% O. @* S& b& {' ?
另外我呢幾年開始,有時夏天會著短褲加肉絲出街,為免太過引人注目,同避免脚趾甲同對波鞋兩面摩擦對絲襪令到對絲襪脚趾位穿窿,我點都會著多對短襪8 u9 d- l+ ^6 d# W; F8 e; w, }0 I0 x; y
: [* s8 Y, k1 w$ j/ L

感謝樓主無私且熱心的分享~~

印象中我阿媽以前都係買呢種絲襪......" X$ p, _( R! |0 i
我呢幾年開始直穿絲襪的 , 好好享受......
* ?6 R; O2 p, C5 j3 a7 r% Q7 W  Y. n

我都係直穿,咁樣先舒服

直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
9 d5 ?, Y  ?5 g/ Y  r$ S5 c& M$ i4 Z而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?6 W! E3 \4 q2 R& b6 y7 q+ s- k" x  y
6 m3 @4 {1 l$ m, `; N( ^
我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,) f- A! |- e$ F
反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
& p; T6 P8 x+ G直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
# |$ V9 g( r( ?. t* u而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?9 s! {+ l& r* S" w

% i# f! P* u, i( L  i" P& A" \我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
1 }6 M/ q1 y/ t反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊
" }# K* v9 r0 c4 N3 D  }) R3 h( F! O9 U
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
9 ~* P. n/ f, r/ {" b  D8 Z5 N1 x8 d. `* @5 _3 H8 I/ I

9 Q4 X0 l) r6 x2 b) E! p2 v; ?0 `著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
. h8 F8 T/ z+ W$ a! u& E
點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 陳真 於 2024-5-16 09:01 發表   
( P% d+ a; f# [) L
( K" A/ |. W( v' |' s2 G% j0 }: y  s7 t* x7 b- Q! X0 e! e/ y
著有綿檔的,車線同JJ唔會點磨擦。JJ唔係應該全日向上擺既咩?
* k7 F  h+ h( M0 R6 f9 J' E/ s' |
) E7 ^) ^# z( u4 P如果唔硬8 N, h) }/ U  ?2 H; ~& X5 c
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
  d' S6 w% q- {: D) G除非絲襪可以將條軟J箍得好緊0 O9 D6 y% {9 L1 \* q/ {# e
自己經驗係& \- P  L% }0 T( w3 H
行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位7 ^( T6 I( u. G9 J. H5 T
於是向上變成"側卧"
. k- s- B' m1 z. |% x! Q/ ]1 \" n, i

引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
& c, k# S/ E/ _. g: N- T2 }2 `7 u/ K& Y

1 V, W9 a' C0 v- J' m7 y/ Q. E如果唔硬
: t( h. \, W: \+ d# h' h唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊* f' n3 R% k! d5 v. y. A6 l. |
除非絲襪可以將條軟J箍得好緊6 q- `8 U; v8 j+ Q
自己經驗係
8 Z$ C9 a4 g9 U& ~( M; {: t行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
& [" r" L9 E+ X0 l& D於是向上變成"側卧"
! E. A* Z7 d- _) N. e7 L- C  W8 @  t/ k- f
我平時都是穿這,絲襪也包得夠緊,所以從來沒有下墜問題
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

我平時都係直穿,jj會全程向上擺,龜頭自然會貼住條車線。咁咪由得jj同車線磨擦lor,jj同條車線磨擦先至最舒服
; W9 a! p' X+ `" S# `點解冇可能冇可能全日向上擺?只要你一開始著既時候向上擺,佢就自然會維持幾個鐘(除非條j變到好軟好軟啦)。" h" r0 e" Q2 c, y7 y' u5 ^
$ G' _& U. a* J& t+ \3 z; c; {) {0 m3 u2 Q
我覺得向上擺舒服過向下擺好多,所以我會盡量令佢一直向上擺,首先係一開始著時,令到jj扯到最硬,先至再著外面既野(如女裝底、長褲等),咁就會維持到好耐。
0 V, z3 J6 v6 E( W/ g5 w
- F6 k" V9 E) W# r向下擺就一定唔舒服架啦。著絲襪時扯旗真係好爽好舒服,如果向下擺就冇咁易扯。就算係扯時,亦會痛,同埋快感冇咁強
4 @3 T' i- M" X! T
5 e0 G4 }, m: x& }' O% r$ C& J
引用:
原帖由 1677 於 2024-5-16 01:02 發表   
7 o, x& c3 F/ u/ \直穿係舒服o既,但如何解決絲襪中間車線同JJ/袋袋磨擦?
4 B3 p. N1 r9 {而且JJ冇可能全日向上擺,向下擺點放先最舒服?3 J4 r9 N8 o0 \( p

! p3 X: V3 h4 \7 n% X我試過前後倒轉,即係搵pet pet位兩條車線o既絲襪,
- _8 W( p( b) j2 L/ V1 ^# q反轉著,前面中間有位,唔會磨袋袋,但後面會好緊

如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)+ U5 X1 ~# [: j8 p: A) z7 g
0 s" I7 x, N6 x# L: {0 q" H$ _
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-16 10:54 發表   
& V: A) a2 g3 u. S4 C  F9 o) p6 A8 V7 j# ^+ w. x- b( r1 i% ?

! Z. B5 \. M4 V) M' g如果唔硬" j' w0 R1 K, z
唔明JJ點解可以擺脱地心吸力全日保持向上啊
  z( v4 q1 I. ~7 L) a除非絲襪可以將條軟J箍得好緊
7 ?. k0 [  u/ k' L7 k自己經驗係
9 _( x  _4 |$ Y  `: y2 ~/ n行路坐立等各種動作都會產生短暫虚位
6 x  |5 `6 O, r於是向上變成"側卧"

回復 12# england4ever 的帖子

England 哥很久沒見..

完全同意👍,我都一樣一開始已經係直穿,直穿時特別舒服

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-16 17:53 發表   
8 k2 `% c3 N! O. P, j9 v如果你條絲襪夠緊,或者出面著條緊既女裝under,就算jj唔硬,多數時間都仍可以維持向上(我個人經驗就係咁)8 Q" D0 _: X$ ?0 R( D
2 t' k6 T1 m# O" R* x( d
" f) r% \% E0 e0 ]1 K# m

5 T9 m% I$ Y9 B/ W& T8 z唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?+ z, i3 [* Z, G# `: D% y5 z1 O- n
我的完全軟時就算有絲襪箍住8 s& U, o9 }7 w) k
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計
+ S/ T# {4 ^/ `
* h1 l2 L/ q( s" @: d5 n5 ~' r[ 本帖最後由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:41 編輯 ]

唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊,jj全軟,但條底底真係包得條jj好穩,已經唔係我早前post所講既"多數時間都仍可以維持向上",而係根本一直都會keep住向上lor。% w$ z$ s8 G/ t( ^; X2 z5 |: F

4 G9 w( u: q) j3 f$ _唯一可能性係,你一開始著絲襪上身時,冇俾jj硬,軟林林時已著外面野如長褲等。' o! o/ _5 @, u4 f) m! C
) j4 d: m, ^+ h( @( L6 H
我諗係你條絲襪唔夠緊,同埋出面冇加多條緊既絲質底) a# p+ o( S: `- ?" u/ n& K3 f
$ M' Z% F: w+ }- y  ~) f
- C' a- E' {" d3 D$ v/ u* z& E
引用:
原帖由 JoJo1217 於 2024-5-17 12:39 發表   - E! T3 \! I6 r; z* \
8 l; }+ E. ^0 [! c3 |$ u
% D" \( ~! r! K' A8 L
唔硬意思其實係咪指半軟硬所以可以keep住?0 {1 Q# z7 e2 c1 w4 j
我的完全軟時就算有絲襪箍住7 R0 }6 }/ o6 G6 O" x
坐下行下之後過一段時間都一定會側卧,無計

向上擺舒服好多wor。向下擺扯旗時,會痛,而且快感又冇咁高。向上擺扯旗時好舒服,而且向上擺會容易扯好多" c1 k; V; I; j& b& d' Y- D

8 z3 S' j0 Y& a0 I( g& ?
引用:
原帖由 wky 於 2024-5-16 10:08 發表   
' d; a; g" O4 `! o7 @
0 G+ E9 d# v& w9 v+ O點解JJ應該要全日向上擺?JJ向上擺會唔舒服,就算著著下絲襪無啦啦扯旗,我都唔會由佢向上擺

引用:
原帖由 england4ever 於 2024-5-20 19:23 發表   
% r2 f; w, _& {& R, c5 M% {唔係。唔硬係指半軟硬或全軟。我著果款絲襪係偏緊,加上我會在外再著多條又緊又滑的絲質底。就算jj全軟時,條絲襪已經大致上貼住條j,出面再有埋絲質底緊貼住、兜住,真係冇乜可能會令jj向下。我依家就係著住實測緊, ...
8 {$ x) K! Y! Z; I9 B
" l6 m0 b5 R' \7 ], Z/ f! N) u+ Y

; ^3 ]$ s6 [! t  H) w等我又試下先......

滿認同直穿的 ,絲襪包覆著JJ ,臀部 ,大腿觸感很棒~ ,後來想多點女性化會穿上丁字褲 ,又是另一種視覺享受

回復 18# JoJo1217 的帖子

試左未呀?

最近訪問的版塊