嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

[雨靴] 夢想顏色aigle 入手

今日去左aigle 店隨口問有冇我夢寐以求嘅粉紅色雨靴,
1 Q+ |% F5 c1 b" l我打定輸數, 因為係舊顏色, 不過佢話全線仲淨返一對.! R* ]! G+ d; M- h: [! F
雖然係偏大(size 40, 實質42 都ok),我都買左...5 X5 T/ y  W+ E7 u  f( P
3 c8 a1 W7 M/ P+ A: m9 q
依家我滿足晒....最想要嘅顏色都有啦
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
All are yours or u took photo at shop?

居然有咁大SIZE既鞋3 T4 O. S0 \7 m3 g* N7 X; u
我都搵左好耐- q( Q4 `* h; B& h+ N+ a; H
都搵唔到~~

原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~

引用:
原帖由 peterchan01 於 2011-8-16 11:17 發表   6 I3 e( ?( r5 \- z
All are yours or u took photo at shop?
' Q, k# Z+ M% T9 |% |
' u% a: |+ C0 j
唔係呀, 係我個collection 嚟架
2 e6 t( t' n' _# V- k) w6 _) L不過依家連最想要嘅粉紅色都買到, 我會停買lu

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 11:34 發表   7 {+ r2 K$ }' ]% V, |) q
居然有咁大SIZE既鞋& F) b3 m$ t+ B: M( D' |
我都搵左好耐* I1 S7 |% j" F
都搵唔到~~
$ A& G7 y" v! p8 ^

* e, A" H" Y2 f1 z& L5 w有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,7 P* y7 l5 ~) {
我平時著41, 不過呢種就39 先最fit

引用:
原帖由 samou 於 2011-8-16 12:02 發表   
, j* Y( C! P+ [# |/ H% P# N原來可以有咁多隻色~~~~~~~~~
; k/ A7 s/ q, s% {) `- |
, i9 B7 v6 `5 v0 [
大部分係舊色嚟架, 得返深藍色紅邊仲有出

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 17:53 發表   7 Y- _3 y* e1 a& P' f' N

' t2 Y: w. U& N* B% c3 q. _+ `* W& J" f
有架喎, 最大好似到40定41...不過aigle d 雨靴係偏大架,
) E! t& d( V4 ]: ?我平時著41, 不過呢種就39 先最fit
6 I. z# C! V: {: ^7 Q+ D& e: O/ B9 I  q! ~" G" x
! k1 v3 }1 B% J/ z# {' j
係呀# _/ B  @6 b; T
咁邊度有得賣呀?
' H; E" ?; {, i* D! m( \7 ^款又多唔多?
4 s! B8 ~) B7 z$ d貴唔貴呀?
0 e! s1 x& ?. r! @* H我都想買對

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2011-8-16 18:01 發表   
! Z! h( M5 i' r+ H  ^
8 F/ x; Y! o3 e, I; u8 M  F; J4 e, K6 \) @% m9 J7 i, B% t

! e9 W8 W7 l; ]係呀) m& e( R) ^' A$ B. x
咁邊度有得賣呀?
$ O* c# i& X; y6 G款又多唔多?! t8 X, C& K5 P4 K7 C
貴唔貴呀?% J1 x' r: C/ G8 D9 g: {" V5 L
我都想買對
" d8 v* _9 b* p
- o, h4 g5 ]9 y4 ?
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180  T9 `$ F* k0 }) I9 a
不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2011-8-16 18:04 發表   
+ S# ?! G$ d8 B; @/ }/ E: {$ _% E( S" P: |
8 p3 K. w# j4 N5 h
去aigle 專門店啦, sogo 都有...我呢種$1180
  s. V2 P# b  I不過我大部份都係yahoo bid 返黎, $100-800都試過
/ S( u, Q) Y  R5 I0 V" z2 c
3 r0 ]9 T# n& N, t, w% y/ \/ G# O9 j
我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....

引用:
原帖由 willy 於 2011-8-16 22:17 發表   
0 w  r" V# c4 ~- v  R
8 S$ k# e1 e( A- x$ w0 b
7 O6 n6 U* E" ]+ Z  T
' Y- O0 E% U3 p: w  g我自己都想買返對, 但係真係太貴, 自己有d唔捨得買.....
2 Y8 b& S5 G/ v, V
: ~) Z2 p9 h# w# j+ t# K4 @. r幾舒服架, 我著住訓覺

wow...同一隻鞋買晒D色...好瘋狂...讚!

U r so rich !

很象学生妹穿的鞋

粉紅色最美

師兄真有米 好索

唔錯呀

好美的靴子

雨靴搭絲襪 真的很配