嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

買校服....

買校服....

我想問除左昌記之外有邊到比較多校服買
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
去"健身"
% H' W2 C" o; M' XDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
: N6 l9 T6 _/ g如果冇可以俾相佢做

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   * F8 i: U0 K' ]/ a. P: j
去"健身"
, u  K: C! Z6 Q2 L7 X( J  LDG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有
, \  T0 b) ~4 m9 m如果冇可以俾相佢做
1 T9 Q$ |% b. c1 B3 |& f
係邊到泥,有冇長細地紙

寄生蟲不爬文
. N1 b  ]% K: @( a( K3 H# u# }5 y渡船街boss commerce ctr地舖2 K% q4 J( O6 H
(八文樓對面)
暫停寫入

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-19 01:49 發表   
! H4 \2 }9 v: t9 a去"健身"
- ~& J, ~# P3 |, K9 b! ^. \DG, MF*-M*S, 手機公司,長衫果D佢地都有/ W1 l3 ]" \: I5 j
如果冇可以俾相佢做
( U* k3 T- p" n+ h6 F7 `
# x# @( m% X# L# E1 }8 U! G如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望

引用:
原帖由 willy 於 2011-9-19 20:27 發表   ; u- c$ f5 m/ }( s6 j# F3 B4 H: I! _: D
" X; q& C0 W8 J+ S  d; V7 j5 t

" n' a, R* Q+ \& A如果比相佢地都做到, 禁睇來我有一套想買好耐的冬季有望
. n, m: X2 E* X* S: `$ _, ?6 z1 j( \7 k9 y, Z5 h+ u2 x: w

' E8 q  H6 ]& H- b我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇& h; k" ?, x/ d; n
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色" a6 H; y- b+ ]8 n
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣

引用:
原帖由 peterxx 於 2011-9-20 00:53 發表   # y6 M5 {0 j  j+ K
& S- Z( J, {% Y+ q. O  y

( _2 |# }/ Z" W
& h, l4 [7 Y$ a: [0 ]8 M我試過俾相佢地做一間已經唔再有GEI校服, 老板看了D相問左D問題 (係咩領咁... )就畫左個圖俾我睇; C  @- c/ h! R# y, \! I
佢仲拿了D校服比我睇 配下D色: ~' {! `- x/ p- `" e6 \5 y
過左兩個星期我去拿, 做到同ORIGINAL的一棣
7 D3 B% E0 @: q1 w! m
咁我都考慮下去做套聖心商科先

回復 6# peterxx 的帖子

我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既

引用:
原帖由 zero2000 於 2011-9-21 21:30 發表   
7 n; U0 {6 L3 L我都係果度訂造過兩套 , 不過有一套拎埋板去都出左少少問題 , 不過唔影響穿著同外觀我就算了 , 不過值得一讚既真係d 料 , 著上身係舒服好多既
& Q2 T6 }- C: ]5 a% S9 u3 t1 z% ~! _) l& M1 c) L
佢D料真係唔差, 係物有所值的.

引用:
原帖由 West 於 2011-9-20 01:05 發表   3 q. C2 k* Y5 y- n) e) `- a6 {( N
6 X/ O7 [$ J! H5 y
咁我都考慮下去做套聖心商科先
! C5 A% r6 Q, h& b4 C' D+ \5 T) q+ ]

M- x# y/ j( Q7 t& \) d你最好拎版俾佢好d....佢有粉紅直條既料既。

昌記最方便

等我去試下先

去豊昌順啦,咩都有

MK Tim記

最近訪問的版塊