嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

點樣可以買學生白襪

點樣可以買學生白襪

本人十分喜愛~~
+ F* }; b1 A" }% o7 P" b3 F5 G每次行開旺中都想買幾對返屋企~
5 h1 o  s$ S' |/ o! y但又驚比人見到男人老狗去買學生襪~" L) N' U& z( R
有咩地方多款又平而入去開又唔會監介~
. U: u( ^  C( G3 o( C8 K5 `+ E大家幫幫手
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想買咪買囉
- d% T6 }3 r% [+ R( Bd人都唔會理你架啦
& @4 j- x8 I& z3 g7 g2 S買俾女朋友都唔係咩好出奇o既事姐

既然喜愛就買吧, 又唔係偷唔係搶,  d人鬼知/理你買黎做乜咩
這是我的絲襪blog, 歡迎參觀
https://phworldofnoel.wordpress.com/

我都買左一對學生白襪6 b9 R% R6 _/ _6 o  \0 P/ Z# q
遲d影比大家睇

學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題

係囉: F: E  N5 _' ?* \; B" }
學生襪都無分男女既* k. f9 v4 \! T9 ]4 H
我之前踢波踢到穿左都自己買個對啦2 b/ {7 w3 H* t# q0 g8 T0 f
不過較女仔d既紋就真係未買過...

好似日本城都有學生白襪賣,你可以去睇睇

引用:
原帖由 applechoi 於 2008-2-3 19:00 發表
& g6 x8 z8 g, O- Y# {6 V學生白襪jei, 係學生就有需要ga la, 就算你買長到上膝頭果d都無問題, 有d人係鍾意著長襪ga ma, 而且白襪無咩話刻意分男女裝, 可能有d花紋比較女仔, 但大致上只係size大定細ge分別, 根本無得怕或者其他問題
% S# j+ Z: n! p7 F. m$ u

7 f& K5 @) k4 }1 |9 ?* O8 \0 K點會無分男女呀
' s6 ~% P8 E0 X4 x" a你試下著呢d花紋款返學! P- O* S$ m1 a6 t
俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
& Q  e0 c. p+ k' o9 ?" j& M  j呢d根本就係女裝嘛
8 [8 t! J! e$ z! q: p重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

依度有
5 I5 t1 ]* H3 f& d) P5 S& m- N: r1 {7 ?( u6 P
http://hk.f1.page.auctions.yahoo.com/hk/auction/1115037119

thx大家既意見~~

thank you for sharing your opinion

學生白襪去百貨公司買就OK喇

唔一定係旺中買
) Z$ k5 k& c  Z白襪周圍都有得賣

咪玩啦你,我平時穿3個骨襪(到上5 吋下5吋)都冇比人笑XD
' C! B/ ]; t6 G& ]7 N8 ?我呀媽買o既(C9買都唔會比人笑,你又有咩可能比人笑)

引用:
原帖由 cdtv 於 2008-2-4 00:21 發表   
1 {7 f4 H, R3 ]! A5 i; e
* d. b0 X7 d$ i* [' x, Z! b2 \$ ~/ ]6 i! k$ u
點會無分男女呀
& Z9 a) |, l9 D你試下著呢d花紋款返學
; _3 d& y& _1 W俾d同學睇到睇下佢地笑唔笑死你
3 A, i6 f8 Y" b9 I9 U% ?9 g呢d根本就係女裝嘛$ `# H8 T) Z+ j" S1 g& ?
重有d毛巾襪款又係 for 女仔的
& Q7 K, |  {! c" n% P
咦, 依款百貨公司有嗎?

百貨公司有

引用:
原帖由 ricky888hk 於 2010-6-9 16:09 發表   
3 L7 T  C8 O) G# I- A9 q3 W百貨公司有
/ N' {( _' C" H) w) Y% A8 VGOOD, 搵日入貨, 幾$$?

引用:
原帖由 Prog1 於 2010-6-9 14:48 發表   1 |% Y2 h& `2 |/ _: c$ c$ Z
唔一定係旺中買
6 m$ K- Y" k- t9 N- M+ D白襪周圍都有得賣
; P. }: \; _" X1 O! r9 u6 ?" _# t7 A

" g" w- w7 _7 W6 t- x. d6 V+ d但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~

引用:
原帖由 michelle666 於 2010-6-9 17:31 發表   $ J9 X. o* y8 ]1 y9 H( D6 m: C% J

. M, ^2 ^6 w/ r# O) mGOOD, 搵日入貨, 幾$$?
- L4 \  u: R' s. i  e
! {9 B- q, j5 C# t  j$ n百貨公司款少, 響街舖/街市檔仲多款揀呀~~

引用:
原帖由 dcch1 於 2010-6-29 00:40 發表   ' h. G3 e  ~" }7 F" r0 q8 X  H

2 q* ~1 R+ T& P2 V- L
5 \# x5 ]- W; Y/ o7 C5 z$ Z但係旺中真係好平, $6/對, 我響其他地方買>=$10呀~~
* a) l1 ]1 b  _* J9 a( ~$ _+ E9 @邊一層,邊一間?

最近訪問的版塊