嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

6月cd聚會

6月cd聚會

各位不如係6月攪番個cd聚會啦~~著絲襪,泳衣,高跟鞋,bra,悉除尊便..
覺得好的就按一下感謝吧~~

溫馨提示:. y) D0 [& n! v$ j
搞手最好先自貼下相先- b" o$ v; m+ p# ]- u6 b7 t6 g
而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D5 F& @$ r0 Z+ w

8 m, P: p4 }/ e[ 本帖最後由 心儀 於 2010-5-18 12:00 編輯 ]

婷婷一係男裝!一係女裝出席嫁!唔會只穿某樣衣物出席嫁播!請問樓主有什麼活動想呢?又請問樓主我不知妳是否CD?婷婷會驚驚唔出席嫁播!

偶若在香港滴話就跟妳們聚會
" V) u0 c5 G) g* Q) @妳們可以約個KTV一起唱歌啊# Y! R# V4 z( t5 W5 ]0 ^+ R
上次不是就有姐妹約在KTV呢
3 n2 h2 H& t9 W; x" e還有拍照分享喔

引用:
原帖由 kevin428 於 2010-5-18 20:40 發表   
3 J7 e+ f* k" r: F) ^( E偶若在香港滴話就跟妳們聚會
( E1 w7 P7 ]; ]$ q! z妳們可以約個KTV一起唱歌啊
' m: Z. T+ M, V7 v上次不是就有姐妹約在KTV呢
* g9 R/ X- H4 L* x/ }; P* x還有拍照分享喔
* n' y4 j0 D( k

& z+ @8 b- B( \/ H6 u) t8 G% v+ b唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   1 L9 _" Q- j+ z6 e5 ?+ b6 _& d
9 A; r) P, G1 d0 B" u* G0 H% o* k
" J' G0 @4 m# \! v. w2 @
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
# l2 q6 L" E  [# {8 W
好提議喎!

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-18 20:53 發表   1 a7 a; [2 F5 H- u8 I

* R. }9 Q* o; f3 O- G* P  m" P6 F  o5 V6 v: K
唱K玩o左兩次嫁播!不如CD宿營丫!  
! d# R, Q0 o$ I1 h# w
8 ?2 ~! L; A6 z& r  Y' b* A7 \
絕對支持!!

其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....

引用:
原帖由 goodmap 於 2010-5-29 21:37 發表   
; s; a2 t8 M% J& K/ m, [其实讲真cd姐妹们聚会,不是cd的人到底可否参加....
4 R! Q8 M) J, _3 u, d

( {* ]' y. j3 q; Y% z其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

不要怒气拉婷婷..我只系想见识下同埋认识吾同d人无咪特别(我觉得姐妹们有d神秘同埋有小小好奇心,所以.....)
1 L3 X# s6 w$ \. l! Q% F8 x  L; S啦啦,绝对不是带所谓咪有色眼睛睇人,各位姐妹千万不要胡思乱想.2 A1 o2 c: Q& F  Z) y
, Q7 p: A1 ]9 L4 G4 s! L1 Y

我都係覺得唱k會好d

唱K系邊到換衫啊~~~~~~~~~有沒有姐妹提供衣服給我啊~~~~~~~~

引用:
原帖由 心儀 於 2010-5-18 11:59 發表   
% `5 L# n# Y0 M; J. R! s3 C1 |$ @溫馨提示:
; \, y! t" k. a6 w9 ]搞手最好先自貼下相先
1 O1 z6 n+ D* W% R8 _, t  s& }而且睇你呢個似乎係偏向戀物聚會多D
" z" b" n; g% J  t
3 z- G/ g1 m- K" H0 V, m" z& ~ 心儀又貼下泳衣+肉絲 $ l- n! ^/ e, C. _$ y

引用:
原帖由 adam5354 於 2010-5-29 22:21 發表   : o, I6 E- y0 `$ U8 ?. y5 p

8 C6 ?, a! \1 B; b8 f9 W5 }
$ B$ h) u5 i6 I" V8 I7 f# i+ R其實講真丫!不是CD的人參加幹麻!  
, m) J) O( s5 U0 ]
0 l  K2 Z' L6 a
4 u1 C8 S' d3 {4 i看到這句笑了出來

引用:
原帖由 a63834620 於 2010-6-14 08:11 PM 發表   
3 h/ X, t% I* w' K* u% ^有冇校服聚會-.-
& `/ E* m  j. p9 V1 v% H- l唱k著校服都得架~ , W/ c$ |, R1 X& S& F
我都上次都想著~

引用:
原帖由 wind 於 2010-6-8 22:30 發表   
' c: b' `. l  a9 p+ `
  y2 J% T9 s1 g" `" H) o( u) g5 K+ P0 Y2 D! b

* u. a- k' }) }9 H看到這句笑了出來
0 w; @. q6 G) d. V5 h. \
* G- U# ^5 ]6 o, t! H
有什麼可笑呢?
我是個茶壺,肥又矮呀,我是個茶壺,肥又矮; 這是耳這是嘴,這是耳這是嘴,水滾啦,水滾啦,沖茶啦!

我想去ar4 g7 h; Q5 L- T: l0 S, B: t+ v
不過我冇衫得唔得!?

婷婷
9 g! _0 @: d6 I唔好里佢3 X/ D$ q& Q" x- X
佢CD點數0 點 又冇威望
% n$ X1 |, z/ P7 a+ @$ Z如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,
6 h6 {4 y- w* w- Z& x% N我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
& r, B& P( n3 G1 C$ `去佢個cd聚會

CD 睇全高清世界盃! % V% e  n1 x% L7 }3 Y( L
7 @% |2 t. [6 `1 `! V  @9 _
http://www.hkcdtv.com/viewthread.php?tid=13610&extra=page%3D1

引用:
原帖由 mercury1 於 2010-6-14 22:57 發表   
# h4 g- Y5 W# g4 r婷婷
9 p" I0 I+ G% n0 B1 J) w) ~% X% h5 ^唔好里佢
# p6 A1 N* j6 P/ U佢CD點數0 點 又冇威望( V& b8 v% s# ~: I0 U. ?) U2 ~
如果佢有10個 女仔CD 男裝 ,,,2 C( o5 |7 W7 \( M
我可找20個 男仔CD 女装 ,,,,
: D8 Z4 J5 B. I& f3 D' I去佢個cd聚會
1 Z8 ]; `: V  P

4 S3 l" ]5 u3 n$ R& w( {謝謝!

最近訪問的版塊