嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

千奇唔好著校服食粥

千奇唔好著校服食粥

成條都係啦
6 F4 c) E5 \( ~$ S. F" _6 V點同家姐交待呢?
5 ^: R9 C2 B6 K* V! a

- V3 X1 H4 L6 w0 c) s, ~

覺得好的就按一下感謝吧~~
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

通常食野時跌咗d食物碎落身都會執返食埋

禁樣好易令人誤會, 家姐返到來可能罰你長時間著住套校服

我成日都食粥食到周圍都係

好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你- Q; s5 C" h' y: ~$ s8 I
7 |. L5 ?+ [* M8 X5 W7 ?

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   0 @3 ]' W* ]. x* M( W7 J; y% G: m
成條都係啦7 k* L- R! m, q1 w6 ]) y  e
點同家姐交待呢?! k2 v6 w. I8 _6 O9 c6 B
% o2 W) A! H7 K1 L
& b9 \$ R5 X( B1 B9 {, d
1 i/ r8 c" e( m3 U
抹乾啦

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   3 W# I- ~1 c% K% e8 r
成條都係啦
8 o% A- t3 F- e8 T& z  ?點同家姐交待呢?8 i: _: f; W# d6 E
( ~4 k# S8 G. n  c( O+ y; B
+ Q6 t, p6 E8 G: h6 u. k, |7 \& |1 j3 h
伱姐姐會生氣

條裙係你定你家姐架先

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   
. @+ L, {9 M+ |7 Q6 z+ A2 E好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
: k$ L+ }3 }( Q# o+ J# i; B  n9 P% q! x- R: t: S
話傍邊,男生射的 。
享受 一分一秒的 CD

引用:
原帖由 aaasss201204 於 2018-9-16 04:52 發表   + w' Z4 ?, C8 T0 w5 y" ~3 @
成條都係啦
; H+ M  M# ^+ T. \. o) i# \點同家姐交待呢?
4 I3 ^# {/ t0 j$ @1820725 A' @1 a, K& }. I4 D
4 t. j% z6 ~3 S- a/ h
9 a# f/ y, M7 L: f6 a/ V& ?你去粥店,仲有吃物?
享受 一分一秒的 CD

nice

引用:
原帖由 whk 於 2018-9-16 13:05 發表   9 H, z) }; e$ `3 r9 @1 ^  M$ t& u
好簡單啫,你咪話忍唔住射咗野囉,佢就會成條裙送俾你
6 i$ ]2 {1 ]6 H+ W& t/ p& Z; m' f
不過佢送條裙俾你之前,可能會先切了你jj,話費事你再整污糟

條裙

抹乾啦

咁睇又真係似