嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇sis鐘意用anal plug?

有冇sis鐘意用anal plug?

我啱啱買咗人生第一個anal plug5 k2 K* L/ Q; P0 m  R9 Y' R
一開頭放咗入去好舒服
! }; z" l2 Q4 P' g* m但慢慢就feel到佢太細. I) q3 X7 q; U  I
妳地有冇用咩size?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
我最近都在嘗試這個
, b* N0 j5 j# E9 F* A5 L; o
: O7 S1 ]2 @4 M2 J& Q8 `6 b1 H: {7 E" ]/ H
之前是在用這個6 \) |# y) K  a
http://www.g-sexsation.com/ShopGS/goods.php?id=11042
7 R5 B+ Y9 H# y/ A# Q( a! i2 ]% i# _( z9 L; c: U

我用細先可以好自在咁戴全日,大(size 1.5寸)會刺激d不過成日會跣番出黎

7.5cm直徑的肛塞我可以24小時長時間使用
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

i also use this
3 Q9 Y8 K$ A' ?/ V2 e
. w, x. s* c* S6 M- Z, Ahttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   2 H7 |& g+ ]2 J6 N5 b
i also use this3 i5 u! J: ?! f3 b

8 X: q7 T, r3 Y/ _/ [; ohttps://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
$ x+ H" V& y- A9 \! e4 b2 i3 c我一直想買,但之前上網搵都冇貨

依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,
4 |; x9 D1 s$ G. q, i# G  \1 v) {, }* Z9 l% O7 J# N& Z
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁

引用:
原帖由 HKReindeer 於 2020-7-19 16:57 發表   ' ~- C& e/ v% [) Y. p6 _9 e* u! a
依D野真係唔敢玩、唔敢試,萬一玩到、試到肛門鬆晒就真係OMG,( b$ ?5 w: f7 q3 O! V0 i6 b
3 r3 q2 c! g# g5 H
到時候冇屎屙都會漏D屎出黎,就好似夢遺(遺精)咁
1 `5 e. V' u) w$ F除非你玩到可以用拳頭塞入肛門, a& B# D" h9 O* \8 ?+ g
或者可以用我簽名檔的肛塞才會有大便失禁的可能

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-17 20:58 發表   
( ?5 l$ @* i' A* c  e& _$ L  u0 J我啱啱買咗人生第一個anal plug* X0 `  `. j- M- W3 P) D9 a
一開頭放咗入去好舒服
2 z2 [" k6 }; H8 g1 N7 f$ E- x但慢慢就feel到佢太細) p+ b  s; g  p- V* B8 |% u. o
妳地有冇用咩size?
! O' q; }2 T  I+ c肛塞我第一次使用它已經上癮; R1 t& U; W$ W0 o; ~4 G# A, a
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)
5 O8 U% s% ]3 n8 N而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能

引用:
原帖由 maria-ng 於 2020-7-19 18:36 發表   & w9 \6 W/ v+ f% [

4 i: v6 d# C7 g$ G' `7 I% {肛塞我第一次使用它已經上癮! L7 h* {- b2 H
回不了頭,現在我長時間使用的是7.5cm的(未經擴張一般人不可能使用)% }6 S' c/ R& ]9 D4 S8 R7 S8 M
而直徑細於7.5cmm的我不可能使用,會有跌出來的可能
- ]7 e8 L# |1 I/ G; R9 M
個個人癖好都唔同,我可以理解,4 q- U5 f* N. D9 i8 e; B( d- v

1 Z) ~$ i0 j2 @) w) \- c不過肛塞你鐘意就好,我都係鍾情絲襪高跟鞋多D6 w- c6 C$ \# {
- }( @. l  `. G' ^. Z
都係同你使用肛塞一樣,第一次著絲襪高跟鞋已上癮回不了頭
+ m3 Q/ g. I0 q
" H# P, G. r* b8 D  ~因為著絲襪高跟鞋踩住個石屎地個種心情,同你係條街上塞住肛塞黎個種心情係一樣,6 I9 i/ M8 K* G
: s4 i! c6 C9 S2 S  }* d8 S
同時好多真係女仔黎講,著高跟鞋會著到好痛,對於我黎講絲襪高跟鞋再痛都會著

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   * x( v7 v' t, g
i also use this: S% y2 u8 E3 q/ N
; J" b/ q: T  Z! n+ g& W
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
: c& k9 `) u& ^* T! t9 W1 J! l- b$ D$ G5 O5 [$ h
e個正喎,幾多錢?

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   + K- X  ]3 s* \: k# i
i also use this
3 W2 z* b. I0 }# Z3 X  [- e/ \" n7 Q0 i% {* Z: m
https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
, `  Y+ |' m. `. o% u
! S# }" p! C$ ?* M
呢個好呀,不過我買左震蛋果款

引用:
原帖由 maggieleung 於 2020-7-19 15:56 發表   
; p9 |: b% T( t& x1 r* yi also use this
% T& V3 B# m3 E$ G) e
3 q# w! ?6 @! P+ M& `https://zh-tw.lovense.com/vibrating-butt-plug
! c! U# F- N0 ^, \6 P$ Y3 {% z
+ K" o5 T  N( }; u4 [; A2 N
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望

新手可試1.8-2.4cm, 上手後可用3cm以上

回復 4# maria-ng 的帖子

咁大支,睇到都驚,比我唔敢放

我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....

想買依款,有遙控的,男女前後都可用。$ t4 Y6 N* d8 A1 |; l

( y1 n! p: V' {8 D9 E" t
! h1 F) X& n* b( l( u3 ~: y' D5 w" H# K, [2 }/ {6 r
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 Ashleywong069 於 2020-7-23 14:02 發表   5 I. T0 _) p1 F: o
我帶住咗個plug出咗一次街,番唔到轉頭.....
( Z/ A1 E- ?+ q) G3 c1 k
我已經習慣左長時間使用肛塞,塞住出街平常事.........

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-22 03:49 發表   
2 {8 C# c! {9 R" P# o咁大支,睇到都驚,比我唔敢放
9 ]6 D/ N/ i) u/ A: u
這枝已經是我使用的肛塞最小型的,直徑小於7.5cm肛塞會跌出來的

引用:
原帖由 cdgaga 於 2020-7-22 01:20 發表   0 ~4 [1 L4 ]+ c* h
* q3 L" H5 P- U7 T& P: B$ X
  P, j) W% p# P) [" A$ [
少少分享。。如果期待會有前列腺快感可能會令你失望
6 h+ M7 B) |: g- Y3 t
3 j$ z! L0 z% o0 ~4 p
我覺得用假9容易有前列腺快感多過D所謂前列腺按摩器

最近訪問的版塊