嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 - NEXT LEVEL【SPARKLE】with red latex catsuit

濱崎步 with red latex catsuit:" G# o4 W) w8 d' F. J
1 V' b- N- v; C: z# W$ |
http://www.youtube.com/watch?v=pUCwdXw-bOg
覺得好的就按一下感謝吧~~
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
為啥我打不開連接滴網頁捏???

你去唔去到youtube先?
..終於明白喇,大概係原來如此:流過眼前嘅境象,係過去嘅幻象定係真實的您呢?多少次追..

原來步姐都係同好黎
* d/ S* C  B1 a+ Q4 K岩哂嘴形呀3 f) I- Q' f& M1 C
佢件緊身衣係咪掉轉左著
) A1 K  v3 B- l6 M6 E: ^! D6 f" R拉鍊唔係由前面拉到後面架咩

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表 5 w' E# M5 w' \- X/ }# T, i: g
原來步姐都係同好黎( T+ X8 P) F: T/ R3 {$ i/ ]2 J/ z
岩哂嘴形呀% d7 m8 R5 [! x( A
佢件緊身衣係咪掉轉左著7 ~1 w  [! g* f& ^/ p1 H& u
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
  E" \: j* e& L& O" M
訂制嘛  k4 z5 Q# k0 ^. E9 [1 R- S- A
佢梗係唔會同我地喜愛既同一款啦

佢果件靚就真係好靚
; B4 l6 W4 U8 K+ o0 e不過唔透氣喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-4 23:54 發表
, X2 m* o: L) h/ G; h/ W原來步姐都係同好黎: b. U7 G& i8 g0 z
岩哂嘴形呀
  F8 g# \# _8 q佢件緊身衣係咪掉轉左著2 |0 ]6 o- E, w, f- v6 N. T
拉鍊唔係由前面拉到後面架咩
! ~2 v+ W/ P( T8 l& E9 H: V

; _& L8 S2 M6 T+ w8 j6 r% d2 r, q9 g" m呢個係佢個款嚟喎..
- ]4 [# b+ G! r# h& @哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-5 19:28 發表 & u) \- P% y$ _0 v% ?3 ~( P6 M8 V8 i

% R2 `3 Q2 _( ?! R3 b0 K1 U3 ]" V2 Q. f2 |
呢個係佢個款嚟喎..
! C$ q" V+ ]/ _( v5 u4 y  b哈哈,擺到明話比你聽:”我好open,任你拉..”  
; }) _0 e( Y5 V3 K) ~9 s/ l* f
' o: S" C+ X% z5 V2 I; q- i4 B( g, p7 }3 E" v8 y& d  O1 [
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-6 02:05 發表 1 J# N. J" o, E( `' D0 A

7 K' G, ]1 w0 F  w$ K' H: K0 i' L; X( j8 L' ^2 w! L  f
% }: X1 L6 i6 _6 K; f; W
kakakaka....阿步姐又幾花心思去暗示比人知喎
0 q) @7 }5 ?  p2 Y3 R6 p5 ?

, g( I/ K* D9 K& ?: @: ^傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..8 Z2 _* n2 ?# A5 V- O* u
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-8 23:03 發表
$ A5 I0 Z, }8 \4 }# Z& X5 j
' O5 N# Y& B' d( K' I5 ]
$ \4 \+ a1 c( i傻嘅,人地當然花心思啦..邊d做得邊d唔做得,去到咩位market接受到都計哂數..2 r: z( I6 B, E3 c, H! w
佢唔識後邊都大把人攪image啦.. 
& ?5 ~$ W, C" W
, d" @' `9 r) A2 v# b4 M/ O( ?8 n0 h, {9 V4 ]2 H
market可接受程度仲可以大D架9 \. u, D; I% |6 [* g$ y) \# z: O
條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-8 23:52 發表
, {$ q( O/ P  g# ~/ B5 C) N$ B1 s4 D: o! V8 D' Y

6 x" k0 S& G& _0 `2 w* O3 I
8 {0 V# Z! q# X, E* Emarket可接受程度仲可以大D架
  y( ^6 \. b% a, b, y; y4 Z5 }條拉鍊都可以開到好似低V咁上下架
1 Q& L) D' e- X* e, M6 [* |' N9 S) \# H% g1 E

- F  q; f- Z" P好似美女廚房果個deep V美少女  ! h* S- F4 |' E5 D6 W! c! h. X. ^
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'.. 
8 ^7 E% n& {0 }. {1 W咁接受唔到啩.. 

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:05 發表
( s7 x9 I: h- b. J
6 D3 J! s8 y5 X
- f" X; B$ y! o8 ~% v: m8 [3 K6 S
; C$ M3 b4 F/ A5 ?好似美女廚房果個deep V美少女  ! A4 e8 {" K: I5 j$ V$ D7 b
唔止喎,步姐呢件可以deep到露毛都得..真係'勁open'..  1 a$ D, n% t" M
咁接受唔到啩.. 
7 |& h3 ^6 D5 ]" S7 B: ?4 v; |1 e2 E: @
' L+ d2 Z7 v' m& {) M% d; g
公開咁當然接受唔到啦1 _, h0 C/ y7 O7 ^
不過私底下既AV就好多人都受落架

引用:
原帖由 楊乃武 於 2009-5-9 00:10 發表 9 S1 |7 O; _. j' S, J* E: l+ n

& V% p. k7 s" L8 {& |# E6 z3 Z
6 P; L' [: x# ]9 J4 e  G- W# D2 Z6 C" V+ ?
公開咁當然接受唔到啦
( A$ O9 x. W* c9 }不過私底下既AV就好多人都受落架
2 K$ q2 N, p& ^4 \
- F" ?- L! j4 V' c. a3 H
私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..

引用:
原帖由 Oneone1 於 2009-5-9 00:55 發表 , T; J& n5 f4 P8 X7 Q7 C

5 F/ x& v# [6 t8 y+ j
% [7 l" X  }* u7 w/ g: D私底下當然唔止deep v, 露毛啦..咩都得啦..
' K9 E3 Y2 ?  M2 x! Y
===================================================================================
* T2 C3 X/ B* t1 J  n$ O1 o& Q+ s" g( o9 M$ H
所以步姐件緊身衣真係令人興奮

死link

果然 是大明星的感觉

最近訪問的版塊