嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?" n0 d  t& A- I! \" y
我會~
. [0 ?9 Q+ {3 B& G/ D5 L: j1 h; J8 G4 i( s# S* K2 @
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   / S9 J  O  v* k' M
其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
2 ?. k! ]0 W  j( ]1 }

5 r+ G* [  Y* K! x只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =
% a+ O/ `9 A8 G' v( A4 a, m$ O冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文
6 l0 ]$ d# L+ m5 J/ Q但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳,
2 }# k5 B8 f$ m; e( V講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實, ( C: @2 i% s( b, d
當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
, I( W+ y- s" X所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   3 u+ K, ~* U7 Q. e5 A  o. f
5 O2 v8 x1 V" G" C

! \1 j3 n3 e. m6 T  Y' P+ g只要一女裝就咩行為都會女仔d
; q8 ^! O* q0 y& ]絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
6 \" Y5 Q! f8 j" ?+ G4 A: n
& J! I( I; Y2 y- p2 Y  m9 s9 {8 }' g
只要一女裝就咩行為都會女仔d
5 }& D3 T/ m% M. l0 A2 {
( i9 D3 _9 H  T3 F# n: k* A: z

+ I; O7 Q6 v+ _% b1 \如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   4 n' k0 F& Z7 `( P! V( C" Q' o7 [
+ N% ~) b  g" n5 h

& I3 G) H) c6 O3 r& _% x只要一女裝就咩行為都會女仔d
4 K3 O6 E; ?$ L# X4 D' k( k是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,
0 p" H) X* ]) ~7 T$ W- s其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意
3 s6 o4 t: o4 ~9 k' m1 q5 U自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,