嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝
# d" ]. @- c& Q7 P5 y" p8 P" P- N" c8 Y
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
$ m  ~6 k4 |8 R. _: c' P8 K有冇留意到

已收帖. 謝謝!
, u6 I4 b" ^; r% Z9 ~; s
) e+ ~) y  M- N8 t; C[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-& R" j/ ^, x+ N6 V7 o  g/ p3 V
所以我一直都係好驚><
  @& p# o# ^0 F; ?+ E等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   ' Z" f3 ]& S* t4 h1 K0 @
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
, t5 D8 X2 }/ q4 ?& S5 z
$ y, R  }* ]: e8 P3 n. u: `
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
& g$ B1 t) s9 u9 ~尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
" Z( \6 d# i3 s$ W0 ]! A揾倒40、個款又唔靚. W1 Q  g4 y# K% Z
有D姐妹仲要係41,42碼% ^8 {6 Q6 B7 ~& o/ \2 B; I
) ]9 X+ `6 a! Z" g
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!. m  ?9 h% k7 Q) k7 V; \1 ^

9 |7 j& `1 S& M. m6 v, h* ^[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

已收帖. 謝謝!$ r0 S  `2 ?2 b+ G$ d' G8 C

- Q3 ~1 ~+ v( ~& W" M7 K+ Z0 D' Y( z[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。& |8 d7 L( D2 e
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   0 D; f8 J- \& @& c
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
, V& q' ]2 V5 B6 X: ~# E我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
3 l& S" v0 E1 t) W' y7 r. D9 W3 g% F& q" @' n" @
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
4 A1 |5 k3 b( k! ?8 I8 K  G4 ?' g) r* U9 p* Y2 k

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
/ I5 R! {3 J: F4 }2 _- a7 B% P9 |$ ^8 X$ P; d$ i
7 G+ m' _3 Z! F% ?2 V2 U
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
0 p, f5 [3 K( ?. s$ d* U3 S) z) |, w  c
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
) f# }9 t+ }9 `( C0 ?  m& d
, p1 U% U, n+ \" m8 _
樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )
; c$ ]; d  E5 ?. M9 T/ x
6 h. D7 {$ z& c  S" T' n1 v40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   . l; E) f8 d& n5 S

5 Z/ r, _# [! i
8 S9 Q) K2 P; D5 [/ x$ ?/ X買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
' k3 t- C7 H$ X7 m; v- D尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40% Y; T5 P7 a7 F/ c; W8 m5 h4 v
揾倒40、個款又唔靚
0 V! M/ q8 K$ E6 _有D姐妹仲要係41,42碼& S: g. h: B; F$ @# n: U

5 h1 q, H! ]" d. M: e! dps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
  t2 e9 b8 \  J- E( ]6 I" t9 U完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!
8 v: F  ?9 i7 s2 ?% y2 O* @1 H, P+ F+ `( e/ [  }" j

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊