嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

其實呢到有冇女仔架??

其實呢到有冇女仔架??

想知道.....係未全部都係男?? 6 r) e6 M- P  M5 H$ [
又唔識發起投票貼...><
覺得好的就按一下感謝吧~~

有又點無又點
YV3S1E117XC050141

婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:21 發表   
( t' @' y2 B, V6 m4 t) J有又點無又點
' y4 s. }/ i3 K6 f0 t
/ S) h  A+ z( L8 d" L

( G( b. K% e$ P5 `* T4 O因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-4-29 01:27 發表   / r2 L% Z6 O9 C  j3 \- }* H" _7 ]
婷婷又唔係男又唔係女!嘻嘻!  
- O. v* K, U, Q2 K: F4 F: D
6 c  v( a, I- s; D5 ^" P% G0 T( t
+ Q! |+ D3 z4 u/ \& r  L/ z6 I3 ^甘即係咩ar

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 01:28 AM 發表   
8 q; Q+ X* p( |, ^7 v. F3 L/ @2 y8 t' d! w& Y  _9 p
因為我係女仔想睇下重有冇人同我一樣囉
同你一樣又點?
% G5 V8 V1 j5 T0 ?& b8 \% h! u$ ?我又點知你係咪特登上來玩野
YV3S1E117XC050141

有純女~
8 U2 d3 i& q2 B: _& A* n% ^Angela姐姐

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-4-29 01:31 發表   3 k8 W1 g/ }, y( s$ O( ]; G# {
同你一樣又點?7 o, \; b8 Q  F' |& x" Z( [
我又點知你係咪特登上來玩野
  X9 `3 Q5 D4 R! [9 a; @
& O0 i+ A" p# U$ _5 [. B& B
4 C" M+ ~8 w3 z* O6 E8 p: z" g
問吓都唔得咩.. 我可以玩咩野??

引用:
原帖由 心儀 於 2010-4-29 01:47 發表   
% }3 ]% d, r# k5 ?有純女~
( f1 m" H- x7 H) G( u$ ]* NAngela姐姐
) H+ U0 z. i% q" S7 R9 V, {

+ [9 M% I- G* S  |# ?, x3 {% F3 k7 K' A* Q! S6 x
咩叫純女a???

纯女纯女.清纯的女子?

係咪女仔都好啦5 p, F8 B1 B6 R0 V6 g
呢度有真係女仔  P$ V& y/ \; \, d0 ~
佢地對我地呢班cd冇岐視
7 y. k6 i& c# m真心交朋友就得啦
7 R+ Z0 E+ b/ E- y) W3 E; @不過我想問芝士蛋糕: c, l9 X; U+ e
你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-4-29 11:14 發表   % B% u- J" n. r0 t  m* m5 D: ]
係咪女仔都好啦) M- G3 ~! e, D2 c* V5 R
呢度有真係女仔% y* n( F$ J% }0 D/ t  k
佢地對我地呢班cd冇岐視
) y$ e' B2 u: w0 d* g9 E% a2 y真心交朋友就得啦
# x: L% q/ X$ F5 X: z不過我想問芝士蛋糕
7 ^; F# W; q; F6 K% J/ z& w你點會搵到黎呢度?又會log in acc既?
5 x. z- G" s: b. ?
+ U: W+ @& _: O" e- K5 h. E- X5 T& J6 e0 Q3 Y. z# ^4 @* v
我諗你誤會左啦...) G, w" @9 D; b. ]* t
我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
8 ]' o3 Z. Q  j2 X5 Z只係想知道統計下比例是怎麼
2 r$ r: L5 _8 h" i% x& p. H+ p+ g( o
PS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的

歡迎呀芝士旦糕 好味~

引用:
原帖由 芝士蛋糕 於 2010-4-29 11:18 發表   
4 A4 K* ]( F( m) x; G0 m4 {! \2 @* {. w
$ C$ ~, O* E6 |% @" |

* r, N0 T8 k; S/ g5 T) ]6 @% g我諗你誤會左啦...
2 r8 Z6 f% [9 n9 Y+ @) M* ^我打從心低冇諗過"岐視"呢2個字...
6 ^  R/ r9 c7 c; J) ?. q只係想知道統計下比例是怎麼2 `- Y/ Q) G4 g

5 \( p) @% @/ }5 t: pPS我知道這個FORUM是一個男仔朋友比我的
6 j: V7 {8 q) }& n: k
6 M1 `: B( F, }, M
咁你又點諗我地班cd呢?& [; g, X4 J; S% o5 B
會唔會成日上黎?

我係...0 I; k2 D5 ^' |1 i
我都係一個男仔FD比我2 _" N: B7 Y2 D
之前都有睇過D關於CD既介紹,
. ]3 ?" M! u  x& ^# g- c' n因為本人天性比較八掛,咩都想知下
/ C7 k( `& `6 c) f' Y" A都算有D了解,
+ r. g$ h2 {4 `! U% K不過唔會討厭呀,各人有各人喜好je,唔係做犯法事咪可以lor

竟然有女仔
- g$ A% |2 J, H# M" {! O' ?/ S不如女仔們發表下對cd的睇法

最近訪問的版塊