嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

給想試厚M巾朋友.......

給想試厚M巾朋友.......

很多喜歡用M巾/衛生帶朋友都喜歡厚巾  b3 u! K0 w& B4 x1 {$ t
但當年的厚巾今天很難買得到: I0 ~# j; \7 a  R* C
不過如果妳想一試祖母級年代M巾的感覺4 O: b7 {2 K/ g9 Z  U3 O
有一個非常方便/容易的方法,就是一條柔軟的厚身毛巾!
覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

妳把毛巾摺合成M巾般(對摺3-4次,厚度至少2cm/1吋)! _" O3 s; |. g( e, J( T9 N
而毛巾最少要有14吋長,就像用M巾一樣,注意一定要穿一條緊身內褲
. I( p. c7 g) E; M3 B9 \: b就可感受一下幾十年前女人來經的感覺,我和幾位有用衛生帶的同好
& u% a$ z4 N9 B7 ]% i也用毛巾做墊,效果理想

70年代初第一代自動黏貼M巾的厚度

沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 01:48 發表   5 ]7 _" `7 B/ r2 l3 ?+ ^4 i, |
沒試過,感覺如何,戴著會否焗住JJ?
% a. S3 D/ b; \/ s8 J妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。! N. a# Q9 @% L4 I( {2 t# W
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-29 07:04 發表   
2 D# n- J! [. D( G; \+ k' |
1 V; c% k! N8 F妳同我差不多同年代,衛生帶應該見過亞媽用吧

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-1-29 10:09 發表   ' s$ L, ~" p: k6 F
見過,但我沒用過。我覺得衛生帶好汚漕。( {( t9 o) j1 E9 ~) q  m, k& ?
4 }% Y+ A( O. I  x; j+ D  }  P: @
衛生帶是我的最愛女性用品之一

用毛巾,唔“鞋“嘅咩?

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-29 12:27 發表   
* g/ Z' y0 E1 @7 o* s# a; d用毛巾,唔“鞋“嘅咩?
* d; ^, M# s  T# G. w7 f/ I/ o毛巾點鞋呀???# i1 Z' |& J( p$ v0 s' Z
你知吾知60年代大陸D女人用"草紙"(當年未有廁紙)放在衛生帶內用呀?

以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會, _9 I7 m6 \. O: }: F
幾焗(因不透氣)

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-1-30 15:06 發表   
& p# B! `* ]2 h! f& K4 W  e以毛線咁粗我估會幾鞋, 同埋相信會
9 _: A. D: ]3 p6 G8 `幾焗(因不透氣)
8 u' x+ N6 Y5 P8 e: Y4 E/ g% j
我亞媽果年代個個女人都用衛生帶架

不错

引用:
原帖由 wwwwss 於 2013-1-30 22:49 發表   $ y- _/ B# N7 V# H* M. R
不错
. ]9 }! ^6 w2 h5 t9 I鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚)
" j$ ^% g6 L( Z, T8 H$ s; A0 T穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲2 S( ^$ }$ h# G$ b7 m, n
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都凸起,一睇就知佢來左野' Z& u' w% i4 J- U) b) l0 M
不過好多男人反而覺得咁先至性感有女人味

我也支持你~~~~X2 !!!
0 z& s: o4 ^0 y  B: B* X; P
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-1-31 05:12 發表   / N6 Y- E- l" u

: S2 {+ `1 V& x. U4 \+ z" c鴨住衛生帶或者厚巾,好有做當年女人的感覺,以前D M巾成吋厚(70年代的自動秥貼巾也超過1cm厚), b% l7 S8 w: I# D. T/ K  N
穿貼身褲時陰部特別隆起,好性感,70年代初流行一種叫原子褲的貼身褲) O0 k* |6 V5 M- G6 g3 q  q
好多女人大姨媽到鴨住衛生帶照著,結果前後都 ...

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
, [6 j+ s2 n6 n  ~1 H我也支持你~~~~X2 !!!& g, N. ~# p8 B# K0 x# r& y$ o0 O, r
1 y! b: ?( c* {% h/ q& ?% e* W- q有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-3 00:56 發表   
/ M$ z) S3 P4 i我也支持你~~~~X2 !!!! z5 u0 _6 c" M6 s( ?" @
1 V! H4 r# Z6 U+ v: l, U* }/ G1 @
鴨住衛生帶厚巾出街,屎忽脹卜卜,但好舒服

引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   , K7 P3 C6 C, r" g

' f8 ?( E) b, }: s8 A8 X' X; H有機會俾條衛生帶妳鴨下
& ]1 b6 x$ B( I+ B, a2 u我都想試

引用:
原帖由 kdkid 於 2013-7-4 15:51 發表   
4 x; f0 l0 ^: a6 {
' @' R! h6 O7 D. w1 Y; E$ i我都想試
. L) g, n8 {4 ]1 Z
咁搵機會俾你試下鴨住衛生帶的感覺

唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架! L8 D! z: t: ]! s( h0 U

5 I; m' ]$ W, P  I: v* G
引用:
原帖由 maria-ng 於 2013-7-3 21:16 發表   ( D/ D, d  A# w  e6 z
" v) [3 v$ g0 W7 h3 [4 f- j
有機會俾條衛生帶妳鴨下

引用:
原帖由 loboiboi 於 2013-7-7 10:26 發表   
6 T1 a  f+ Y( L唔好強迫我鴨衛生帶, 條鳩會硬架6 j+ l! c" ~; f3 l; x0 g) l4 y

1 {: x* w' i6 [8 p0 v
* G! m4 ^0 ]! o/ p  q
先塞肛然後鴨住衛生帶,你條野仲硬