嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

最近大膽左(關於戀手套)

引用:
原帖由 wadee 於 2016-4-14 23:00 發表   
4 @' h9 l; K7 L係啊大多數都是師奶來 不過當自己戴住手套時比個唔識嘅人望住 嗰種感覺非筆墨能形容 可能她們根本不當一回事 又或者可能覺得我對手有問題先戴手套 基本上是冇人理過來我 所以我現在晚晩都放心戴住 ...
8 Z& z- {( y$ I, d

) ^- d, @1 ~+ J易地而處 為人設想 比個like你

引用:
原帖由 Marigold 於 2016-4-15 09:52 發表   / S- S5 V# i  C5 x6 A& [7 ~
9 a6 y2 U! x. @- Z) o) j: n9 c
0 [2 Z( K. j) c/ y  X
銀紙好多菌㗎7 m9 s* L5 J4 i- Z5 d; q$ o
試過有個姐姐用洗碗手套散緊鮮奶,收銀排長龍噤鐘出嚟幫手,我當然支持吓啦。
$ m' Q. B" Z" l# }6 H/ H, d( V收銀戴洗碗手套真係少見喎 如有機會見到 佢條隊多人 我都一定會排
如大家想睇笑話就來笑口常開啦
這裡有很多很好笑的笑話
實有一些能令你們開懷大笑
笑口常開這版區是一個分享快樂的新平臺。
您可以在這裡與世界各地的人分享笑話

回復 20# Marigold 的帖子

唔知有無收錯風
$ D0 ?% q% g5 }( W; v5 k" L2 a以前埋數唔對(包括偽鈔)要收銀賠
5 k  l; Y& W/ @0 ~+ a6 i! l戴左手套咪不可憑手感分辦真偽鈔

都真係幾大膽,好彩反應夠快。不過比人望住會唔知點咁

#adoreeeeeeeeeeee

回復 24# Rilakk 的帖子

其實我就係想比人望到 自己好緊張的感覺 緊張得來自己又好開心
  [( A) ^" M) h+ a9 b最近仲要試過 過隧道俾錢時 有個比較後生 我估未夠30的女人 在我給她錢時 我相信她是有意摸我的手套 從手掌到手指 試過3次 俾錢時都是 真想問她 是否都愛手套 她是戴黑色綿手襪再戴醫生手套收錢
這裡有很多很好笑的笑話

回復 26# wadee 的帖子

可能係都唔出奇,遇到時您再問下佢囉lol
( v; J8 _  _, I. C1 y+ }/ p( r同老婆玩都唔夠喉咩其實

回復 26# wadee 的帖子

戴住手套又點摸到手套?, H1 Z* F+ t! j8 s) ?. d; S5 e  R: T
同埋好少後生做隧道收費員

舊圖shh...........
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

嘩!正呀兼罕有喎。9 l' H, o1 r% k. C) {% W, O
以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她

回復 29# 十指套衣裳 的帖子

正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   . ]4 G( c# ?6 N0 L. {4 b
次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
" o; g9 K8 t  N: i* ^* W
; _: f5 Z+ }- `# F0 K' U惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比

引用:
原帖由 wadee 於 2016-8-23 14:14 發表   
; f/ n# R; x/ E8 U2 L正喎 師兄在邊間惠康見到? 呢款手套好易污糟
$ k0 M% Y. Z" I) {/ m

* l6 \2 H! _' D0 T0 t佐敦道, 2013年O既事啦...
  u& z5 D. p: x# \. }呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引0 d' e- x  Z5 E# g2 ]
9 k2 [) p" z, n, h8 q1 d! Z

回復 32# 十指套衣裳 的帖子

明白,可能公司供佢地執貨用

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 22:21 發表   ! d/ n; O9 ?( W6 R
明白,可能公司供佢地執貨用
% n( P. ~# i& J4 p6 D- p9 o

& W1 V& _+ P6 C5 I% A個次我真係問佢有無多一對

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:02 發表   4 V6 t! e: q  e
# z* p/ E8 u  Q9 A7 O/ f* s

3 f) e2 E' k& }佐敦道, 2013年O既事啦...% M, ]9 r, a- Z. P2 S' |
呢款手套係好易污糟, 不過戴到黃黃綠綠先吸引
" b; f; w" ?5 u% a明白 我都係愛全新手套 污糟咗同冇咗陣味 就唔太喜歡
這裡有很多很好笑的笑話

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-24 08:54 發表   - S$ F: D* t. j. R( z( r: z: j" v

7 @! r5 G& Q- e/ P0 _( D# ?2 U; b* H& R* ~( z
個次我真係問佢有無多一對
6 U6 X0 ]. N- g% M
姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?

引用:
原帖由 十指套衣裳 於 2016-8-23 22:00 發表   9 f0 X1 V5 K, w6 U: \
! \9 |, H" I3 j, J4 W9 L/ D+ q$ q
, q4 r/ h& R* f9 M% b
惠康係ansell 手套黎, 問過太子界限街分店d 呀姐, 佢地話公司比
+ m* ], F& P. m* \7 D

0 j* u/ j8 V1 B- C惠康公司好似係比一隻Jackson G40勞工手套散貨用。
, J" f9 ~1 p3 G5 U+ P. @+ w- Z' i4 y- m0 [3 f

引用:
原帖由 Br_Y 於 2016-8-23 01:43 發表   
0 A7 `& ^& ?" R* w- v5 s嘩!正呀兼罕有喎。
4 n/ s! L* X* D5 U) ]# p以我弱的觀察所知,佢地好少戴呢款白手套,黑色棉手套或醫生膠手套較常見。有次見過戴頗貼手的菊花牌黑色膠掌膠指頭勞工手套,可惜當時唔敢偷拍她
; K+ w! K& O! k, Q, L9 L
9 c5 @' J8 A/ Q, a7 G1 O& U; F又會唔會係散緊奶櫃雪糕之類,收銀㩒鐘出嚟幫手嗰? 散凍貨好多時都白手套+洗碗膠手套

引用:
原帖由 cdelli629 於 2016-8-27 00:27 發表   
, Y/ [1 M3 c$ p1 h
7 m1 C: X1 s$ z姐姐好大膽呀,咁得唔得到手?
8 C- Y) {" b- ?& u8 N
無,之後佢話公司派

最近訪問的版塊