嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-14 23:00 發表   9 a# c3 X! _2 r- `6 S+ I, t
係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住 ...
/ z4 C5 e! {# w8 |6 s% E& y
# C: q. V8 A) V. O; v. g- H易地而處 為人設想 比個like你

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-15 09:52 發表   ) m7 d9 A9 N2 A- e

5 j* _% `6 b9 w* \; T6 b( r. B' \/ b3 x: {7 X
銀紙好多菌㗎" t4 l+ j8 v4 ]% T+ H
試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。
/ H+ s" C6 M% I1 X8 g' Y
收銀戴洗碗手套真係少見喎 如有機會見到 佢條隊多人 我都一定會排
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 20# Marigold 的帖子

唔知有無收錯風: O% M. y9 S, a9 a0 J
以前埋數唔對(包括偽鈔)要收銀賠3 P9 r. Q+ y& p/ K  o+ V
戴左手套咪不可憑手感分辦真偽鈔

都真係幾大膽,好彩反應夠快。不過比人望住會唔知點咁

#adoreeeeeeeeeeee

回復 24# Rilakk 的帖子

其實我就係想比人望到 自己好緊張的感覺 緊張得來自己又好開心
  b* P# f6 ~( D# l7 ]; O. i+ J& g最近仲要試過 過隧道俾錢時 有個比較後生 我估未夠30的女人 在我給她錢時 我相信她是有意摸我的手套 從手掌到手指 試過3次 俾錢時都是 真想問她 是否都愛手套 她是戴黑色綿手襪再戴醫生手套收錢
這裡有很多很好笑的笑話

回復 26# wadee 的帖子

可能係都唔出奇,遇到時您再問下佢囉lol! k0 Y6 H6 I  x. a/ B: g
同老婆玩都唔夠喉咩其實

回復 26# wadee 的帖子

戴住手套又點摸到手套?
" q" k6 K/ @0 ~+ K- j* C同埋好少後生做隧道收費員

舊圖shh...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

嘩!正呀兼罕有喎。+ K. U  \/ v# |  ]- H( E6 d. }
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   5 N9 G# Y9 V7 ?! m. `9 r
次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
' J7 N1 c* A, R
! w& D, A! X; d  B* `惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比

引用:
原帖由 wadee 於 2016-8-23 14:14 發表   
& g" J1 T' D# l9 M( T% }9 g正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
7 G( h5 b# X$ q0 @% g& M; U7 D! W
2 @8 N! d; F" S1 _9 g( p佐敦道, 2013年O既事啦...
. p$ L) A! C' H呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
: C; }" @7 X# P4 H6 q8 `, g% Z2 m. _9 d4 ?. C' s- U

回復 32# 十指套衣裳 的帖子

明白,可能公司供佢地執貨用

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 22:21 發表   : ^0 Y5 P) c8 P  j. n& |8 t
明白,可能公司供佢地執貨用
- ]) G  d5 ]/ v) P4 w" g3 k0 B, L; D+ D3 y) X# W( X) x: r, @
個次我真係問佢有無多一對

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:02 發表   ; [5 V3 z. n: q

# p6 F$ |4 F9 |; o7 c) }$ A* c1 V8 m: p1 A0 Q3 ^1 I& H8 U* P/ j
佐敦道, 2013年O既事啦...
$ N% S7 K. J6 Z1 h' a0 R3 i# w呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
7 q4 b: ?# @- x! h( k! c
明白 我都係愛全新手套 污糟咗同冇咗陣味 就唔太喜歡
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-24 08:54 發表   
$ \/ Z( V1 {1 v7 q1 I4 I* N+ `* j6 j9 V; B! ^5 P- O' b
2 |6 e' p, v+ |" u3 n6 Y
個次我真係問佢有無多一對
0 r. P! n- K2 ?& X# k* X3 N$ M
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:00 發表   + R' {- W) N# v( ~. x

a* V& x  H/ o  L( G- W+ j6 `5 N# |8 s* f2 c3 O
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比
. G/ E* d" v6 P

3 K8 r, _: o% M1 W惠康公司好似係比一隻Jackson G40勞工手套散貨用。  l) l' V& s6 Q* T* T

3 E) z/ b. `! Y4 w[ 本帖最後由 Marigold 於 2016-8-27 00:42 編輯 ]

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   " o2 o9 M9 [3 V: \4 B* s
嘩!正呀兼罕有喎。
/ i! R/ w) c' c' X/ E9 \) w6 v, d: Q以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
7 |, a* c; |: d5 d! l' D/ b' p$ X+ p
又會唔會係散緊奶櫃雪糕之類,收銀㩒鐘出嚟幫手嗰? 散凍貨好多時都白手套+洗碗膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:27 發表   3 r/ k) X* t. D/ p2 x
) L4 L! T  ]) C' _7 ?4 P/ `
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?
1 o7 Z5 ]+ o7 x3 z/ a無,之後佢話公司派

最近訪問的版塊