嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

各位空姐愛好者留意

各位空姐愛好者留意

今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服  W% l) Z  C4 E
各位可留意下有沒有舊制服流出
+ E/ L5 y& H& U* ^; B: f0 M) ]本人勁鍾意佢地套舊制服
1 U" P' S  D: }! P$ {# m* ]大家見到有既可以上黎交流下
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
請問有冇新舊制服圖片?
, l& z2 g- j( V# v$ }" |! V8 t9 S1 Y! j7 \3 h( A) P* X; L9 l
同香港航空一樣?

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 16:38 發表   % S) G6 A" l' R- q6 `# S/ D; }7 N" I1 Y/ @
今日見到 香江塊暈 航空 已經轉新制服
- x  B6 M3 m/ R, @各位可留意下有沒有舊制服流出
) }% m" m6 c, J3 P, ]3 d' |本人勁鍾意佢地套舊制服2 ^7 W$ p# t- x1 q  h/ c
大家見到有既可以上黎交流下
' F( d) D/ f' d0 l3 v" |  J% A換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??

換應該有新聞但唔覺
1 t4 k, R  J3 k" V講航至少有3套, F. V$ F- T' m' B7 h- h! @) H- U
土也勤一套 條裙有區輝2 b$ g/ A/ ^8 t$ h" ]8 N6 \7 I
空女且分兩類  成務員同成務長
" j0 ], h$ [' p6 V. _2 `一個紅領巾一個淺紫
# W& i( a* F  N. C裙色都唔同
8 f/ z$ V6 z% e& [: H7 A( t3 D5 O) w9 _# r8 ]& E
(上為原文,資料有誤,留意下方回應,感謝各位)* n4 m: m+ @3 n2 ~' \
/ ~; q% }: v9 J& h0 W7 M. d) c

引用:
原帖由 Ashly 於 2015-10-29 19:53 發表   
. w4 C) m5 O$ y+ `* K3 U' E8 h5 t
換制服,唔會要求一換一回收舊衫咩??
. ?& ?( C; C' [& A) k

* X* N- J# Q/ a. X- p) q以下純粹推測 如有雷同 實屬巧合, N, [; T( o5 r# |
4 X" u$ ?1 l( K( [
以我所知 每位飛女唔只一套制服
  c- l' X& S4 Q3 q$ q0 m的確是一換一 但如有等錢洗者就。。。: \/ x3 r: I, M
一套可以換新 咁另一套唔見左呢。。。
& ?) H, l# a( u* c4 s) l' R! T* b8 P- }
飛女唔見左套制服的確麻煩 好多野報
3 C0 v5 {: V2 n" j; S1 f因為怕被人假裝現職飛女" E0 B1 A. Z( ]! D% T
但係既然舊個套都唔可以再著。。。
4 c, K+ Q7 C1 h3 d. E4 V/ q咁就有機會。。。; E5 k8 P( p4 z' N& p
正版飛女制服絕對有價有市 個價仲要非常高: B6 p$ {: b' G4 t2 \4 h/ C
只係唔知有無等錢洗既飛女又唔怕麻煩姐

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   
; {( }- d% }1 @9 W; z) a& w. t換應該有新聞但唔覺1 h% P1 C4 W6 v& \1 D/ M# w
講航至少有3套( y9 M+ a2 E) c- |( M- t
土也勤一套 條裙有區輝! q) q  {# r1 o2 i0 X7 }, D# F
空女且分兩類  成務員同成務長
/ j7 I, b* T1 M3 e8 x/ w& B一個紅領巾一個淺紫2 F! s6 d$ T, h$ F0 Q' E( C: B  o
裙色都唔同
9 o% k" m1 x/ J8 b) K' W# [: w; F; ~+ q1 d" P
換左啦 姊妹% e$ L5 p* }0 a! T
我做航空業架

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 19:24 發表   
- s/ p  K! u7 ^請問有冇新舊制服圖片?' W& K3 N2 Y+ o& t# X8 c6 p2 Z
: h* ]9 r6 K' G, H
同香港航空一樣?
) g* X/ h0 l* T3 \7 O& d5 [5 t4 [2 O0 }6 U& B# b& j  Z
舊既成套紫色$ g7 C2 @- G& u8 L) R
新既成套銀色 不過好樣衰. a" |' ?! K1 Y/ q$ b, h% G! a( R5 u
我想要舊個套好耐架啦
# F! }- e5 h# v' L* \
: b" V. p2 O) y相可以自己上網search 我唔識貼圖

4 U; Y. T! `& W8 Q2 c  V! V1 M呢套係新版?

引用:
原帖由 cdelli629 於 2015-10-29 21:15 發表   ) Y8 ]- d1 \, [) _
換應該有新聞但唔覺
% c1 z. T0 O7 f9 U2 O講航至少有3套
0 l' Z: [( k" {; f, N# g土也勤一套 條裙有區輝
+ F& ^8 M0 U3 M) t* ^- l空女且分兩類  成務員同成務長/ T6 }# i) o' l3 s0 \8 I
一個紅領巾一個淺紫' D* A3 [: g7 R2 M4 C
裙色都唔同
3 Z" x; b, E4 t1 o& V: C3 S5 `空姐係三個grade

引用:
原帖由 fish 於 2015-10-29 21:37 發表   " e1 E6 I& L/ j/ ~+ T
9 F. n% |# w& j0 e
呢套係新版?
# g$ Q- j% ]: W: Q& S! j# ]6 X0 T1 ^$ p* ]! e* \
係呀 我覺得好核突
' r' b! X1 x& _, ~& |" }8 M都係舊個套正

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:28 發表   # a, Y3 Y- |# l( @( Z1 R2 l" g1 L

7 o: Q: P( x) \( L; y! v& }
$ s/ G3 _( J5 h+ x/ e換左啦 姊妹' ~! y+ o+ l. ?; h8 O
我做航空業架
3 Y( s" H, o4 Msorry.剛剛係佢地面書見到
% c- ~! {4 B7 C真係新不如舊
5 G% w2 q/ v9 p: Q1 a& i
引用:
原帖由 bbalice 於 2015-10-29 21:45 發表   $ a5 U: U/ [! O6 J1 \! T  E
5 N. I) g" {7 e9 d& j+ P
空姐係三個grade
- ?& l$ _: h8 i+ W- b: K8 q
感謝指正
- j( K: M& i) Q' `無深入了解9 J- |* Y6 Q- V3 H+ X
只係搭過知有三套
$ X" T6 h* Y0 A6 P
  T. U" i- Y- ~3 w; d* r& N' m7 k% p/ ~$ n" s. W4 I& s3 s
另是塊暈,不是講航
% \8 O7 j. w* }6 t. H2 `
! u1 {/ h$ V2 J4 f# Q* g% |[ 本帖最後由 cdelli629 於 2016-5-21 18:34 編輯 ]

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:47 發表   + U3 z  ]) e4 q  m5 N: K) N
, Y# s# L# G( D- I6 ]9 c2 Q: I

5 ~3 \* L% ?, n- e% \係呀 我覺得好核突6 S1 D; g1 F" U2 R- r: o' ^
都係舊個套正
9 R+ U5 @& y0 @3 y2 j& w
令面灰色好怪.......男女款都唔好睇~~

又是愈換愈差

引用:
原帖由 Mki1024 於 2015-10-29 21:33 發表   
0 N& W0 ?3 U& z" X' ^. Z2 m
0 i; X+ P! j, b# V$ \; t" ]1 V5 U3 W; ~6 O- m
舊既成套紫色
% E& V0 w4 G7 L" o新既成套銀色 不過好樣衰
: `% F) m/ o% }5 E我想要舊個套好耐架啦
) M" J6 \& v, C2 `  n6 W) I
# i9 w0 |& W4 ?相可以自己上網search 我唔識貼圖
9 _2 T1 P' b! z, r% h

' `& P" T& I( {. lif the skirt also thin enough.

谁有啊,高价收。!也可以用我的藏品换。谢谢

套制服真人著上身都幾好睇架

新果套真係核突左D wor

who has bought it~ ? ( Y, o' J; E0 @2 L; f, d
& p$ m: z/ r9 K! R$ O& ]4 l
Ask for another one 0 H/ Y2 R( K0 e5 S
' ^, @) l$ H3 w. y" @; ^
please give me a message

想收藏一套都真係唔易 有價冇市 未必遇到有人放售 放售都唔會太高調

really......