嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

請問大家邊到買bra

請問大家邊到買bra

請問大家依家去邊到買bra有冇地方可以試身
' q# G0 C: q/ Z; t9 i8 k4 @% Z# u我男去…好想有得試…西9龍因爲人多老板娘話依家不可試
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
68 , Peach John , Victoria Secret: t- R1 _" Y0 S: K
我大多數都係呢3間

淘寶............

香港,可以試的,真不多。
享受 一分一秒的 CD

以前去 H&M;  宜家去淘寶~

西九龍?有就是有很多內衣店,但是,不是一直以來都不容許現場試穿的嗎?以前試過要先付錢,再去商場洗手間試,不合身就立即返回更換。

呢個問題好頭痛。
: S- j! o6 Q' Z0 A/ a0 Q6 s9 U* I我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   5 U- h, B% J7 }
呢個問題好頭痛。4 n; w9 Q4 G( A! E2 ]$ o6 W
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
) \1 Q! I8 }8 r/ ^  u3 }% {
$ M" q: e6 r3 L6 z+ Z1 w2 T6 e5 r外國,真好。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-24 15:14 發表   ; |# u; J, a: E
68 , Peach John , Victoria Secret: [# l2 Q2 ~: v! x# E- p0 J& h7 q: J0 W
我大多數都係呢3間
4 e4 T. K, U) a行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我

引用:
原帖由 applebaby 於 2019-2-25 08:55 發表   1 `. |! {+ N  A) t
呢個問題好頭痛。1 e- }- j7 w/ m1 A, [5 C2 @7 b
我最開心係去外國時候,不知那來的膽子,問職員可否試身,她說:「SURE!」,簡直如獲至寶!
) k) U; `! G7 k% I) m' F. s

~$ I3 ~! L+ F: F外國始終開放好多~

金魚街後面有好多鋪頭,我成日都去個度買,因為名晒平,岩晒平日著% T+ _0 n9 w" z, Y5 ^: Y
有時就會去屋邨商場Bra鋪或者樓上鋪,貴少少,唔係成日去買,多數都係心情好或者影相自娛先去買

知到自己咩碼扮買比女友比完錢返屋企慢慢試啦
7 @8 k; J! q/ s4 X  R  Q2 P. v2 F定係想淨試唔買?
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

Bra Bla Bla
* t3 u) k( O0 j/ F; r8 ]6 C; G# N! r- ]3 o# K. o

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-25 19:25 發表   9 W$ ]# `$ I5 e7 g9 N% l9 d
9 g2 B7 G' a* F: D7 Y
行過次vs覺得d款好娘 可能歐美口味唔岩我
. ?! J4 T; k% p' d; w* Z" o) O3 F( q: v' a
VS我主要買Sport Bra
  c. _& \5 e1 S一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size
7 A( d* r( h1 }8 M" l7 \/ V通常只係大中細碼無分Cup Size
/ e* I* a4 K* V$ t) TVS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇
8 l: Z+ Z3 u; b) ?! }: K9 h% w3 n對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
9 z) X8 o4 v. n( p2 E+ B咁當然...款式就見仁見智

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-25 22:23 發表   
* k% R, g; x7 h2 M4 c0 ~( N2 R1 d; }* A* b" D
7 s- j: V( F3 W9 r
VS我主要買Sport Bra
/ b1 ~, B5 _, V# [4 R+ p& M- O一般運動牌子得比較小有分埋Cup Size! H1 G) x' \1 U7 Y; ?8 ?% J' O; y
通常只係大中細碼無分Cup Size, ?4 V+ I# w/ W( B2 [$ x
VS Sport Bra有下圍Size同Cup Size選擇  B- v9 i8 ?& u8 L4 s  N
對我個人來講功能性同實用性較牌動牌子更貼身
2 K, }+ H/ u5 s; _) X" }. N咁當然...款式就見仁見智
! \: |) J) z8 V5 I; V

5 V, X2 B, J/ h0 M8 l  M9 y其他 bra 呢 ?
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 misslady 於 2019-2-26 00:20 發表   
' z* c6 e; z; T* t/ j
3 D% x, X/ J# x8 I+ O  y4 m& l) t5 @, L2 S
其他 bra 呢 ?
  F+ U6 x" v4 r9 c  l! S, L
# H% E5 s+ l% r) u: X" r( ]" @
68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
! w  [# ~$ `+ `" o! O有時買左新衫又會買Bra襯衫2 I. Q, M& \  f) ?: A3 E. S
; \) `! y# \2 g( e4 ~

# R6 }9 q$ j3 u; _+ s# z
$ v* T: \& D+ N1 i, \' U其實你話其他Bra既意思係指 ?

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 00:55 發表   
/ _" L, e8 e7 t+ r2 {3 g* _! q4 h8 ^  [& ?) V

' t% r5 X* A8 R" B/ y, u68 見令就課金 , 因為食小餐好既同改食M記個差價就買到個Bra
2 O" {( B$ Q' U% W有時買左新衫又會買Bra襯衫
1 V  p# f; M/ u2 i# e9 o+ P: L: Q

& O" q! f6 X* F8 @
; _$ `) s: `5 L. O( G# h( d3 O其實你話其他Bra既意思係指 ?
7 S+ ^' C! M7 T$ H有個地方一直覺得諷刺
6 b$ u" Y. m' `" |) D$ Y) y68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫% j7 l, k8 H9 k+ b' |8 ~9 I
呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
: R/ \: i- `# n但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買

引用:
原帖由 sec2x 於 2019-2-26 01:23 發表   
  W" ^  m9 q- D6 \+ J) Q- _
( U2 @# Z9 b1 f有個地方一直覺得諷刺% ^4 |0 y8 }/ R) y4 s5 D
68 d bra雖然d款叫"女仔"同好襯衫
  h+ F* |! p1 D) l; Q& m3 {1 A呢到大家都算幾中意佢d內衣褲呀裙果d
. I$ q4 T7 k9 Z$ T但身邊d fd差唔多個個都因為對個胸唔好,好少買
% j- J5 u3 ^: f7 ]1 ?" f$ N6 t
2 f$ u. ^2 w: {8 G9 D因為講舒服既話一定唔輪到佢1 y: ?. h! x" [$ o
一日帶足十幾個鐘既就會明" c' F" L( l+ ^% `4 x6 r
佢係勝在平

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
% J. v% V: T9 F  r# a
  o- Z+ Q3 n8 F, N: c. H9 r" s0 _* o2 N! b( }6 m& l
因為講舒服既話一定唔輪到佢# q2 c6 Y& ]# d8 \% L
一日帶足十幾個鐘既就會明
( u# g0 [/ e5 w- F佢係勝在平
) N% ?7 z+ r+ K. g6 w6 A3 a
托得又唔好,長遠著壞胸 ! N& q8 c  K# `+ n3 k
所以本身無胸既先岩著

引用:
原帖由 Nanase 於 2019-2-26 01:32 發表   
2 c5 {1 O9 o2 X* \& n/ Q8 s
; v% t* B7 ]" A5 W$ Q5 |2 B
$ A, B* S$ i& k( \因為講舒服既話一定唔輪到佢
8 K1 w* V5 s% g/ _8 {一日帶足十幾個鐘既就會明
, F$ ?5 P3 Y- G4 ~佢係勝在平
: k2 ~; d8 |( N5 h& j

7 p/ G; d& l/ m9 _% d3 N6 K是,68 是平的。4 k# e, y8 C, d* r

- i& ^( }+ a( z2 ^# s' |9 }. t入去選,又有 sale 理妳。
享受 一分一秒的 CD