嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

我點算...

我點算...

一直都係直男 直到最近睇咸網 見到d人妖(言語間無意得罪各間人士)好鬼靚女 禁左入去睇 睇到扯 然後打到射...之後都一直搵有關方面的咸片 唔知係好奇心定係咩 覺得好正 由其係d「女」口交。不過我目前只係接受到有胸的 個樣女人的 未能突然90度轉彎 咁樣算唔算李安所講 每人心中都有座斷背山?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
支持,謝謝

精蟲上腦...打小D飛機

會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?$ M; Z7 Q# T: z3 U9 Z# a

( z1 C+ x5 D9 e5 m3 ~( z1 [9 M
引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 13:55 發表   
$ {! Q8 V* T3 r精蟲上腦...打小D飛機

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 14:01 發表   
3 k- n* o: `% {. E7 a. c/ R; W1 T會唔會物極必反好D. 打到虧左, 便回歸常態?  k( ^7 X/ e# p$ `  c3 L' C2 E
2 A1 a$ r; T* S5 h" s+ z
  N: v/ o5 A# Y5 ~1 \% a1 F1 o
4 ?  J3 |  |: g5 J! H( l2 m要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
/ L& q- X& y9 `1 n& ?7 W: R
: N3 M/ v% V* K$ K' c0 l' R$ W, P

引用:
原帖由 Nanase 於 2020-10-4 14:43 發表   
, T# C5 T5 P1 ]2 m% Q7 n& I& n, k5 S, C& L
/ R( P6 W# @6 d9 Z& D4 s" k
要整虧佢...可能要每日4次每4個鐘1次
: r0 l* U0 V' Q& i
& q0 \: }: k5 A' d; L# v
" J: Q( X0 S! Y, u
將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
Footprint: TW,JP,CH,BE,NL,IT,AT,SK,HU,MA,ES,GB,US,MY,SG,RU,AZ,GE,AM,DK,SE,DE,AU,PL,LT,UA,BY,FR,MT,AD,IE

Looking back on it, I might have given Al Capone a few hints. The best he could do was to operate his racket in three districts. I operated on three continents. - Smedley D. Butler

Yousuf Karsh once jokingly remarked, "I do it for my own immortality."

離開的R是有福的...

有問題咩?
) ^& `+ @1 Q3 e- g( M你只係“sex優先”5 O9 n+ d; h5 B7 P0 z2 q& q% E
仲好正常喎

支持樓主慢慢轉灣
CD涉及風險,CD心情可升亦可跌,CD過往戰績並不表示將來的表現。生理返應可能會非常波動,並可能於短時間內大幅上升,閣下亦可能損失全數CD時間。易服者應在於偽街前,請參閱其他偽人之飛卜或微信,以了解偽街詳情及風險因素,作出風險評估尋求專業意見。

轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
, W- }6 m! q; H; u3 r% r" g"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.4 G$ `7 j1 \( s% ]

M3 t. w: b6 Q5 n5 \% xbtw, 個彎是90度.0 M2 H. N& P2 @$ g5 v  n
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
) t) L" }: \3 y8 B
0 W* E' s" }8 ~3 ~
引用:
原帖由 zz67098 於 2020-10-4 21:24 發表   
/ I% s# s: @8 k$ \+ G支持樓主慢慢轉灣
) l$ g5 b/ ~0 p: R0 E4 [0 }) @

v; U% \" l, O. P( Z[ 本帖最後由 gila 於 2020-10-4 22:02 編輯 ]

岩岩見到,你試下搵fatbabybaby.
' d- K( T8 b! r% k2 E4 D佢都搵緊對手。反正都試,不妨試試啦。

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   ( {/ m- g8 `0 z4 P, R1 t
轉唔轉都冇分別. 呢度好多直男都話自己好直. 但又好中意搵CD.
, U3 B) ]. h7 o$ m7 o"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.- K! r  o1 l( Z
' m7 n) D1 c; _$ C6 }
btw, 個彎是90度.- ^6 B$ n+ B! E& p. x
(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?
  I' k/ O6 f' c# b6 s4 }2 p& ~% W  p8 o# O4 A
; p$ I: R! {6 S: A: _  `- [" k/ k+ {: E! \
90度咪直變彎囉5 N- L/ o( X+ U3 a
不過真係唔明點解硬係要話自己係直男

引用:
原帖由 Rachel 於 2020-10-4 15:30 發表   ) U; M, v4 L4 \

& O  Y! q5 O# ]將個申訴寫係紙皮度,高舉佢由尖沙嘴行到嘉頓,應該好返 XD
* D( h6 J7 \/ f9 O1 ~, e諗起舉住塊牌周圍走話自己好愛周秀娜果個阿叔XD
支那最佳影帝習近平是傻逼
八九六四天安門大屠殺
光復香港 時代革命
香港獨立 唯一出路
chinazi

回復 1# Tamyamkam 的帖子

我看到男人JJ 時, 會很想給予自己肉洞被填充

引用:
原帖由 gila 於 2020-10-4 21:56 發表   . }" k) ]$ W+ b) d# M, z  f3 G+ y5 |
; A! K" A' y* a"直男" 呢家野, 都係虛銜黎既啫.
- K) R( L1 G1 ]# i# y# k
( D% \* ]% _4 Qbtw, 個彎是90度.
# n3 _* Q: B0 a9 F- G; d(通常聽慣180度轉變.) 90度是什麼概念?' U6 s5 B; W6 U: z0 m

. u2 [4 m3 A, y2 W6 t
( T* X  w+ V2 f7 s$ ^
90度係掟左個靚彎,180度應該係炒左車喇.
平日是個中年大叔,
單純只喜歡化妝扮靚.
如有遇到我請勿拍打或野生捕捉,感謝!

對新朋友不如多點同情嘉許吧!我贊成大家鼓勵多說出內心心聲的交流, 而不是一味的諷刺唬嚇打壓罷~
# j/ j3 K$ y/ O6 B1 L' C
5 o  ^# E: o+ p& x" X
' c6 E! {' q* l! \4 i
! n/ ~$ I! @$ @; C
4 i; C' p, l: I0 ?
' _9 c/ n) U2 i, H
, c0 A' W+ d- I: P7 m.

其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~

引用:
原帖由 Wantbegirl 於 2020-10-11 01:49 發表   1 \: R2 H) d# o% u
其實我都係一樣,由開始接觸到愛上睇第三界影片,甚至開始覺得女人這種生物應該有多條J先合理,幻想同現實唔同,自己知自己就算做女人都唔靚,就盡情投入幻想空間中發洩,不錯吧~
; J% W6 [* X9 [: A. c$ M% G唔關靚唔靚事 最要要試左先 對自己無憾 分分鐘你睇番自己啲相都硬

睇人妖片睇比人插定插女先?