嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意?
8 q6 }4 y$ l  `, P7 o- r可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc
- M5 i1 V5 ^, H+ w" B7 ~7 e
+ `) C; j' j: t1 H" t9 X! `; de...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,5 J: g6 q* n3 \$ V3 n
如果要cd才著其他女仔衫,
7 o1 i) [# P- ~) b* d) |' I另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   
8 G5 v  l. @" W$ [競技用既手槍
- E. t- y) H4 g  x. A% B# Z5 t# P! N8 e5 Y6 y  C, R8 @
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   2 ?# v2 c, z6 K: j0 S; z4 j2 X
9 c9 U$ h7 `+ O2 d
% E. q7 C& y% M8 b) I! I
e? ipsc?!
  {5 Z+ p9 r2 g- P, \2 z. Z# k
. V8 [9 h( ~3 J& j% M7 R) g
咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
3 R* m. G  r6 W3 Q; V) F: ~/ t9 y2 G我最喜歡旗袍及婚紗
: M7 y0 ^( P! M1 U: T婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
% m1 j  l6 B# k6 I$ q, P當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
& K4 F5 Z. n. w- O- z; I我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   
! L) H/ P' q8 I4 y/ h( e2 N4 l$ z
9 i( y) s2 z2 [6 P/ g婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
" ?$ E1 u% Z/ c$ E7 Q+ K6 P3 K. W
: x( I' z/ ?9 z' c; k0 Y- u" {
8 x  \; i4 k' Y  [+ W, a# [4 a
恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   
6 h6 H0 P! @* O  z. Y呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc0 Z" W" y0 v# h

* i# t: ^4 t% W! G( ke...點解有咁多嘢ga?!
+ N# p" L; T6 N+ _; y, \8 Q/ E

# T' z- `# L' V0 b貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??/ J1 D0 p2 u( c9 @. Q6 q! A$ A
9 b% j0 K/ I6 m+ h. ]
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。( J3 q' ~7 B# D0 ^% O% p% S0 ]
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
4 r5 M& }5 T2 F
2 X" L4 P+ Z( `' z' u$ h( F# Q' _5 t5 d# c. A
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??* w1 E% @. r$ i7 |- y

! {# q4 u( ?. M4 B另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
" U# r, b2 g/ U7 Q' A$ _0 L我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
* K9 V) U; C6 Y* n
, B- }- q3 F. N2 N# w- e  G講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~' |" Q' h% b2 O& i
: n! m) S  e% U
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~