嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

收埋絲襪既好地方

引用:
原帖由 oojj106 於 2008-2-20 17:22 發表
; V" J' A: M, G% Q+ W
) R2 V  M6 R) y- n 我都想知/ {' {9 G9 I/ M+ e0 @3 e
) n* f+ ~' {+ b8 t' m4 b) D
比個建議你啦, 你可以放係d大褸既袋入面
- {: u- [6 e1 d" U
7 |7 @, d8 V- Y
都可以喎, 不過如果係我會因為太多放唔晒

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係啦, 邊放到咁多. hahaa. V, M0 E2 Q( k7 o
' d2 s" r. R4 n5 n* o2 V$ u1 n' m
不如索性買個有鎖既櫃桶仔啦

引用:
原帖由 ladowaha 於 2008-2-19 01:38 發表 : V* R$ X& {$ L: ^
呢樣都幾麻煩............
- r3 @0 P& D* g
" @4 N' P7 g' G- t不如買個有鎖既 cd櫃.. 前面放d電腦cd, 後面放d 絲襪.. 如果只係幾對應該好易裝入面.
* N* [. Q# S: o. ^2 O8 H+ z
+ ]4 Q7 o! M5 s! h8 g+ }- J我自己有個有鎖櫃乜都放晒入去. 真係幾好. 除非要拆櫃..
5 z1 d- M! S2 d0 g3 A, o3 T* g
如果放大量點算呀?

放在枕頭套裡面吧
- n) l- ~: p. @. {讓你聞住睡
6 d( ~+ e, L: @1 l6 p包你睡不著

我d絲襪有部分係床上
& P  p  J; z* T8 i, M- p' k其餘係櫃度
9 t/ t. y* a! t# x1 W# N
8 t5 `* [% I6 _( p& m7 V. G- f如果你得一兩對,3 }* L. @% I8 d" K8 i
擺係枕頭套入面啦~6 ?  B8 t) K% x5 Q& ^$ H0 F
唔知得唔得呢?

引用:
原帖由 frankiebaby 於 2008-2-27 04:03 發表 ! h% K% O6 f2 R! y' N( n
我d絲襪有部分係床上 . g, g. y( P7 N/ ]# Z9 u# |$ X4 s: k* g
其餘係櫃度
% p3 Y8 \, i% t% H  W7 Z, I6 D0 u& P& x/ k- W6 C, Y
如果你得一兩對,7 ]3 M* e/ S( q8 P! \; R* i% P8 i
擺係枕頭套入面啦~
! _. t& L8 D- w# s$ `唔知得唔得呢?
# W9 j7 y  G8 l0 M& i
擺係枕頭套入面應該可行,不過我屋企人會幫我換枕頭套同被套 ; B0 \( o, ?# I
有時仲幫我執野,好驚會發現

HI

i used to have the same problem when i was a teenager,
' r8 b; D7 a, I- o4 Nmy mom alwayz clean up for me.
1 T6 c% X5 ]6 h2 Snow i just put them inside my closest, underwear drawers

放電腦入面會阻礙散熱,如果著火仲會燒得好快!" p9 L& R2 u: G
# O& P! J4 R: W; Y- M: n
不如搵個有鎖o既櫃桶啦!!0 v3 Q+ r$ u9 |( i' C5 I$ g
或者最危險o既地方就最安全,1 ?* A( @5 B, p2 ?6 E7 J# ]9 s
有冇一大堆o既雜物?

可以放在盒子裡....* P0 y, g- X7 V" H& p* j$ S
EX:買鍵盤的盒子、買相機的盒子等等的小盒子裡....

引用:
原帖由 wong9910 於 2008-2-19 22:35 發表 . X% |2 |+ K! F8 J6 }
比屋企人發現@@...之後點呀
2 R" c+ e8 H! d
俾屋企人發現左之後問對絲襪係唔係我既,我點都唔認就話對絲襪可能夾住係d波衫到先係我個袋到出現,佢都半信半疑之後就無理到
7 Q" @4 b/ P* K' e+ D, |, ae家屋企人一提起絲襪就驚

你可以將它們放入一個有colour而且不透明的膠袋再收藏, 如果沒有地方, 只好買一至兩對吧... + K/ g2 g! j* J# W+ f4 ]2 }; d' l
我就咁好似平時的衣服一様放吧...

我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到

引用:
原帖由 ibra10 於 14-3-2008 15:50 發表
1 x3 d9 b( d. s8 i% ?, W我就擺係d背囊, 運動袋既暗格位, 未試過有人搵到
6 U$ ~4 O& P* J; T# P2 }
& ?4 E  y* a* s, o3 b咁...唔可以收埋咁多wo...小心....

我都係收埋係袋到~~~~~

i just put in bag and hide somewhere, but my parents find out too.3 u8 ~, d$ a3 s0 K1 B- F
they just throw them away my collection

有鎖的櫃子就行

引用:
原帖由 noel 於 2008/2/8 04:14 發表 7 |& l8 s2 e- g' P# Z4 V3 A' g
唔多既, 咪收埋係電腦機箱裡面lor, 除非你屋企人幫你整埋電腦啦
0 ?% Y  T# K- d. g
用鎖匙的HDD抽屜就更方便

你日日著住咪唔會好人知lor

鞋盒啦..有拉鏈毛公仔..

[版主管理留言]2008-5-11 18:04 by cdtv複制他人帖子

最近訪問的版塊