嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

將校裙剪開一個孔打飛機............

冇試過,應該唔會試
2 ?: L6 J% N# D9 ?不過亦想像倒樓主有幾hi

其實我呢條校裙不是太貴,放且質料麻麻,所以攞來試吓咁玩囉!

你個洞開多大?
$ S( r7 f. s6 P9 W整到剛剛好?! a  a8 k5 l6 T. ?, s- s
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?9 q8 {# Z3 E+ F& n- b
好難形容個個位,希望你明
# p' C+ e  Y1 U5 h- ^你好有創意,有機會試下

引用:
原帖由 lkysu 於 2014-7-24 02:54 發表   9 q  K9 M  u! ]! [# @- Q! N/ l
你個洞開多大?
: y+ K' G0 f4 ]* F7 b. u, A& P整到剛剛好?8 D3 ?+ J5 S2 t( o6 V  ?
唔知點形容,你指用個洞塊布的邊位來磨?
: g* r. ]' t5 v好難形容個個位,希望你明  Z; \( w: H: F1 A/ ?! Q' p
你好有創意,有機會試下
' n5 w6 M' k2 N& L* {% J! E
比JJ大少少,

咁浪費?

引用:
原帖由 endless_sugar 於 2014-7-24 23:14 發表   ; P- x2 o% Y9 m- Z  F9 Z1 M1 w' K) D$ C
咁浪費?
1 h* R& T7 S- i- x2 k+ O$ I
我有好多條校裙,選一條唔多喜歡來玩

我也好想試試看

太浪费了,买个飞机杯啊

咁你會點磨?

綜合資料後建議如下:0 S& m+ q  V2 ~7 S
僅有一條校服裙/一套校服,當女朋友愛惜錫住著同勤洗熨打理。
* Y! V8 X: e  w: n9 Q! v大量校服中偶有夜冷平貨不喜歡,為所慾為。
% E& P# k0 Q+ R- j$ A5 E打完立即妥善處理,並不一定會留跡損耗。4 b  ^! u! T4 ^- |6 m7 g
使用前開鈕的衫裙兩粒鈕中間的空間插入
暫停寫入

有無圖片可以分享呢??

引用:
原帖由 kingphone 於 2014-7-17 23:31 發表   
7 F) r1 M& O' D& S1 M) ~8 T大家有無試過將校裙的JJ位置剪開一個孔來打飛機呀?( b; {4 U; W- v8 g4 G
我試過呀,一出一入的磨擦JJ好鬼Hi,6 e/ ?2 g! X- k( O" o
都相片不雅所以唔放上來.
- C% o  r' ^' j9 X8 `) K( B/ e( m7 R
% J7 S7 {* E" N) \$ J! Z
wasting...

引用:
原帖由 shatun100 於 2014-8-10 22:14 發表   
$ D$ v4 G7 I3 \: _  P, I& u7 t有無圖片可以分享呢??
+ f! D) c$ J; e( }: C) u" \無呀!
/ W0 L$ ~) c7 g9 V+ _& C因太不雅,所以無影

引用:
原帖由 misslady 於 2014-8-11 21:25 發表   " `1 i6 {+ \1 K$ p4 J

2 ]0 s; \6 ?7 i' a1 {/ W( q9 r  Y7 t8 J4 E8 u
wasting...
9 }: k  J- I: {' K' \
我有很多校裙,這條質料不好.

我就唔會咁!!!!!!!!!!!

不好要啦,買過條啦。我就覺得什麼的理由都不會好過說浪費的理由。希望版主可以考慮其他方法代替Cui校服裙。

很像很有趣,真想一試。

好浪費喎我覺得...

真傻!浪費左件校裙

對我地黎講  校裙好難先買到

最近訪問的版塊