嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:
1 m' R& A6 l/ J# b) B搞手最好先自貼下相先
1 |0 k& Y! {7 J3 X$ `/ h6 [5 d0 B9 C而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D( F' v) C- ^$ _  o& t3 S
9 k9 M0 K' {. p

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會5 q9 q) u2 M( P( q- z& S  c+ S9 p
妳們可以約個KTV一起唱歌啊6 k2 F/ W' E, [5 R2 k# x% f
上次不是就有姐妹約在KTV呢
9 `, V# p/ g& g/ f6 }3 A* p還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
) Z  u" v6 L9 f5 S5 R4 w偶若在香港滴話就跟妳們聚會
. ?) q/ M3 v: T) j1 ]妳們可以約個KTV一起唱歌啊; w( [9 T0 h) O. i
上次不是就有姐妹約在KTV呢
" G, V$ n% C6 y- A) C5 E還有拍照分享喔
0 p/ f+ i) K; }0 J# `% ~
: m9 h' B  a  Q: {9 o唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   : z4 k" f/ X% x& {1 h7 u

% X9 P7 r) ^9 ^) @# ~/ o: ]( n$ f; J, u* o  N0 f5 {8 S* L
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
8 Z# N4 Y3 O3 X3 h  m4 R, p  t" X+ R/ Z好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   
8 O1 x" Y; O) M8 h. ~1 i& [* P) f$ O, u/ A  `8 r" }5 p, q1 i
$ v, u' g* O$ \( @% {7 u( e. b
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
* I& P$ c: s9 h9 A$ y

5 ]! I, E: F! D. o7 d$ e6 x5 I絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   0 g8 `* Z/ f: E* l4 A: R2 D
其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
$ p4 r1 X2 u* |+ C% X

6 A( r( Z: l- `  w0 v% g其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)% ?2 E7 N0 S6 Q" _
啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.
1 t% U" h: x7 Y& b2 z
1 G9 B* S# l. m* g. u. h8 e8 o[ 本帖最後由 goodmap 於 2010-5-30 05:10 編輯 ]

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
% {  `  ~! A, u. k) ]溫馨提示:2 J: A4 q7 n- f4 \* G; O7 }
搞手最好先自貼下相先$ I: W1 r0 e5 p! l# a5 i* K# l
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
# K6 c0 A  a+ ~9 j
9 U. ^$ Q# \2 c. J
心儀又貼下泳衣+肉絲
" \2 Y( R" ]' m& L9 M6 j9 o: n$ d

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   
8 i2 m% a! f- u& ?: [6 c6 P- c" j7 h: ]9 [+ @' r
2 w+ O6 |" |& Z
其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
( {5 r; W( F$ R' g: v5 s( n4 E3 F
0 n, U0 M$ C# N9 F( x5 l) m+ i+ j& o- U4 \
看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   7 `0 J! g% I* Y& o& t$ P
有冇校服聚會-.-
8 `) H! B: }5 r* @唱k著校服都得架~
+ `0 }( a/ I: p& |& z: C我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   : t! Z1 }, S* d' c/ B
# M# H9 G. q2 l; J: I

+ |+ K2 F  s8 T- M0 b* u! x' B
6 }( f3 U3 }0 t, d5 Z看到這句笑了出來
, W1 T: Y; w3 x1 k+ F3 [
) z* I& n0 q; g, c$ ]- l$ }, F$ t; t
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar
9 j! h; o$ a0 K5 N5 o0 @不過我冇衫得唔得!?

婷婷; z4 }1 V/ t, J: b/ S; `6 X( P! Y0 Z
唔好里佢0 l2 C1 o! Q3 q8 {; v4 l# Z
佢CD點數0 點 又冇威望$ L" w* u% `0 p- m  u* D! V1 U
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,3 \* n$ H6 e& J8 Y0 c7 s
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,& p5 {' _" i0 f$ E9 B: I0 B8 ^, o
去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! * Y" \+ c7 [, H; ]. ?7 D

; ]. o4 ]7 U- X" P7 Bhttp://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
8 L, o1 \  q1 G1 v0 E婷婷1 R; V' p$ h+ e# F* |; E7 n
唔好里佢3 G, O" o1 y0 \; d5 p: e/ n
佢CD點數0 點 又冇威望" c2 O( x( f5 L1 }/ [7 n
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
- |0 d. i6 D; J2 H: v我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,7 @7 g& e+ o: m) p$ X- k# ]: v
去佢個cd聚會
+ m) L3 U  u* q. D

4 ~5 C- N" S: V( v謝謝!