嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

????? ?????

????? ?????

????? ?????# r9 p; y4 {5 G7 p' z! t; H
8 f; F& ^( L' ^$ e4 t- G: ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

咁有冇方法可以係日本訂過來?

未聽過有呢樣野喎

樓上係未聽過M巾褲?
% _8 L* x6 H/ k. p# J6 H未聽過香港有?
* M: m, y5 J9 W定未聽過可以係日本訂返來?
% G4 H$ r2 K# z1 R/ }& K
% |/ G1 \8 y+ `+ ^[ 本帖最後由 youzen 於 2010-6-9 12:51 編輯 ]

wacxxl 有呀...

引用:
原帖由 hkmenses 於 2010-6-10 21:23 發表   7 U6 q; \' Q# _6 Z
wacxxl 有呀...
. l8 c2 K$ Z6 i
Sorry..wacxxl即係咩???

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-10 23:46 發表   
1 g8 s" ]7 p: u0 }+ o: y) L5 {( P# U, q( W7 P
Sorry..wacxxl即係咩???
3 P2 z: p4 a9 B% A
! i/ }9 d, J' c! C! v
係唔係內衣公司?
9 w3 b2 ~: r+ @0 a' B' ], b: S' K, V2 G0 T
另外條褲......好似尿片!

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-8 12:35 AM 發表   ; g2 ]( t  S/ P0 M$ k2 Z6 ^
咁有冇方法可以係日本訂過來?
只要日本有得賣
4 \  F" g  [* R, S( e7 M6 W乜都可以係日本訂來香港
: m9 \) f# ?; R; C問題係你有無方法) k3 }( d1 m+ p( L) Y
同埋你肯唔肯俾$$$
YV3S1E117XC050141

開眼界了∼衣架先知原來仲有M褲·········
沒有做不到的事情
只有做不到的理由

點解睇落去好似尿片禁? 如果係禁, 不如包尿片好過la......

幾得意6 W- F$ e, d$ R% ]/ z
好似人地d打底褲咁

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-13 02:27 發表   0 h# c8 W3 S% U$ y; z, ]4 i$ M
只要日本有得賣
# [( n4 J& }4 ^( A5 @乜都可以係日本訂來香港  h$ h3 i/ y5 i
問題係你有無方法
+ W9 c, D" ]/ h同埋你肯唔肯俾$$$
3 i& d1 x; B" G6 d+ ]
錢一定有
& s  Q- L$ l' o! ]咁你知唔知方法先?

引用:
原帖由 willy 於 2010-6-13 20:21 發表   8 q* w" a' ?/ i0 t& ^
點解睇落去好似尿片禁? 如果係禁, 不如包尿片好過la......
) e/ L: S: K- V7 ?* g& z
成人尿片貴好多同焗好多呀?!

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-14 12:10 AM 發表   + a6 J, O, b8 d, ]# W* K
  j. x5 Z% i$ m( v/ H' a& |
錢一定有/ s) c* ^" ?: O
咁你知唔知方法先?
我試過
+ G. O% {/ F9 F2 N連cosplay衫都訂到 ! [  q- Y" J4 I- A* j
仲寄緊翻來

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-14 00:15 發表   
' H' ?) b' G& N- c# ?6 X4 E% b* m' a$ G& k/ m& T4 J
成人尿片貴好多同焗好多呀?!
$ i6 I2 z+ H% @; A$ d有得單買片芯的。平不少唷...

引用:
原帖由 JG5446 於 2010-6-14 00:18 發表   8 ?7 e2 W  H4 s# l
我試過
6 a# ]+ u' ?/ m+ R& p& j連cosplay衫都訂到 - e8 o) k5 _# H
仲寄緊翻來
/ s) c% C. q( x# H9 K! m
咁請問咩方法?

引用:
原帖由 youzen 於 2010-6-14 12:24 AM 發表   " D! l- J  ]4 Z- g- j" i; K

8 J( P! m. _% M# L6 j咁請問咩方法?
行入舖頭( ?0 |2 a  d* N( _0 O% d* a
俾資料5 N+ `3 o  s8 U1 i4 g( q
俾錢
0 x/ e# g. U. \: p) W0 i* e
/ X6 d3 B; Q, x% a

第一次看到這東西 % h2 v3 N& V8 {1 N1 x+ l
好新奇應該不便宜喔

回樓上,448yen

回復 1# youzen 的帖子

「M巾褲」是否指綿質即用即棄內褲?