嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

哪種衛生巾最舒服??

哪種衛生巾最舒服??

我想買又厚又長又香
" Y1 m) G& k6 b* B) D* [4 Q. q' E' i% J. R" f! h' m
邊種OK?7 d9 J- T2 f' E3 P7 p  \
4 A0 s, Z; [/ Y" w' F0 k
覺得好的就按一下感謝吧~~

有bug 出唔哂D字....??

而家對又厚又長嘅冇咩興趣啦⋯⋯
' ~( }* @. L: q+ q/ N覺得輕薄又唔太焗嘅先好,開始明白女人點去㨂m巾
. x0 u- e/ T+ J- o9 N5 |2 c4 R# f# H1 S只需要唔整污糟條底底就夠

無話邊隻最好8 \8 t1 b3 U( V0 H5 n/ O- }
不論男女,衛生巾用在胯下,都係貼身而且個人的用品
( W* I7 c3 |. S* p5 X: t- f最重要係自己舒服

邊種香D? 又厚又軟身
! K) {3 O# ~. m- v/ l+ z- ~8 h8 [- T& x

香香哋,又有少少薄荷感覺

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-4 23:16 發表   ' v/ n/ ?# o: o6 P
香香哋,又有少少薄荷感覺
邊隻? 我買左樂而雅冇味

ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服

引用:
原帖由 kotex308 於 2020-2-5 23:42 發表   
3 ~7 m, @  u* G2 q# @: @ABC,唔知你有冇聽過呢。。。大陸牌子,之前用過,幾舒服
冇呀, 香港買唔到

Kotex產婦衛生巾........................

再補充7 v# ^- ^7 B+ x1 e, M
我用過最舒服的是阿婆年代,要用衛生帶的那種Kotex衛生巾
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

引用:
原帖由 xrm6013s 於 2020-1-28 21:53 發表   
  g. G- \# F& G9 d, T- n我想買又厚又長又香5 @1 Z6 }- G- T3 E

6 {4 i/ o3 h  w# O: H! ~3 t( g% c邊種OK?
$ u% B" q3 P8 r! h8 l0 s. o揾唔到厚身M巾
我的內心是渴望成為真女人

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   ( l6 i6 `6 g. I/ V6 c/ q

& H( L4 _1 r  Y1 l% _9 _: t揾唔到厚身M巾
. f. M/ K. Z: p3 Q除產婦巾外,市場無厚巾賣,要厚的話,每次用2~3塊

引用:
原帖由 20151120 於 2020-2-21 09:47 發表   , m) i$ |3 R' R" r, z
: j# g, U' d. X2 A
揾唔到厚身M巾
$ m. L" c+ [- v  H陶X網上有1吋厚的m巾(可清洗乾淨翻用)
. h" Y' m6 e+ @& V8 J但必需用衛生帶配合

連m巾一起的衛生帶(1吋厚)

最近訪問的版塊