嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

校園幻想

引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:09 發表   8 d; p9 G1 P% J8 d# D! N
" p; R/ R$ w3 z8 J9 ^

, P0 ~) ?* d( L2 y1 O有個妹但廢事啦
# }0 X; O3 ^$ Y* D
6 e9 Z8 W! v# V有原因。
2 E0 W1 G, D  U被捉,會好大件事。

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 pikachu668 於 2017-12-20 09:08 發表   2 g6 Z) _( j" Z4 g6 U7 M3 v" S

3 n8 u* o, y) `
; v  Q1 I6 E5 s0 A1 I$ S裙太短真空?! L; z5 p2 L# v) r" K: X
如果係就罰全裸啦6 f2 W0 x5 z+ l
; G1 l; j' ~  C7 J! q
如果係校裙合規格但真空返學
0 [6 W6 g5 e3 g0 d0 u" ~/ ?9 r0 m就要接受調教啦
) y# T  {& g$ g1 `1 n
7 P; k* }2 F4 C7 u1 q3 r
女老師做錯,都要受罰。

引用:
原帖由 misslady 於 2017-12-20 13:30 發表   5 t8 T9 k/ i; A% ]: u) a" K

5 Q3 i7 T/ f% S2 _. p7 E8 J5 z; B3 k) J* H5 C/ p1 [( \# I4 S# E! r6 l
女老師做錯,都要受罰。
3 p3 d! w. M+ J& y1 ]
( d1 L- b" y7 ~
做錯咩先

我都好想著校裙,早幾個月我去校服供應商諗住買但有D就話無貨有D就話要女同學ge學生證😭😭

我近排放日諗夜潛中學cd佢地既女校服,但諗黎諗去都諗唔到半夜點先潛到入間中學入面

我都幻想過著裙讀男女校.

我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-2 23:12 發表   
; O& g, ?( M- C) c$ o8 [我想做個名校女生,著齊O個間學校O既夏季同冬季校服~不過唔知邊間好~
# g7 O; b. U3 n" s( c2 ^  a
* j! F/ m# V* n, }
心目中有無邊幾間?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-3 08:31 發表   
0 M! v  d: @" e4 D0 h( \+ ^" g" T6 ^2 J' h
, X9 l4 i3 r+ K2 u/ b- c
心目中有無邊幾間?
3 `7 l/ G- P' _/ u3 I9 ?) G考慮緊尚志, s_p_c_s, 或者姓加~

我都係幻想自己係名校妹,而且有好好唔同嘅幻想

我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想
7 M. s5 [; y* d* ?0 g- r2 q. k6 P- H想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多

我就想係DGS HTC MSS

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   1 d5 c/ L5 m* \- ~* o, v" N
我就想係DGS HTC MSS
  [! f1 w$ P; E# N4 ~* m
* I2 w  p4 V" m* I# _) P你嘅幻想著左校服會點?

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-6 08:50 發表   
& h. c1 Y& e/ M0 x& x4 `* s# Y$ L我就想係DGS HTC MSS
" Y+ X. Q* d+ z( s( g& r# ]/ I$ N馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!

引用:
原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-5 11:33 發表   
9 @% i, _  L  A0 [( r0 O我都係幻想自己係名校妹,而且有好多唔同校服嘅幻想9 r0 w9 r  S, O( u7 Z6 `, g
想聖paul, gh, 協恩仲有好多好多
0 c' c1 X( U, t+ Y8 z3 V3 o
協欣我都鐘意呀!

[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   . j6 i. E3 A' j4 [* L+ s- b2 k

. _' O) i7 |; Q+ n3 P7 s! ^1 H讀女校+ W/ j- k6 _: a9 s; `, V% {- H
全校得我一個男
+ T- H4 S; ^! J- z4 W/ L/ B所有女都當我係女
) S+ E5 [' Y1 e4 L咁一齊玩

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-6 23:04 發表   0 x; `+ w2 w' |

' Q) h5 ?/ Y  A6 Y) N5 f8 M馬利曼我都想呀,尤其是高年級O既夏季同冬季!
2 G6 }% o8 b  p5 e& X0 n/ m7 z0 [) w1 P9 ]; B5 D
: P. `4 f! t6 x4 ~1 d3 x; X
我就鍾意低年級前拉鏈設計

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:43 發表   
2 J5 I" h5 X" K# r  B
  i  O* J: X2 J! _0 o+ F
" o' g# B, H3 H. f) b1 ~/ |7 K3 K! S
: g5 [, s5 @/ {, ?& P" }  V我就鍾意低年級前拉鏈設計
& l4 G) A" E) K我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!

引用:
原帖由 kidnappedyvonne 於 2018-1-8 22:19 發表   
, E" V! ~! W& S: X- i2 t
3 ]4 ~, A6 [0 g- m$ N. s我有套低年級冬季,都幾正,不過高年級有得著絲襪仲正!
5 p& j4 D6 z" Q% @
. m$ w% m5 t6 I$ t( o
最好所有學校不論冬夏都要著絲襪就最正

引用:
原帖由 pikachu668 於 2018-1-8 09:42 發表   
) M/ s. j5 k: y# A[quote]原帖由 sheepkiwi 於 2018-1-6 10:14 發表   ! D7 A/ E& h4 R
* P: o9 r) R0 ?( ~; \  T6 U
讀女校& I9 b3 D- r# |( p9 D" F7 O6 }
全校得我一個男
. p! s. \: D+ B  ?. t所有女都當我係女. B  Y, C0 C7 f6 m( r+ {! d5 y  h% L
咁一齊玩
' P0 x* ?; b) c- n% y4 d4 C( [
6 z8 S2 B( }- _6 n
一定要你也著女校服,著 爸爸,用m巾。