嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
6 H0 s1 b! f" b  e: B, D搞手最好先自貼下相先
5 n0 d  {- z% d% a& O- m而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D0 W" l, y+ `7 |! b/ S( S  D

. L$ \: C# C$ {& ]9 }[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
$ P$ m5 w: o4 n, F妳們可以約個KTV一起唱歌啊
* t8 ]. z) m3 k2 T/ r8 K上次不是就有姐妹約在KTV呢
0 @# O+ c$ R% ^6 S5 ]7 J還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   $ L5 O# r& [, @6 x* X$ b' ~
偶若在香港滴話就跟妳們聚會5 I3 u# N6 V( X# B* h
妳們可以約個KTV一起唱歌啊7 c* i" r5 F% ~, n! ~2 X  a
上次不是就有姐妹約在KTV呢
% f5 c0 k" l+ @# w$ V6 y3 M還有拍照分享喔
, q! G0 v; Q) A- `- ^+ l3 a
( W6 a! \" H: O, V
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
; D. k& P$ W9 c: B! u- y$ ^2 _) J9 L4 u; O0 [- O/ v5 T

# E1 C$ T( n1 g6 s6 t/ c( i唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
9 l9 D" }& B, [好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
6 `0 F3 P5 y6 I3 }# W3 r0 ~3 J  V  E; s6 K6 D5 j/ R
" p2 b! [- a4 @* Z" i+ l6 k
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
; U$ l3 ~- [4 R6 V+ m/ g( N* _# z3 F
+ k& G6 l- t+ ]* @1 l3 B; c絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
! S( x: X" O1 I* j7 w其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
/ _5 V9 m: ^- E( y, j5 w  a

% q2 A/ I  k! D! c其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
" R( U6 v* w% O" d. }啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.0 y& Q4 E' y. A, E' ~' w5 H8 g+ N
& x8 [/ L' g$ J. x% }2 S

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   5 |1 w' m6 \8 }1 b& x+ `
溫馨提示:# T8 j9 K( T6 M, K: j6 T
搞手最好先自貼下相先
3 o, a& ]. C; F* t& H/ v4 \而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
5 `0 f5 L7 C& B

* p3 D! a& Z+ a8 \9 I% i 心儀又貼下泳衣+肉絲 + W' \5 N+ q5 W  `- V3 u* ^9 T

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
: N% |! T, E3 ]  R% u( J4 L2 A  P
# H( @7 c. J6 j) s0 j  J* c$ G
% d# M, F8 o, J% n0 o8 J其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
& y) h; r# f' b# n9 N+ N9 {/ N' U+ N% s6 {. \; [& j% P
+ P, g: {8 ?, Q5 _7 o* P) y
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   % g- Z8 S7 A/ ?/ o
有冇校服聚會-.-
; l3 U4 `4 z1 {4 Y唱k著校服都得架~ 4 X# R; n; p# L1 f8 X6 I# h
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   ' [6 z& P* ~$ k3 u+ t

3 R0 Z  p9 X* b+ t8 O) Q3 ?' i( P. D3 y+ B# e+ P6 L( l" ^
# a- h% h5 a! C# g$ o" E$ F! h
看到這句笑了出來

. X9 q% r" b/ \$ ^+ l 4 R! X% u  h& @( T/ n. R) c
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
1 t! K; S+ E" {, w) Y9 h不過我冇衫得唔得!?

婷婷
' y$ R: N& s: O6 T( m( q唔好里佢2 M: ~/ [- t! o. n! z- M0 q
佢CD點數0 點 又冇威望3 E4 g- Q4 H& M2 U9 K
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,7 t3 J: [" R5 G4 G
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
+ f. y3 @  n& U7 z, o# e去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃!
7 T/ G: o* [8 p5 F# [: S ! J5 T5 R  ~, t0 T0 G8 u. f
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   , B5 u( `6 \1 v2 Z2 g
婷婷
% H; i- ]& a. V) a' m" ]唔好里佢' e5 f' n4 I, f- Y! P8 y/ U9 Z) i0 m
佢CD點數0 點 又冇威望, L  N+ P/ n5 h# u5 V( `8 C
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,* I. F/ G9 _9 W! _6 V, W9 f
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,# N5 n6 s0 n: ~- w- t
去佢個cd聚會
# J  }) Z3 W  o( l
/ w8 y+ {# c/ X8 H. Z9 D
謝謝!

最近訪問的版塊