嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

CD 前禁食或少食嘢

CD 前禁食或少食嘢

當你哋知道可以長時間 CD 前, 會唔會禁食或少食, 3 q6 M6 r( g$ c

# L2 K) a$ k/ W/ @) y我就多數星期六晚, 屋企無人, 星期六下午就食好少嘢,
  R; {. ^; P: [: z8 g- p: {  E* ~! e2 e0 V$ @
等肚腩收番晒, 著得落啲貼身衫, 我7,8小時唔食嘢, 肚腩同腰差 3 吋有多
& @# @1 m! v/ p2 E4 q( @* j0 @4 _: X4 z7 r, a
我知啲 model 好多係咁, 唔係條腰邊有咁靚, 啲 body builder 比賽 就拾幾廿個鐘唔飲水) V' y$ ]  j3 w
' S4 G8 F1 D) A# T3 q" h: G7 }
如果要影露身材嘅相, 就一至兩天唔著底褲, 避免見到啲橡根痕
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
你小心餓暈啊!
# Q" V+ r0 E- D) L7 X你幾多腰呢?

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:20 發表     E1 s0 _6 b) m' V
你小心餓暈啊!
& }, `, O  R+ c% Y8 Y, v你幾多腰呢?
3 g' z2 H1 h1 C  e- N7 ]
4 F4 F# [$ V; F: Q! ^
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質. ; O: a0 q$ m* q3 Z# t/ ?+ C/ s

2 a! C# u4 I) v5 x1 n. a& ]其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ( T; R2 [! r' w* o! D

& t: u, o) @( t+ [/ d( L年多前, 我腰圍試過 35 有多, 現在 32 到
2 M+ t+ N' a( z  p0 G7 N0 A( ^
4 k: P# x0 k. _) ]% w[ 本帖最後由 iamonheel 於 2010-3-13 12:33 編輯 ]

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:30 發表   
& A2 P8 I( c/ J$ _
: N! m1 I) L9 q, w: ^- S" v% ~# {4 L3 d
有心有心, 我會買定啲有糖份嘅嘢, 菓汁, 巧克力咁, 主要唔食飯麫等澱粉質.
: t) f: }/ t" f, V: G: S# W8 s, b% \. N! U
其實一星期有一天咁調節吓幾好, 平時番工, 成日會食得過量. 屋企人又煮得多, 餐飯飽到11,12點 ...
& h( i. _, @& x* |+ j! t. Y% W; _

7 t! r. h0 X% G4 d/ {4 `5 }晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架! ) P. K+ A4 u; o* g
32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐& V" C' J7 Z, N+ A( \
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:43 發表   5 v8 R& [" y0 v/ B( O: d( B

$ J2 x! T0 o4 m- @- K8 I" F  z6 w5 b% q/ l, @2 H: r1 ?
晚餐不宜太多太飽wor! 好易肥架!
- s4 L' y3 a" Y* E8 m32腰,男仔差唔多啦,都好fit姐0 k8 G, q$ j( D- }
我26-7呀! 瘦多1-2吋就好lu..... 越來越....肥
& i  I6 h+ X: f- w% ~9 c8 \( R5 |' f: E: }2 G
26-7 , 我廿歲時都試過

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:46 發表   
: \( q5 H3 q; f2 ~$ O3 ~) Y) @
5 r- Y, e0 v- f( h- ?; I/ ^( q3 }/ j; A7 M. A' o: @
26-7 , 我廿歲時都試過
4 e1 T+ e! x& x6 H% C2 m+ b5 Y
太瘦喇,男仔!

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   ' d; V$ Y$ ]) b2 m3 w2 W. \

3 I# @( i7 ~4 q; f$ Q 太瘦喇,男仔!
& ~$ S/ M) Y5 O/ D' X
+ E- r; j) g' `
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.

修腰是好,但小心暈倒哦.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 12:48 發表   
* X$ v& B0 G2 c6 \, g- I2 l+ I. t4 d4 @1 j1 c8 H1 h7 s* E
太瘦喇,男仔!
0 a- N' E6 z0 |/ u
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!

引用:
原帖由 08miki08 於 2010-3-13 17:20 發表   
; Z7 K. o. V+ U1 {% Y/ T) a3 L7 I& [. M% }
我都25-26啦,你咁講我咪仲瘦!
- b$ s2 b: \  C5 f: i
你......仲瘦過我?* w# u& v* z: l( h, j# F
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
林育群 ^^~ 你好棒喔♡♡♡♡

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 12:58 發表   
% Z0 {8 V1 U# p5 f1 `& |7 c* F/ d' R
. l  @8 [  Q; k* T  I
拾零廿歲靚仔時, 大把frd咁瘦, 我去咗外國升學, 愛上飲當地啲奶, 重要full cream(全脂), 一日一liter, 一個月就 27-> 32, 吹氣球咁.
; c: i& }% I! x$ e果邊d奶真係好平 ; F7 T& J' S% I  ]& }
係呢,你去邊度讀書架?

甘都要看磅數ge.....
CD生活美學
http://www.hkcdfamily.net/forum/forum.php?mod=forumdisplay&fid=51

我腰圍30...都覺得肥.....幾時可以減返28腰

引用:
原帖由 女皇芭比 於 2010-3-13 18:14 發表   
- u7 d" U& Q; R/ C甘都要看磅數ge.....
( _7 _( R6 A2 F) T115-118 就黎120

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:45 發表   " G. x% }' ~% t- a5 v9 c

8 J' H. m4 X. R3 z8 t9 E果邊d奶真係好平
, Q& o( o+ n6 O9 d, u9 `係呢,你去邊度讀書架?
5 r" x& N$ [5 ~

1 Y6 D# ~6 U! c0 m: i$ r澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....

引用:
原帖由 iamonheel 於 2010-3-13 21:41 發表   / Y/ O, U  E# y5 M
, y  D* ]  D' W0 |3 p0 h5 K) g

* |3 g. q1 L/ e澳洲, 嗰時真係全脂奶當水飲, 除咗擦牙拉同冲涼, 瞓醒就飲....
. P5 k; r! g- R* F 飲得太多唔好架,雖然有益姐!我就每日飲一杯

引用:
原帖由 (ANGELA) 於 2010-3-13 17:42 發表   + G5 z  K, i1 B& Z3 P1 p: I% A
9 G' l5 p' W/ j7 |2 D; ?8 ~# E
你......仲瘦過我?0 H1 q, \& X; r% M0 y! J
媽咪呀!我要減肥呀!!!!
% g" S& J& L. d+ a& z7 [! A  k, p& B4 x% f1 P& T
我就28, d 同事成日話我瘦- ^/ h2 I+ [% O+ A: j* Z2 |. \2 k
但我諗男仔黎講可能可以叫瘦" }  V- t! \6 I- O
但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥" F$ w4 Y0 D9 ~" T
係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
アンジェラ

引用:
原帖由 ~戀*Angela*~ 於 2010-3-13 21:55 發表   
# V# q5 ?; T% N6 `
; y6 L- W$ X( a# l% D, a0 G
) |1 \& f# L! d$ [我就28, d 同事成日話我瘦
* i9 Y) A3 d8 T1 u7 v1 x. Y4 v但我諗男仔黎講可能可以叫瘦
7 B! ?, B. G& ]  I: u  ]但女仔就唔係咁計架啦, 所以我成日都覺得自己肥
  g/ ]- P! B" f6 s1 I5 F係呢, 你係咪真係女仔黎架? 我唔記得好似o係邊個 post 睇到你咁講
( L0 j5 f! L" ^- j3 b2 k! s% `  ] 肥死我了..... 不過我睇落都唔係肥既,可能我高啦: J8 z' T, ?, E$ e; ]( T
係啊,我係女仔黎

如果可能的話,我都會cd之前食少d野同埋唔會食完野即刻cd, 但係就會特登禁食, 其實瘦同肥除左條腰幾多吋之外, 仲要睇埋成個人既比例, 上圍同下圍既呎吋都影響望落去瘦同肥既感覺, 同埋著衫都可以就番, 仲有唔單止要瘦, d肉要firm,要做下運動, 唔好刻意強求女性咁幼既腰, 畢竟平日都係男裝打扮, 太瘦唔好睇,

31-32男仔差唔多啦! 我地只係為個人喜好之嘛! 又唔係專業Model呢! CD左唔覺已經算係成功ga啦!
TS靚師奶Ceci咪就係我囉!!!

最近訪問的版塊