嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

大家戀什麼物?

大家戀什麼物?

大家除左鐘意女裝衫褲、鞋襪、內衣褲、校服、手套之外,仲有咩會鐘意? 9 G, H4 Q2 O5 @
可以係男性或無性別用品。
覺得好的就按一下感謝吧~~

當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵

我最喜歡旗袍及婚紗

手套only....................

梗係絲襪褲啦
用滑滑絲襪做手套, 然後打JJ
最想自己著住絲襪褲, 隔住絲襪褲再比女含 JJ!

我戀校服, 性感的衣服

-                                                                                      ZIPPO火機>W<"

呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc9 O1 B8 q. n3 V  H* v3 k: f- [

3 [9 q+ m/ X! I; |3 Y! Me...點解有咁多嘢ga?!

主要是戀bra,
0 M* K- |$ K2 i0 b6 e+ E如果要cd才著其他女仔衫,
* j) N# P; R+ a2 _# V5 L0 W另外我玩機車(電單車),
我要減[X] :[X]是禁語,不雅的文字,禁忌的文字,不可講不可寫出來

競技用既手槍

我最戀食物!

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-10 16:27 發表   $ s2 U# U" {) {+ F" B" U. b
競技用既手槍
: @% h- b  D4 i5 V5 R' i6 k1 e" _1 i: j% t% Y
e? ipsc?!

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 18:09 發表   : F7 c% ?7 z6 f  H) l! J- f

+ {% l" b, _& z% }' K/ c' f
$ \# F6 z6 o5 t) se? ipsc?!
( j) s( I% n) j( ^2 P
% b+ w. u0 C/ h6 f9 r5 x咁即係咩呢 ?

有關cd嘅嘢

DELETE!

引用:
原帖由 busneoplan 於 2010-7-10 10:52 發表   
- j$ l. e" f3 Z4 o; ^" m我最喜歡旗袍及婚紗
" T$ |2 F6 i8 f, N! e, v! n婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2010-7-10 10:45 發表   
3 R# J8 F0 }5 P& e7 J當然係戀校服, 制服同埋旗袍啦, 呵呵
! j  _! O0 F1 I4 J- ]我對校服胸圍、校服底裙都有感覺!
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 882288 於 2010-7-10 18:59 發表   ' Q# w/ i1 J7 y' K$ ]) e

! c1 Y' [+ e2 [# X: D婚紗、長裙、旗袍、孕婦裙...!穿起時D感覺好奇妙!
0 j' g( w9 q7 K5 @( B8 D5 K2 I

3 `9 I. A. M9 x& G8 s1 u0 ~" m
+ @* d4 L& G6 v* w$ L恩恩恩, 你鍾意果D我都鍾意呀!! 不過婚紗就真係無機會著喇...唔係無錢買, 係買左無地方放囉... 其他既都易

引用:
原帖由 meko_lau 於 2010-7-10 15:45 發表   ( S3 v+ }* D, H' U; T3 @. X8 F
呀, 有校服啦, 泳衣啦, 緊身衫(latex)啦, hero suit啦, 高跟啦, 絲襪啦, 貓啦, 車啦, 槍啦...etcetc9 P6 P; y, v; y  i
, J0 h. s) L4 O; n( [- W
e...點解有咁多嘢ga?!
; Z: H0 r! H& E: S) E2 H7 [' g0 v" u* a
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??
1 D5 b/ P- _6 y5 P: C# t: n' B; V. |: L- ?+ J7 o, u
另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。
$ m. i. a7 ~2 f; V) _+ s我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。

引用:
原帖由 kakachun 於 2010-7-10 23:24 發表   
" \& k- k1 K* k: [1 n7 I' I. ^6 c4 R2 C5 J+ R8 `5 Y1 E
# N& q9 H, e6 g
貓我都好鐘意,又想養,請問住公屋可否去愛護動物協會領養呢??- g7 N; c; F1 W$ P4 Y) X

6 ?1 j* P' s: P, O7 c另外我都戀眼鏡的,我特別鐘意行眼鏡店,同埋睇眼鏡少女。5 S! f$ r7 b( D2 D( V7 L9 u: Y- `+ @
我之前都係配D平價眼鏡,依家下一個目標係配"pantone"。
9 N+ l: Z% q; d/ i1 t- m! z1 e$ M' p9 L6 h
講真, 我真係唔知公屋俾唔俾養wor, 不過領養一定比買ge好~& x" p5 `  v3 g  C
: m: b; N# D, {7 @/ I$ S- D
眼鏡... 想當年有副白色膠框, 不過係沙灘游水時沖走咗, e+ 想買返副橙色tim~~