嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

有無男生敢著住套女裝校服出街呢?

如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。

回復 20# khman01 的帖子

婚紗在哪買的? 質量好嗎?
阿女出左世, 而家全屋都係女~

03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心

舉手舉手舉手
暫停寫入

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   0 w/ o2 v& N! w& T: R) l# E7 m
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
  J8 ?" t) I" A4 t9 o* _男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
& I. q' r# z1 p
嘩!1 r# N  b; c+ ?% d" u+ Q# N! H; u
ching你好利害吓喎. , X- b: w( t$ A- Q0 l
有咁多,不過我就喜歡儲校受.

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 12:03 發表   ' Q3 g' H. I0 `$ r
03年人人帶口罩果陣,我成日著藍田某女校校服出街,感覺真係無乜,唯一係比人叫妹妹有啲開心
% E) o& |+ q( _) Z我都好想呀!
: v& w8 q( }  K! u7 V- I6 s8 x9 @不過真係唔夠膽囉!

引用:
原帖由 1980718 於 2013-7-3 23:51 發表   + |; C- P8 ?$ ]/ Q
如果有專業人士幫小妹脫清全身的體毛, 化妝, 或者會考慮
+ S" I4 b2 n& L- P唔洗呀麻.........全部?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 19:10 發表   
* [1 A9 {1 {" k# t" f& f, a2 a* [) Y. x: U  S- p: E
我都好想呀!# r6 T5 p; G! ^8 J( F* [
不過真係唔夠膽囉!
" n. a* T6 ?, K: L
8 w: l$ z2 }8 n' m
而家唔會再扮學生出街啦2 x  K* L) n, O! r8 [1 j5 d( K
最多出到街係公廁換女裝衫

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:09 發表   . J8 k& [- `( t6 m5 b$ [  b& V$ t

3 v, Z  k0 l) ?
) U- N1 j/ j$ r8 W' C# m, l而家唔會再扮學生出街啦+ w  o+ C  t7 [' }! D
最多出到街係公廁換女裝衫
3 f* \  K3 r, S; l, F2 Y6 X
入男廁定女廁先?

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-7-4 21:25 發表   2 l. Q2 i- X3 u
* h% Y2 n2 W, n
入男廁定女廁先?
% z9 t* t/ y4 y! v4 x* k
" m$ r/ ^4 c: t! j# }
男女都唔係

引用:
原帖由 MUI 於 2013-7-4 21:27 發表   
' b/ {" p5 R# ?4 i+ N
. f6 L! Q, n5 m6 I0 x1 g9 V8 n( |0 L- C" p4 {- B
男女都唔係
/ x, h  @3 Y2 B, d! O; X
唔通係殘廁.

no, i dare not

我都會穿出去呀,不過通常係夜晚

我就冇膽著出街啦,最多O係屋企人出街時先拎出O黎著!

引用:
原帖由 kennypong 於 2013-7-6 10:27 發表   
& {0 c2 M$ [( @( Y' F5 {我都會穿出去呀,不過通常係夜晚
# {" ]0 V' N" ]6 U, h" G$ N! q9 E- G3 G  X3 b- a
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?

引用:
原帖由 khman01 於 2013-7-3 23:31 發表   . v' o2 k* h1 j
我家中好多女校服 女OL 衫 晚裝 婚紗都有 鞋都有好多 多到冇位
: r/ X3 s! ^2 E2 c" ]/ J7 N男裝就有幾個上班衫什麼都沒有 比較應該 80%女 20%男啦 衣服和底底 所有東西
( M/ w$ ?1 g, ~- V- y# a% \" Y0 @3 Q
; v& e& C+ s2 H9 B: S+ \
晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   ! G2 ?. O3 ]+ K. I) j
$ N( _* ~7 I( I. l) W

+ u' A  u# J% I3 A8 Y! z晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
9 ^, S( y3 v$ F9 ]" }5 j6 I認同,好想試O下著晚裝,甚至自綁埋

引用:
原帖由 stellaleung 於 2013-7-7 04:32 發表   
% K  S2 b* y/ B2 I% D
1 @1 ^$ f; w% }2 p; m$ [) x8 y# q" U$ [/ ^/ J4 C" ]7 w) p) y9 w
夜晚仲著住套女裝校服周街行,會唔會更易引起別人注意?
' n+ v) f2 d8 v% j  j: i) [7 e0 t7 b
夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼

引用:
原帖由 willy 於 2013-7-7 20:45 發表   
* t0 _, D  ~# n# f# B+ B, C, \+ s4 w# z+ z

' s" a# \8 D2 B+ R" L+ y; i% H晚裝同婚紗一直都好想試下著, 但無奈無地方放.....
  z; N0 G  `& _2 G( \) v6 A/ X我有兩套婚紗+ t3 c0 Q: u8 v4 s
好哂地方,放一套婚紗既空間,最少可以放五至八套校服

引用:
原帖由 Jany 於 2013-7-8 00:55 發表   & B. O8 I' N% n% ~. }

# Y. `, r7 U# Z6 T5 V: l# Y夜晚行D暗既地方,D人睇得冇咁清楚穿bun位,但夜媽媽著校服行都係好顯眼
; L4 |. o5 J. k: p

( ?3 \8 n5 O% X/ P( M7 H7 X5 Q十點前校上面正常仲有學生未返屋企
' z! S( f' \! j) x校裙襯拖鞋比較無咁易比人留意