嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝* A0 H" X+ g6 s4 V( L, C. H, F
0 |" Z0 }' N9 C
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><4 k8 Y* b: H7 E  \) c+ O
有冇留意到

已收帖. 謝謝!+ m, s# L+ o/ }0 I

! q! @8 i' K( o' k5 J; [[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-
/ `6 M3 X2 ~+ l$ F& ?4 n8 s% k$ O& D所以我一直都係好驚><
2 W% I( b# E0 ?0 b# n等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   ' P7 u8 m6 G6 e# T  p! `
買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
- y% v7 i, s. u1 V" x, W
% B" t# h! {, U8 w5 A1 z5 g買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試2 s/ q, T6 w+ h$ k4 G
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40  {) g( X8 V( i* J3 Y6 K0 W/ F
揾倒40、個款又唔靚
# ^2 m0 x/ n3 u  p6 j0 x, J$ H% k有D姐妹仲要係41,42碼
$ N2 _; v9 s* G  w, b, b( A7 g9 C( Q: H$ I6 q, h$ h  \3 G
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
+ M9 l& u+ i( }/ U% X* m9 R% T8 T( a5 ^) }8 f

已收帖. 謝謝!
, v. }% x" o; m! c* q
, ?# [5 n% a7 i; `, I8 \[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
6 T' @0 f* @, `, c& M5 K  e3 j& `我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   + L7 o" k; r" o) H
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
/ V+ X5 q" n0 G5 }  o2 `3 A, V% A4 d我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
% r- N' a( i7 W7 F, l0 k- M
" X4 y0 R4 S' [6 I8 _
咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!
+ r9 }" l/ T& n+ o  }. o* x" k2 {: @

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   / v8 b$ F- @& F+ z0 s9 T4 H
- ~& }/ k# m9 |% z. T# X
1 q; `# {6 q( ^
我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??) c" }3 U$ f# m
, s) i# \/ o7 j. l: @' i/ n) F$ J) ?
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
3 i  Y& Y6 M. {" M' e: l3 @1 M3 `

9 {, I) u2 `! \0 j. b! D! e樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )4 x" m4 a& ]0 Q2 e3 E
' w  Y- C- |# a+ k' i
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   ) X( k7 ^  c" c. m4 D# a

' J; P& Q" \& `) J2 Y+ X( g0 `- V! w/ U/ G' x+ q+ p! W6 g8 j/ f
買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試6 h2 ?( [+ [; L% }. p
尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有408 d, @0 W7 f' y) v+ z2 K
揾倒40、個款又唔靚+ n7 |3 J5 c; @9 ^% I  ^
有D姐妹仲要係41,42碼
( N" c9 q/ o7 @( ~. P% c' r$ W1 \0 X4 N7 R0 {7 k  K: |8 J
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
+ b6 t' s% E8 F: |- x( ?完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!2 K9 b# ~( D2 C; ?/ V  k

, O  P6 A5 \4 }! U. ~5 }[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:46 編輯 ]

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀