嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁 % s8 u6 w6 K' r; W
, }' H! B. B2 [/ A
+ n7 G; e( @0 E+ A6 w# V% N2 \: \  L

6 V+ Q% l# g/ F" h* V& t7 Z
) r3 @" C" D' W* B: O) Q9 E  i1 O0 Q- r4 v2 u

M8 Q9 }( T& m1 Y$ {- O
! a0 P* ^1 j6 F# ~+ U* f) y
& h) U7 X% }9 \8 S" q4 ?5 m* y* z
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..8 W% d" K. P4 I6 N
但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   
6 y, ?! e) u' ]# C! a# P! R: ~2 S件3好令呀..
1 n& T# u; t- w1 ^  }但個頭洗5洗咁誇-,-
- p8 C# \* V9 g" N7 Y$ z8 |7 K

Q& R6 e$ z1 [0 W/ {啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   / o- u/ F: |6 I& \1 V
都要著得起先得/ .\
( C3 s5 S6 n$ m$ _2 A. c) |* l
  m$ U+ l2 Q& e照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表     O+ g4 a0 L/ E! K- w4 x2 |
喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
. R+ a% n/ \! K冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...  Y) j7 ?7 `* t+ I& |" b: `" A
當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...
! h1 ^; k3 T9 y2 J" t我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   
; a, E3 O$ G3 T: r4 T我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
& w4 |& O* D- S0 o7 ]1 X. k
我要睇我要睇. c: t  g. b" g1 F7 u+ ]# s
快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   7 m% T" }! B$ T2 _
這個好似是和服....似d呢....
' z7 |' S! n7 B; I$ O
; h4 J& _6 h0 M' m
呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.  }1 p8 _( C! }( Z" |
和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別2 u, E# r6 L7 T
都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   
+ y; |1 c- d+ j9 j8 C2 ]
, s; L3 S  i' a6 o' f我要睇我要睇
6 |; S: H* @* \* q1 j+ T: N快d post上黎
# ]4 A! J3 j) k6 u

% H% r9 N, z3 h( Q我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?: {$ w3 j: i  D% y
4 e) _, T) `: w  N* u3 ]+ J

* z. Z5 w$ u% Q& h: m9 q4 B' H
9 y, S6 x6 ?7 z  v頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)& Y  H9 Y* W) `  ^8 A! G

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   ; U" v# W/ t3 Y* ]% U
同和服冇咩分別- |. b( O1 D# Y8 l9 L9 s5 m( v
都係難著架啦
/ b5 U5 @$ r' R# Q6 S0 w5 k/ W
+ K8 C3 j8 |8 x# C$ w  M0 Z& f" ~其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?
% \& n3 K9 W# `9 \' J
0 H0 `" K8 n4 Z. c2 _( V5 T- @和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....