嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

大家穿著牛仔短裙既時候,會好似女仔咁樣嗎?

即係喺坐低著鞋著襪或者著高跟長boot既時候,都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟著,又或者半踎低身時,會合埋對腳咁呢?4 w, k3 z9 Y, x
我會~/ V: Y: R7 R1 c: T
. Z& P/ Y/ }$ e: w! }, [" }
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
最緊要都係睇落去靚女^^

會架
add我MSN啦大家

其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
我最鐘意著裙著絲襪

引用:
原帖由 silksocksboy 於 2010-6-24 00:48 發表   
, B' s' V# Z5 Q2 N其實CD左之後,可以行為都做得女仔一點的話,我相信會靚D的!
  u6 J/ V* c8 x
8 c- |! U+ ^( D& g% p+ N只要一女裝就咩行為都會女仔d
add我MSN啦大家

我覺得個post有d無聊,我覺得點著都係跟個人喜好= =
$ n0 p8 H% \4 v. P冇話分有幾女仔既= =

女裝過陣肯定要行為都女仔番噶嘛,其實女仔動作好柔軟,慣佐其實都幾自然流露噶嘛~

其實平時坐的時候,都會好自然地繞腳,根本已經習以為常~

我也喜歡跟女仔的坐法, 斯文
. O5 ]2 p; z4 a& @, R但有時我也會很free的, 唔一定繞腳或拍埋對腳, ) _2 U3 \. U2 W" z2 Z
講真, 女仔都係怕走光俾男仔睇到先會坐到咁密實, % }& W% s- v- \8 `1 q8 n
當無男仔時, 佢地都會放鬆D, 不過男仔就多數無緣見到了
7 |/ e5 l7 \: E' f3 P  n. F: @所以當係自己一個著, 我都會咩動作都做下, 享受下客動姿態

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   4 e' x( @: M0 \

( I# `, p! o7 \4 k: S& P( ~2 K. f+ F5 ]% h
只要一女裝就咩行為都會女仔d
) f, y4 B) x0 O8 ]0 X/ h
絕對認同~

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   + J: F8 q1 f# l- t" ~
3 C6 |0 O, w! F$ g. Y: B
7 }1 O7 g! {5 ?" O( [8 |; |
) C0 W4 f2 E+ N. J2 _7 ]& ~; x

0 _# Y# `3 P+ D0 V0 L, X. W2 q% H% ^- X
如果係咁,即係話我唔夠Pro
我最鐘意著裙著絲襪

我會架, 總之係CD左之後就會

我會架都=]

cd左動作一定係似女仔架啦, 要斯文啊~~

就算唔係cd... 都會好似女仔咁樣,繞起對腳嚟!

繞起對腳

引用:
原帖由 五香肉丁 於 2010-6-24 01:04 發表   
; G& W; ^" ~. L  z6 ~0 ~" z- t+ x
1 c- C9 n9 G+ }8 c! t& E+ m
" K; u" B' e: j是d,只要一女裝就咩行為都會女仔d,
. r+ l* r+ h2 I2 [$ L其實女裝也比較不能太大動作,
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

不必刻意. _- [( L3 y2 W1 h8 H
自然會繞腳

我都會呀...不過好少機會會有起身坐低...

CD左之後就一定會,

最近訪問的版塊