嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

吞精的感覺

吞精的感覺

只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
覺得好的就按一下感謝吧~~

都可接受,有嘢含住更佳。
著絲襪、高跟返工…

如果對方深喉時射會比較易吞

引用:
原帖由 Charlene1122 於 2020-3-20 15:22 發表   
5 r6 B0 J6 {* Z, F只係試過一次,其實都幾難吞下,勉強可以接受,有幾多人試過?
# i  U: q$ Q+ l( q! W0 U5 @

" `5 c) O, J8 t我不太喜吞棈; m% i* |& u6 [7 O( X
至素喜歡他快射時,jj 特別硬的口感

吞精真係好難入口
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

回復 6# zz67098 的帖子

妳有試過?

試過幾次,本身中意含到 cd 射

我唔太受到呑 如果射就ok既

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   
. P1 J! U! k+ |我唔太受到呑 如果射就ok既
2 ?. e7 Q( L) o3 x( Z5 Q
3 h! g) D5 i. n6 a, b7 o% u我可以接受射在我口,+ m* @& L. E' k# r$ {) C. q
但是不想吞

試過幾次,自產或者他人都有6 u. Q5 r6 ~' q
自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...+ u# K4 b/ y" P" f
他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把玩一陣先吞落去。唯一一次失手,係我條脷伸得太耐,加上咽喉炎症啱啱好,就忍唔到嘔出來...

吞精必需要即射即吞下, U" n9 ]( s( R/ ?8 F
千萬不要讓精液接觸空氣
$ s4 s" W3 E# e( v0 f4 }; ?! T否則那陣腥味會令妳作嘔

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-20 23:23 發表   5 y7 m2 K5 {" J8 C. ^+ ]

6 W! g/ I  s% ~' `( S) N( f' C9 W; L7 l- w+ ?9 w3 k: U+ K- O
我可以接受射在我口,: E; J4 U* O2 @  P' x$ q, f  E
但是不想吞
+ E+ j, H+ o' y" c
我已經吞過無數次

引用:
原帖由 aliansex 於 2020-3-20 23:50 發表     f5 S: \+ s5 S% p
試過幾次,自產或者他人都有
$ x: i* I7 V+ D3 @, g" M自產其實難度反而會高D....每次射完就會即刻賢者mode,要好大毅力先食得落肚。自己直接射入口中會易D,但係幾次我都係吞完即刻開始乾嘔...
) w5 w9 @6 z' p+ ^, J3 D他人口爆就會易D,仲可以含住用條脷把 ...
7 F0 f7 o9 O! G8 H
8 k3 j: X& x& O% Z4 R
呑時覺得很濃鯹,好像卡住喉嚨% E) t+ p- P) y3 l# u
而我喜歡吃他jj 分泌

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-3-21 07:46 發表   
* H  j& P6 F: e: L7 m. l% y) @2 F) l# G' J; N! [9 M9 s* \- Z
我已經吞過無數次
3 }% [9 g4 H& h; x6 x5 v

# z* r4 @) N; z1 n7 k8 Z我較喜歡他射在
  h/ M& d' e  w6 b- ^6 F- d5 N. J, t6 k# e我肉洞𥚃

引用:
原帖由 Itisaname 於 2020-3-20 23:19 發表   * o1 q: M( c# m9 _
我唔太受到呑 如果射就ok既
6 l2 q$ q- [0 m1 ^, `) ]+ R

/ G: [' y' @% M5 \他射在我洞ok 呀" @' w- H7 G5 O1 E7 m
但是男人是貪心的
$ |- Q+ K2 {+ M9 L) {- d; B射在口中,又想看住你吞下

引用:
原帖由 suensdh 於 2020-3-20 21:47 發表   
5 y% q, J: Q/ q, c$ y試過幾次,本身中意含到 cd 射
! _6 V7 _& ]# N+ K) _: s
& A% B# D" E. V" x- T" B
至喜歡射前一刻,他特別硬
4 @- [$ m; h$ l% x我會吞不下,吐在紙巾

引用:
原帖由 joey221 於 2020-3-21 15:00 發表   % @* p8 f8 I& T' X) r

8 }3 I. F2 X/ @6 z' d- w4 ?- P: R8 F1 s$ X! B! C  G
我較喜歡他射在. \) k, H; l( P, u$ a6 D) R
我肉洞𥚃
  ?1 u1 W- {% s  N' E& I# n/ V我曾經多次他的肉棒插入我的肛門內抽插
. R6 T1 _7 n$ V+ z/ l: F6 |快要射精時抽出放入我口射精,而我也是即射即吞

引用:
原帖由 kk516 於 2020-3-20 21:40 發表   ; H; u2 _( l% u& Z, T) u+ F/ o
妳有試過?
- Y* O2 \$ t# |) G" H7 h
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

希望嘗試一次