嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有冇人會買女性荷爾蒙食?

有冇人會買女性荷爾蒙食?

想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?
/ h( {( E- L4 [4 h8 I8 o因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用$ ~1 ?+ h) B# m0 i7 M. z' N
想試又有D驚驚
4 @/ }; M1 z( y4 e& y
; V3 o# q" M' d+ s+ b係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?' J  _: [& m) {2 Z% {
有冇邊隻牌子好D?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
自己買荷爾蒙藥食有危險,會傷肝功能

冇乜用, 不如用其他食療, 飲食上節制, 做個激光脫毛, 仲實際健康.
6 [  ^& b: y) H- v2 r1 H, e8 @6 J& r9 m7 c2 o' e" y/ \
食荷爾蒙, 只是心理上好過一點.
7 e- P, {% v8 N/ o
- Q/ p" H2 j) @
引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 07:04 發表   
1 X: G* ?" x4 c- r0 }1 B; z想問下有冇人有食過女性荷爾蒙?" F, E/ b+ c# N. }3 G
因為好似會令皮膚滑D同毛少D,但又好似會有副作用
9 ~2 h4 ^4 E) e想試又有D驚驚 . U8 q) |2 |1 P+ k; J

& P7 Q9 C+ E  G- J& Q$ B係咪去藥房同職員講要荷爾蒙藥就OK?+ _! ?/ a, @$ E2 |% H
有冇邊隻牌子好D?

其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由0 f+ I. I8 s7 r  Y

! J5 v9 e+ D' @, r順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 13:37 發表   $ K. ~3 x& t2 N5 Y. Z
其實你點解想食?睇完成篇好似無講理由
. a9 I1 x$ ^/ e3 c# W, ~$ m6 p( F: F3 j
順便等睇 食藥萬能俠 入黎je
5 P) p: z+ m  S8 N9 z# u令皮膚滑D同毛少D
6 f+ v+ y$ R9 c4 h呢個已經係原因

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   
3 a$ r& q5 y$ L+ S2 C& V7 y7 L
& q' E$ S* Y6 l1 n令皮膚滑D同毛少D4 c3 a6 C/ b. @* N4 c$ h) U
呢個已經係原因
- U- v" _0 A  r/ E5 c' Q# w
但其實唔使食荷爾蒙藥都可以做到依兩樣嘢...
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Shion 於 2020-7-10 14:18 發表   ) c# M% F. T5 a+ K7 R0 b8 p

2 o$ z: m' }5 j+ l( ^' S令皮膚滑D同毛少D
7 c" [/ g3 i$ p/ w' _% E" N呢個已經係原因
! z$ \% J# ]* _& [' D# x
附送黑眼圈添.....9 D. k' ~' [, ?' L2 _
唔通d女仔多毛/皮膚唔靚又要食咩?削足就履,唔好玩啦
" w: \- W$ A. D* p! B: ^- c( ^: S+ O, w, b; w- Z
皮膚滑d?我用得電腦多,手腕鞋左好多啦...細個好白滑,大左差d,唔通又要食咩, T$ _; _9 @1 N/ d; h
4 H# @0 m9 `1 t; r
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D?
  y. s; q" F& \0 [; B想清楚會 斷欲望做聖人,食過會無咁硬  
9 U" x+ r. k8 p* J8 e$ a% R: Y
6 H, _' \& L( T3 c7 q  V食藥得既話 話美容行業要關門
; x. Q% B' N8 ]4 I4 x) y& h& p+ o皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既
/ E8 b) K, P6 v- c7 m3 f) g7 M2 \  o3 o$ T+ A' f1 F
去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
3 d. J! C( I9 R: I# V或者問你拿醫生處方5 t1 C! C& a6 f  q. C+ G5 e
(原來係香港字食左字
- N3 m% j/ R. q0 v- r
: @& P- a1 t& e0 d* R9 @0 t. D[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-10 17:09 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-10 14:44 發表   5 V  v0 F# B& A. H2 b% c
邊個同你講 女性荷爾蒙 會令 皮膚滑D同毛少D? $ n  M' t7 L7 g4 F; b
想清楚會 斷欲望做聖人  + m3 [! f  I, ^' A1 \  M
1 k+ U" w  v) Q. l- g! j$ j
食藥得既話 話美容行業要關門! V6 u8 f  x; W. p; [0 a
皮膚 好唔好 呢d 係人種問題,  天生既" J9 V* j3 ?2 |6 e% N" l

! p6 k8 ~! V/ t  x' [去藥房買 你咪睇下職員會唔會且你講: 呢d 女人藥你買黎做咩?
6 v$ h1 N% U+ }3 E0 w或 ...
6 A, x2 U, H5 {3 _4 L+ T% Q* a5 b無錯,太多食藥萬能俠傳福音嘛6 x  d9 a: W  ^& [0 v
真女無乜人咁傻 sosad

離開的R是有福的...

已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥' N* Q! p2 F4 U' J3 }% v
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧* r7 F* E. ^9 R$ K9 U) r9 |
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
2 y2 q) E" A! R7 A7 s7 a' R, w甘樣仲衰仲辛苦
( j8 A! i( V" e4 z! \5 R3 e同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
; h4 J( x' y+ i( Y當然你有將來又要付出真心
: C. z! L& j, H: k2 S& d月入無5w真心唔好做男
( \' C* ^9 o+ x  k, b- a
/ D4 k% \& ?. A: E0 t# ?2 j  `& x[ 本帖最後由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:26 編輯 ]

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   1 Y$ D# O' V8 L9 R0 a
已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥# v  H3 D; V8 ?# N- V: h, b
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧& V% P1 x2 M: U$ o# L3 d3 U
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女9 Q0 W0 W. w4 _, J, k
甘樣仲衰仲辛苦
  y# ]1 d9 ~3 x& B- P, `" R  W6 r/ V同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎$ ?/ o2 v% E7 l! U7 A6 v. q4 h) S
當然你有將來又要付出真心 ...
) i/ S  ?* H+ ~# @$ @
食完藥唔見得有成就囉
7 W2 P1 g/ d9 |/ j) L% g& |0 i: @$ j* ?6 C, ~  _% T! n# N; X. D9 y
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?; T3 j- m9 M. J' u
就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
2 }$ d8 o' c, U2 |" Z) y. R  C1 x1 m1 Z7 F  T  Y' {

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
0 P8 ~- O% O4 {9 L7 |已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥, I$ w) F3 T0 L% Q: _- a
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
# O* a$ G! N( P9 R8 O% w4 M! Q4 W感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
) K! g' I, {' m' Z3 t. I: U甘樣仲衰仲辛苦 6 S& W, V. H! ^+ E4 E# D: d+ k
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎
8 X4 p' }1 W# V" j5 Q; n當然你有將來又要付出真心 ...
$ S2 K. r& z* [3 C, {# e乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚嘅偽娘之所以會靚,後天嘅保養打理比先天條件重要好多,依啲嘢完全唔關食藥事!
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

典型的拜金主意。何其悲哀。
7 q9 K, g4 |% k# g# K4 h3 T, ~
) }8 F8 ~, H; f0 E
引用:
原帖由 wolf-3- 於 2020-7-10 20:25 發表   
4 v$ V* c1 V4 c  W已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥! g, a3 E2 x2 O
係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧, k. p- t- u+ F, K* B6 r" K
感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女
) [& }0 q# n# Q6 y甘樣仲衰仲辛苦 $ l% g7 @: W5 L+ c8 E( f
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎8 M& }/ ]! I. }' g8 ?

你呢兩個問題,後天都有好多野可以幫到既 ; i' O6 ?8 ?3 i- A1 U4 A- B
不舉 / 不孕唔係講笑架,諗清楚

引用:
6 u3 G4 `% k: o4 b已同藥房購友買抗雄 荷爾蒙藥
/ O. a$ Q9 }, h8 v$ S' B4 \係香港生活 如果做男無咩成就 食藥吧
5 B5 J/ A/ K$ }感受會好好多 唔食藥既話日日都想操逼 個腦想溝女$ H( N8 U& i2 m* A" c- W. @
甘樣仲衰仲辛苦 * k! h  `) X& M3 b
同埋港女唔係你用真心去換返黎 係用有將來換返黎. @  A% c  x/ m' M3 D
# g' l6 }' G% V) _+ x/ h( t
日日想女 性慾依家野係好難控制

[版主管理留言]2022-8-31 18:08 by janet請勿灌水,這次向你發出警告,再犯將被禁言

Very Nice!

我有食

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-10 21:06 發表   
; O8 `, [$ T- G+ [5 c- o
' R5 V0 z& L+ e5 W- l' b# x食完藥唔見得有成就囉6 j  S& ]+ c6 X- A" j
5 y4 ?0 k/ b# \9 e: s0 u( B& l
同埋我想問,香港地月入過五萬既人有幾多呀?
( V0 Y9 G/ }. t就係太多你呢d走火入魔/對社會太多幻想或錯覺既人亂咁叫人/走去食藥,害人不淺囉
% o+ E) o2 H; X' g6 l$ H- `2 ?
- e/ |& [3 a4 s  A
2 O. S( _5 |: ?$ f) a; R
佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無  t* P, F! C" _& X2 }

7 i* N! w" E* f* G) C- g
引用:
原帖由 Marie0749 於 2020-7-10 22:36 發表   2 q# a7 e/ g  p3 t/ O

1 s  s' `; ?6 Q: B1 F日日想女 性慾依家野係好難控制
! N4 j, V: K, D) ]
! ?& }8 R$ ~. U6 b" j/ V
到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難$ d2 s+ ]9 i% s) s; I9 J
: C& v+ x# [  C$ y1 G

' M& {8 J! W6 H2 p9 n0 |
引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-10 21:41 發表   5 \3 F4 n" R7 g7 q2 G
& r- Y7 D0 b' ^1 r
乜食藥就會有送成就?我自己雖然就唔係TS,但見到唔少TS夠食好多藥啦,咪又係日日叫春話一事無成。成就係靠自己做出嚟!靚o既偽娘之所以會靚,後天o既保養打理比先天條件重要好多,依D ...
% j# g! _$ O2 ^: |  _% M. [, Y4 b
$ T% T8 `+ e! s
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖- X) d- o, I2 `  j4 y/ a8 e
後天保養/天生 都好睇切入點, 不能一概而論
% J6 |6 m+ ?: T8 F
8 |: b# ?6 H; U[ 本帖最後由 Saya 於 2020-7-11 13:59 編輯 ]

引用:
原帖由 Saya 於 2020-7-11 13:44 發表   
4 X9 g$ o/ z1 [0 e  s佢果一刻覺得佢自己有咪有, 當佢在某一刻覺得其他人覺得佢無,咁佢咪覺得無
* h+ q# h2 Z5 o1 L( v+ W2 Q2 o
( W: d! B/ M# i9 s到40+ 年紀就唔會咁o念,到時要持久很難1 M* I% d7 S% J  I9 K5 J( m, Z( i1 q
6 I& L! m' @2 Y3 |1 o" W1 g
或者佢買到叔叔的變身藥水呢 那就完成到成就解鎖
6 ~: V" M+ b. C7 F( q+ {; x後天保養/天生 ...
- x# A2 ~% G9 r) C+ w5 N
做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser
4 J4 @3 V" y7 D" P" I7 B唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?; g7 D5 `9 I9 ^- E: r
9 G9 K' ]' y& ~, P$ p
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-11 21:03 發表   : d% z8 n& q# o: d5 |6 w; i

. y5 \; J. t8 ~做男果時係loser,個學歷、見識唔update,變女時又咪loser7 @6 k0 v* J7 e8 L( b) D
唔通又幻想自己係美女,富豪排隊追,唔憂做咩?" P' i7 o2 K2 K# L. e
0 f, d. R3 W; g
其實呢d case食迷幻藥可能有用d sosad
2 d2 }/ B  H( {! \可能有d人覺得做TS等於重刷首抽呢
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

最近訪問的版塊