嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

飯局後感

飯局後感

估唔到大家咁好傾! }1 |4 y' O9 |4 L& z
仲有呢個世界真係細2 |' R: r2 j. R
露姬真係強,以後真的要多多指教了
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
到底係咩飯局?

心儀!下次唱K!下下次燒雞翼!好唔好!

引用:
原帖由 kittykiki 於 2010-3-11 18:30 發表   
- k! H  a1 E/ ?( d; m  p' `到底係咩飯局?
' M) N1 X9 t% O5 A5 @
呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~
' i, K  D" ?6 W: a$ C4 q9 v/ n1 ]# l5 o: h$ W
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~

引用:
原帖由 ckn1031 於 2010-3-11 22:09 發表   7 l8 ]& O& e: r  r3 T' p! i( k: R5 c

, \/ h5 |; F2 t, U1 [呢位姊妹緊係冇睇志雲飯局喇,緊係成班人圍威喂食飯吹水啦~# d2 K: b, w& u: g. P
7 E% k7 X* K( s' H9 v) a& d
不過希望以後既活動參加既人一次多過一次啦~
% b: u# O9 ]! y; [2 ^1 h  b你地無頭無尾, 就咁話"飯局", 當然想知你地係咩飯局啦....下次公開出邀請啦, 肯定好多人來.

好丫好丫~

有飯局都唔預小妹ga!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-11 12:54 PM 發表   
+ G9 z5 M. k' V$ X估唔到大家咁好傾. T6 g8 C0 G5 b6 E: J
仲有呢個世界真係細
" p6 S3 Q+ b4 B: R5 W露姬真係強,以後真的要多多指教了
8 G1 j6 L9 I* g- L! S4 c. D露姬真係好靚~好pro~

嗯?心儀,那天誰是你??

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 01:50 發表   
: ]6 b( X1 n+ {: ~3 _嗯?心儀,那天誰是你??
) a4 O& i6 n, e" M@@?
+ M, D* O  ]- H9 g( @3 N芭比姐姐有在場.............?

你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

無人知道的私人飯局。 1 {  W; f' X5 Z0 y7 R

! P2 u$ X3 P! O% Y# P  會唔會最後變左陳志雲?

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 02:07 發表   % d# a0 J/ e/ B7 K) f4 R0 G: M
你係咪講梗隔黎台個CD+SM(突然加插18+活動 )飯局????
1 |9 L' T- s0 x. R7 u! D( a
無提及過亦都無18+既野...6 H: z* {6 d8 A1 B& {! X
芭比姐姐係邊度聽到架@@

心儀2 ]3 m6 _2 o- U
3月5日& i5 X) _) i1 i) `9 V' r3 u
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-12 11:45 發表   5 t  }3 ^- |" o& u  O& M% R- O
心儀; \/ |+ N2 }$ M# ]8 K6 _6 H  C
3月5日& g! Z0 P+ Z. P% Y- o
個cd聚會...甘可能我弄錯了...不好意思
( u& u+ @6 |4 q, z" {% V- m笨笨的>>>
5 P, T- U) n! z唔通係elsa佢地?

其實我都唔清唔楚,因為我都是應邀去而已
CD生活美學

好傾就好啦~6 c0 P: E+ |# d9 Z" v% e' M
我都好開心~2 x( _! R' @: p

9 R1 V/ t  c& ^' q& q+ F% ^3 t' i別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""8 J3 Y9 ?% @. t! k: |! M9 f8 ]" Y
大家交流交流8 W5 \: r# S( L! t6 `; Q, A

# p" i, ]. i' c. H5 }% ksuki都係-3-''''你仲強...... q! D' E* o" r$ N
我都冇膽出街....
! a& e; i+ x' g0 Q$ q  {- o) D9 r, o
$ P) r- Q4 T4 ~, Y) c- Y! o' P下次再約出來啦~!

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-12 15:31 發表   
* _, E' t) T. w0 D好傾就好啦~# x$ k1 `2 l2 [/ c$ @8 h$ o; @
我都好開心~. T4 _9 o1 B& }" q9 |# S

# f1 T; T" ?5 }  t別說我強啦@@"""會令大家誤會@@""
" I$ l$ B4 j: B* @  {1 l# K/ E大家交流交流
% X3 i; F3 U: u1 A. _
& R; n+ A; E) O6 j( rsuki都係-3-''''你仲強.....3 r2 x  l! c9 T' a6 e# J/ ~& v* L
我都冇膽出街....8 q) v: r* y% g# L, s
3 P9 X8 M- I/ h7 h+ @7 I
下次再約出來啦~!
  i  {- R& g5 s% S
以你既身型同化妝技術" F$ S/ o: _/ F. T$ p5 X
唔出聲應該唔會有人認到你+睇得出你係男

8 z3 e5 I) V2 p1 O/ B那是幻覺!% o. p9 f0 u0 V/ ^4 J# Y
你乜都睇唔到!

遅D我想弄個飯局唔知有無人想去?