嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

尋晚著住St paul con校服訓覺,超hi

回復 17# 中學生 的帖子

射咗整條有精液好麻烦洗ga,又要即刻洗。
Once a DGS girl, always a DGS girl !!!

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
著住鞋訓有乜咁爽?

引用:
原帖由 MANYAN 於 2015-1-15 01:05 發表   
" [. U1 r. A. W! `6 M0 w' c8 y著住鞋訓有乜咁爽?
0 M8 Q4 V2 T  l4 n( v
只有paul con同學先至明白個種感覺
+ ^: W& G- ~! @) R3 e- E( d+ g) ~  m- g* L" H
好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹) {1 o  \7 a) W9 p, i; O

$ y0 I! x. |0 {# q$ E1 X你唔會捨得除落黎
7 ?, z4 Y+ g8 A$ a2 l1 H1 f
8 y: ]9 p& B7 Q想同樓主講) @% J3 t& U. Q+ b. t- i- Q  f5 p

, P5 p6 `. {2 h# O* z1 h9 W你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡5 `+ O, T- E8 |, |4 U! |0 o, y* U
6 R% ?7 Q2 O3 V7 W/ Y
佢用白鞋白襪撩你& P# M; M$ R' z+ ~% U

' A9 f2 n9 f# f0 m& w2 D但你又著白鞋白襪
5 y9 f( `5 I1 j4 x. S& H9 S& ]5 `! W) a: R6 P$ ^
佢地平日相處都是這樣

回復 1# 中學生 的帖子

小心比人發現。

回復 20# 1388 的帖子

衰左會有咩後果😯

回復 21# yuanyi91 的帖子

我隔了幾日再用碧蓮洗得甩,反而汗所做成的漬就難洗d
# o4 i5 F7 j0 A試吓用碧蓮丫

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋+ P: H9 v6 x( `" ]+ X

: T  o, g6 }' [" `. p- Z[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:35 編輯 ]

回復 22# MANYAN 的帖子

可能我戀鞋掛 ,我特別喜歡白鞋
% ]4 e2 s" V9 f1 Z
0 ^, U* a5 r$ l: E% j7 g[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 22:34 編輯 ]

回復 23# hehehe1402 的帖子

無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑/ B% [4 G' O0 |5 b- ~( e
但幻想比人搞更正
/ ^8 ]0 |% f9 R/ D& S5 G另外你個icon好正
$ d- l: f# h  _4 d$ A
" s& S  m' U' D$ Z1 N5 I[ 本帖最後由 中學生 於 2015-1-15 20:22 編輯 ]

回復 24# uniform 的帖子

屋企人唔理,我又唔夠膽出街
" F) c; T5 A1 }# s' ~應該無問題掛

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:14 發表   
- q/ |* h- X( {& b  n0 O- ?  F3 ~, d其實我都係突然想著住校裙訓
6 e# E2 i  H) P你就好la,我都未試過訓訓吓射
7 ~/ v, F5 r* w3 w" A0 N
緊系唔好啦!
, h$ U3 D& o4 l9 z; B7 Q8 [好麻煩呀!+ V0 i% M9 M$ r! n
又要攞去洗,這次仲唔系在自己屋企,要偷偷地走去廁所洗.

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-14 23:21 發表   
2 B2 f/ t8 y9 g1 B& t. ?2 r1 _1 h6 D訓緊覺著應該唔會突然入黎掛
- R3 K+ e" ]+ U7 _8 j我掛校服出黎我屋企人都懶得理
* k% S# o7 U, y5 f+ h3 t咁好?
/ r/ K2 V. n8 V% O% F% L見到件女裝校服喎!

回復 31# kingphone 的帖子

哦,原來如此
. U2 x" S: _3 j% E* Y但你在人地屋企玩?

回復 32# kingphone 的帖子

係也,可能d校服好多,多到都無所謂 好似重多過我d出街衫

引用:
原帖由 中學生 於 2015-1-15 20:18 發表   6 e, L/ C0 Q8 b& N9 f  W# L+ r: y
無錯無錯講得岩,我就係有e種感覺,唔只唔捨得除,種想著出街,但我吾夠薑
# v0 v7 @: p& S9 \* e0 [但幻想比人搞更正
% A/ ?, t) r* O" G另外你個icon好正
: j1 v9 Y) C- q2 M5 f5 {7 Y: d同學^^ 嘻嘻
6 E2 U2 N) T. F9 B- f* s( |( O8 n9 F8 w* \9 S# ~
Sweet are the days of girlhood
5 F% G: n. o% B# d( G0 K* [% {5 |8 B
我鼓勵你試下著靚自己出街4 o8 g2 S) @+ w

0 z# u5 L8 h; A# t! b" R1 q' {試過比一位媽媽同佢個女對住我講姐姐著緊校服) T% r; b1 @( F+ p+ Q

: _  U4 M2 @4 u* G我呢世都記得呢一刻!$ N: |1 |' a2 R1 g1 M

6 F3 m1 Z& X! Ypaul con比左我作為學生妹應該有的身分同資格!
7 b$ _/ O5 J% c: a
6 F* H* i" z7 M% j' [( G- I, `[ 本帖最後由 hehehe1402 於 2015-1-16 01:19 編輯 ]

Seems very good

回復 35# hehehe1402 的帖子

出街真好驚,自己覺得似人地未必似
0 Y; D4 H& U% a" w8 H; `' K9 D7 r咁你果次咪好Q開心,我一般就算比人問(放學娜)我也非常開心,所以我絕對能夠體會到你當時的心情
' V; E( S. |8 C3 U7 R. P' r出為名校生的我地真係非常之自豪

回復 36# test 的帖子

起正,真的筆墨非能形容

引用:
原帖由 hehehe1402 於 2015-1-15 01:39 發表   . z! L* x& t! ^! O
9 }2 t8 ]3 M5 Q
只有paul con同學先至明白個種感覺: Q7 q  m  N7 k/ i( Q2 v# X+ E

$ p0 F1 ~" W, k( V# V: L5 y; }好似比你套校服加持咁 覺得個刻你比套校服認可你就系paul con的學生妹) i2 {% G0 z, f$ O% P8 a+ d
$ m+ t3 Y+ w+ Z  z  ~: D" b
你唔會捨得除落黎
% @, j7 }, y+ h  _- \- J& b9 K3 O2 U
想同樓主講4 c& x5 W9 Z( ~: Y8 g
9 ?0 F2 t4 A! Y# S
你可以試下幻想有另一個同學和你一起睡- u5 P+ p% m4 X1 D: ^/ n& {

# E* i5 p- U/ Z; v佢用白鞋白襪撩你5 p, L  l9 L5 m( k4 v
% k0 X3 z7 |# T
...
' |2 f. S6 j) \' p
5 d* o7 V6 x* M) |其實我都想買佢對鞋, 但係我隻腳比較大, 唔知有無我SIZE........

回復 39# willy 的帖子

好似最大有44,我買了41; l- ]* @# P7 y. x* E2 y
我係灣仔約瑟校服買的

最近訪問的版塊