嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

今日真係好嬲

今日真係好嬲

我都係約過直男一次咁多,仲要係廿幾個入面揀左好耐先約一個去,你班直男唔好以為自己約CD付出好大好冇,你地都係想出火姐,今日有個直男話要去我屋企搞我,我話唔得,相信在座各位姊妹,都唔會想比人上屋企就算自己住,講咩叫大家唔強迫大家,我想講我冇強迫你喎,你都強迫唔到我,我想講本小姐大把人約唔差你一個,出唔出睇我心情。又唔識氹人,靜係想出火,約條鐵咩,食自己啦,係咁好嬲,當我咩公廁?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
不會講話的直接告訴他Piss off

我都試過WO2 D) o' n! n# ^/ y0 X# Y
放飛機
; q( O+ K$ X: Z* u2 Q$ d: \  g# o/ }隔左成日先覆人話電話壞左
7 m1 L! c0 |+ B$ A老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
  T) ]  q7 R4 bHI完之後講完D性幻想就約你! D+ L1 l' X: @; r$ Z
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦8 j3 N5 L6 ^* w& A

0 l+ R% G3 x7 ]& ?% l其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
. N) M: c; ]2 u就求其搵CD出火, \/ p' T" c  K
睇講說話就知,淨係識HI,做緊咩
# E( H" P7 f$ N* n唔識氹人
+ \5 u" x7 K7 k/ Y6 M, r: x1 c仲有D 頭像都唔敢SHOW
' _% R" }. f+ A, g4 B8 }  K一味問你拎相黎睇9 q" A4 H, n+ ?" E) J$ t

+ P* \2 `3 r; v4 k7 F可以咁講
( [9 ]2 Y  i$ {( s' a+ S唔敢SHOW相一定有古怪+ {5 n) E0 f. e) ^( g8 J
佢地唔SHOW相,根本冇野輸8 _# i% |+ N( \/ G) L3 Q
你放飛機,我都可以貼你張相出黎示眾
( M- O6 A; V; Q% N* t' C/ ?! P而家連相都冇,佢地真係冇野輸
# I% ^- p, `+ o6 i/ i3 U- n
, s$ Y, I5 a: u  q( c3 J9 N8 r[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-25 22:33 編輯 ]
.

http://hkcd.tv/thread-72925-1-1.html
4 g& }! Z& d% ]9 P4 n3 v( t  ^- q6 V; N8 o: r: M
唱返首<<愛得太遲>>洩洩憤.

姊妹,唔使咁激氣,以你既質素,蝕底既係佢

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
# V2 U8 b4 S& J# Z1 s" e' }. A我都試過WO' Y4 L" T) n  W7 o; N  |4 H: j
放飛機! o" k6 ~( Q% J1 \$ j  r
隔左成日先覆人話電話壞左! c4 F- Q) |% w* K+ P6 |
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出& y  s% {- \. q
HI完之後講完D性幻想就約你
+ }. U5 g$ A* n. H" j) `中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦& Q+ ~1 q- T3 \+ Y/ y. {
6 a# h/ a, h$ p) ^1 `
其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
/ O" @7 R) p3 f1 G) O就求其搵CD出火, B- b, }+ g* A% W$ h7 N0 a* [
睇講說 ...
, d8 x, o$ f# y8 V) m! {" j
. b2 F$ F* N3 q0 ^0 }! J
你身材咁好都比人放飛機。

抱歉- F/ X/ }4 Y* k8 I# h
我個人也算是較少約人/ }! E3 o7 ]9 d$ G0 I/ A6 {7 \
類似的事也試過# u3 |, f" q+ I* u1 I5 Z. |
確實很討厭的行為
有事請tg/pm
Tg: Michelle0231

真係咩人都有

Hihi

人渣我講粗口正衰仔!
Bob205td

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-25 22:30 發表   
$ @, [1 }# I0 M我都試過WO5 l. g& `. U# X2 y" j
放飛機' N( }' J; N3 R' P
隔左成日先覆人話電話壞左6 k1 B+ |% l5 d7 w# d: N
老實講,D毒男以為CD易溝唔洗付出
- h* e5 d2 P1 t9 ZHI完之後講完D性幻想就約你# o9 G" I$ C, b( h
中途唔會同你傾計,咁個約會當然係冇左啦4 Q2 p0 ]% a0 _% q) ^$ s3 C

1 C# j! g- @7 V4 e其實D毒男根本現實就係溝唔到真女
3 U# D4 N* L3 c% d! e$ R就求其搵CD出火  r8 E" w: m: A0 V
睇講說 ...
9 C" o2 P, f7 l  p9 E3 H1 ]* C咁又唔好數臭人" c4 y: l4 j; |* ~, B- L
你問下你自己當初既初心係乜先# G+ f) ]5 D1 @# v  C; V" d6 N% d
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔1 n- D1 B+ v" D0 ~+ s
  k5 n; N) m+ S4 c# j) I

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 10:49 發表   
4 h3 n0 |0 D+ M& \+ z- D- [, f6 ^9 n
7 |2 p- k( Q" B咁又唔好數臭人! ~( r1 B4 j. g. S: Y: R% J# A
你問下你自己當初既初心係乜先0 g/ i# l! _* H/ R
人地他朝飛黃騰達,你唔好後悔
, ~4 I( n6 G* o% F1 V! F$ ]# |: c/ W
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....3 [( |2 H( R% t# W
我CD係為左滿足自己
+ T- v- t3 i+ V- a0 @4 s! m' p唔係為左滿足D死毒男既性欲 . k- f- r) f5 e& u0 x
加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人" h9 A4 x. m) n. y
唔好講到CD係為左男人
" l3 w. n. \% c# a  k- `& z" c+ P  L+ L3 {7 \' p

+ E( i* e# I. ?3 {, Z: ?0 g1 k各位CD都要諗+ J3 V2 S9 n9 d  o
你CD為左咩?* _6 V) ]$ D  E- S8 b5 H$ N
為左自己開心?
2 N$ C5 e# z7 T/ u4 `3 z3 _定係幫D毒男出火?
; ~' @8 H2 F& Y
: c4 f/ ^1 E6 }& s$ V[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 11:06 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 11:00 發表   ! g  i5 x! {) x2 ?

- ~" Y# U1 @) z2 x/ D( }- s  t1 Y. s' S2 L3 t" R9 F
唔會後悔囉,講到好走埋一齊咁....  W8 t( [; @; F. ~9 ?4 `
我CD係為左滿足自己
1 @$ \/ |: i1 X3 U4 ?7 ]1 L; a, g唔係為左滿足D死毒男既性欲
0 u$ \! W% f% k: o( x4 Q) [: R加上對男人冇興趣,搞基留番俾其他有興趣既人
0 Q+ d, }7 U( J$ }$ X" f9 f8 d( A" D: o唔好講到CD係為左男人
! \& G0 b' ~; c4 N; G% c; y3 v6 n% e" D8 j0 {
. ]4 N0 F  u6 r, h
各位CD都要諗
. b4 ^( f3 Y' Q8 G$ C你CD為左咩?# O- g" `$ o4 N$ Z) a( U+ f$ ?1 x3 O
為左自己開 ...
3 q% X6 P- `/ ~  w7 e其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?8 b9 N/ N. x: r" u" t! y. t, P
你地用毒男稱呼人,好無品,唱衰人好缺德

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   1 x5 N: O1 k8 R

+ |; i% @$ K( I, [$ y6 E9 f其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?4 u1 M) ?% y* o2 A+ j! e
- S! ~. k* L, H. ~6 i/ r0 Q% O
有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 11:28 發表   & l8 v# i4 [1 G1 O9 x
5 \5 g/ K. [3 C# a8 w. T+ Y1 n* L
其實問心一句,你地係咪討厭男人先行呢條路?, L9 w2 q) L$ p* m
+ U: o- i9 i* g3 _1 y) }
& T$ E4 g! y" P7 e/ d+ S* N
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?/ L9 S, N# \2 o8 r* h8 u
我女朋友有時都會同我一齊買衫衫
2 L9 N8 U' h) q. b% ?- n+ k, B唔好覺得我因為同男人有關係而去CD8 R/ s1 \! l, J1 T9 C8 U
4 t2 ]8 q6 k, g0 X+ E( W
事實係D死毒撚做錯在先
6 I( D0 s2 C( @( W& r唔通要叫先生?) n6 ~2 O7 b7 K6 x- K$ n% b: W+ V
我又冇開名
" Y( X8 l# R$ K( v! e/ s唱衰緊邊個?9 v+ M9 Y( H! V8 D4 p" A- e: ]# B
定係有人對號入座,覺得係自己?
4 e+ b6 i  d: {; p- k聽完係咪覺得唔舒服?& c: [- ?: N0 O/ _  {) w+ E
從來都唔覺得叫D PK做PK係=無品/ V4 f6 X2 v# t8 a- z" A

# c( U0 @0 ]! n1 d9 V[ 本帖最後由 hi0383 於 2020-7-26 12:48 編輯 ]
.

引用:
原帖由 hi0383 於 2020-7-26 12:47 發表   
# O1 [% Z$ K+ g4 c: U9 c0 T; b9 q* Z! Z0 D" a
% J3 T5 P: e* J& Y- W+ V  K
我行呢條路只係自己興趣,關D毒男咩事?
: n* S7 o3 _) S& J; i/ ^% w7 r: ^我女朋友有時都會同我一齊買衫衫! o& p; q  J1 ~6 E1 P2 F
唔好覺得我因為同男人有關係而去CD  S7 e6 m3 `# p2 `' _

9 [" {* \% j0 u7 \* D事實係D死毒撚做錯在先
) |: J7 s% _$ x2 l+ T7 i唔通要叫先生?7 ?% H5 {  b  {. u  T9 k- x
我又冇開名
9 q: v3 b. P' }2 n  k唱衰緊邊個?
  z4 O8 U9 t; O3 @; r9 _定係有人對號入座,覺得係自己? ...
" r! d- E  p  m/ g1 \
仲要用死毒燃
* d4 I. w/ W8 R: J- C! V& U日日自我感覺良好
" E8 s, ?& \( x! H好似全世界都欠左你- m8 `3 z4 Z1 M/ s" l
有時一個人突然咁大反差,一定有原因. u- b& t' L+ s9 G: h% B# d5 x
: U5 c' [& w4 l$ D1 V# {' U

引用:
原帖由 Eva0313 於 2020-7-26 12:40 發表   0 Q' M% G; ?: Z  ], d& w6 M& m$ w

% P$ K9 |* D$ b4 Y有時話人係毒男係客觀描述嚟。先唔好講話係咪約炮,有個人想約嚟出嚟食個飯,點知佢無故甩底,你都會嬲啦。
; z7 j( q% m) T' |' {. Q6 d你唔好幫住佢+ j1 R- Z! v4 D% H7 ]# z' F! f% I: R
佢唔識思考先會咁
' Z; E6 k" ]$ j8 w6 i: X; \有時覺得你地既思維好獨特; ^- q' R9 q& W: I+ t
對你好,又覺得人地有企圖
6 n  S# c% I7 F) u/ N9 N/ P對你唔好,就唱人毒男7 ^; b0 a- ^' `: e- q- Q+ r
9 o6 m$ n1 ]/ ]/ ^

咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。! ?' s' \  z5 N& h* i' [8 \3 M: y# G
可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。4 J/ [0 S8 b2 }2 a( V/ E4 W$ b- k
不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都唔想覆。一d情趣都冇,又唔識氹人。
/ c7 X, Y/ y% `' @4 R! }- B真心唔會出,不過講真你加我都係想搞我姐,呢樣我明,但起馬都做個樣,呃呃氹氹到好呀。

引用:
原帖由 CD萌妹 於 2020-7-26 14:27 發表   
: f' \$ J  G4 v咁我又唔會睇唔起人,我自己平時都好宅女。
: @9 i7 @# T9 g* @可能年紀開始大對於年輕人鐘意落club,夜場,飲酒,我都唔鐘意去。以前成日去,玩到冇引。
" I, [/ L4 n" V6 ~% D' j不過最唔鐘意d直男一加你,問你拿完相,幾歲幾高幾重,就即約,戈d我真係覆都 ...
7 \  G) c! ^9 g1 ^
有時有d人可能想交個朋友
7 |: r# O6 S9 c/ ?" A想揾個soulmate吹水

引用:
原帖由 Monby 於 2020-7-26 13:17 發表   
# i% [' m, k6 A* B+ U8 m
4 w$ k& V: U# B& Z2 ^你唔好幫住佢' Z$ ~. o9 x3 e8 H% f! R( [
佢唔識思考先會咁$ G/ l: _9 L( A( G
有時覺得你地既思維好獨特! [% g/ a. W  [: J; f8 h, U/ P2 S
對你好,又覺得人地有企圖. E) k# Q* J8 e  k5 m7 ~, W& u
對你唔好,就唱人毒男
% \) f7 }: q+ V- L: E睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]
% j: ]/ _; Z2 }9 r( \可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在/ d) J* v, q! _+ N! C
不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講
0 O) X' r' j7 w  e8 f  W9 O3 ?- I# F: A) H: p" u2 X5 f. v2 z
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
% `7 q7 m( ]: O. M# L. v  K. l/ O3 C個個搭訕都話想識個朋友,講多三、兩句就開始黎料,睇到厭1 b! o$ M4 `- P- C" R8 l) U
& z* a5 @+ r# ^" q6 q* P  v
BTW, CD為乜?為左去Budapest囉 XD8 ?0 y9 O$ \) A" R+ c, H: z; Z
我都唔話自己CD既 XD 好似普通人咁活動je
- {* W5 Z! Z6 T' u7 X/ d
% r, ?8 I5 A* G- E+ X& J* B- ~9 R[ 本帖最後由 Rachel 於 2020-7-26 16:06 編輯 ]
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-7-26 16:04 發表   
. m0 h, k5 u) u+ D& x8 H* b8 Q( E! V* l/ a- G/ B, a2 {, |9 l1 d
睇黎你未比佢地煩過先咁超然 =]! B" d& `' j6 D
可能我老餅啦,咁多年黎對住果班友都好唔自在
( \, k* _' u% h0 x不過無咩人可以對我唔好,因為我都無乜好同佢地講1 V0 Q' }6 z. T6 h  D: e
! y$ t# ?( c0 p: ]+ d' {" o
Soulmate...最少我十幾年未遇過,反而圈外人仲會有好友可交心
  `" n" ~: h- k( N! k個個搭訕都話想 ...
6 Z! i' G, k( R3 Q6 Z, g
一句到尾都係你地心態問題) r* F" |& r" b" V
你地就係討厭男人,先去cd
% h( t5 R) [6 ?# J- ]  J" p/ J0 c6 y就正如你唔鐘意份工,先去轉工
6 W7 k% ?8 Q# v4 f/ i! m所以無論人地有幾好,你地都當人地毒男,圖謀不軌
& Z0 C# R8 }( v即係狗眼看人低# i; [4 h: i% J# J1 v
; B/ n, d% K$ q! h