嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

昌記一問

昌記一問

開到幾點?星期六日都開?$ `% I: j+ Y8 N  U- z7 q* H
有冇婆仔鞋買?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
應該係昌記三問至啱

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-3 06:24 發表   : V5 {  ?5 _+ X4 A
開到幾點?星期六日都開?+ U2 g, P1 W/ @8 o  }+ H
有冇婆仔鞋買?
2 o/ R1 D* P$ c# l* e: G
/ g5 N0 C+ A0 v4 ^. j: @. F. N六日就唔知
3 y$ o$ E( t, j# f6 U鞋就無喇 但有襪 底衫: D) @( k1 O5 R# p& ?+ x6 t/ [
要買鞋既話 衙前圍道會有一間

衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?
. W3 j! V( {+ y$ d* r% V
+ y: I2 c) [8 O/ u5 Y: n
引用:
原帖由 cd_kana 於 2018-12-8 01:11 發表   " S) V: m( o# r: @- A5 U# k

* |2 D: i9 f9 x  @9 ]3 q" D' z4 e1 z5 l$ }# [% l, Y
六日就唔知
# v$ o7 X, f6 f. C9 Z& A鞋就無喇 但有襪 底衫
/ G, z% S2 o# A% H5 Y要買鞋既話 衙前圍道會有一間

引用:
原帖由 lovegirlstuffcd 於 2018-12-8 01:30 發表   2 [( b8 \+ E) c. G
衙前圍道邊間,有大碼,容易買嗎?4 M( V9 ]8 h) C8 K. S  G6 m# K
) n; |0 v' S; P) D
* v" d5 e* P8 J
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去5 _4 A$ B4 _/ Y5 ]
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既

引用:
原帖由 nnmm93 於 2018-12-8 02:56 發表   6 w% o$ \+ p; c+ B1 n- [
! [, v8 {& c( l; x3 |; S
我反而膽粗粗咁入左同一條既鋪頭買左對41婆仔鞋,昌記一出往九龍城廣場行去" S6 B- P' D/ m
中間會見到間賣鞋既,婆仔鞋放門口,見係老闆娘就直接問左佢攞對41,都ok nice既
, z$ j5 G7 w$ @: c7 h1 ~. n, t

3 a; r. E! K) E睇左Google map 大約知係邊 但個間我就冇去過... ! {, O: I6 r" {* |1 d+ G3 G* I
反而係去左呢間
0 `6 ?3 n3 T1 w: o' ~) N6 ~9 t; ^: W9 D& v+ y  E3 [8 }

4 T! J) I1 T# w" @[ 本帖最後由 cd_kana 於 2019-1-5 00:47 編輯 ]

find one day go go sin

尺碼有無參考,同埋晶記有無德望款?

昌記星期六都開

男性入去買校服冇難度?

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:25 發表   & j) K% j0 w- B
男性入去買校服冇難度?
5 I4 B. b. q8 Y, a- H+ D) ~
昌記買校服沒難度

回復 11# zzz999 的帖子

有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?

唔係有好多學校剩,自己去睇下

引用:
原帖由 brabrabra 於 2019-5-13 23:35 發表   $ U0 D# b% \! Q8 F/ M
有咩正野可以介紹下?旗袍?水手?
+ E  l; D/ l& d好多喎,其實你去度係門口一望就有存啦

款式還多,之前去任睇同介紹埋,當然質量認真麻麻

我都想去入貨,唔知今個星期日同星期一開唔開呢,因為係公眾假,但平日又要返工
4 z1 ~6 E3 ^/ x1 O0 H7 e
/ q* p* u7 R" |- ~6 ~/ a$ N% a[ 本帖最後由 kimo 於 2020-4-11 22:43 編輯 ]

好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻- C" {( J* G7 f
佛系開工,賣一件小一件

引用:
原帖由 hf-1141 於 2020-4-11 23:16 發表   好似仲係星期一至日都開,不過質量麻麻
& V0 H# X1 S! k+ z2 P$ B3 a  W佛系開工,賣一件小一件
+ U* i! k* I  ]
( r( j# H6 f/ Z! l2 K
係就係麻麻地,但係就真係勝在方便,我打算入手聖母、培正同地利亞嘅冬季大碼,希望有貨⋯話說男仔去三德買裙易唔易買?
. ^  [" ^$ O" i1 r8 F, J- C' N6 Y9 L5 `: D& V