嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

制服+加多張著上身影"34

回復 18# uniformlover 的帖子

仲以為真係有得買添....

引用:
原帖由 uniformlover 於 4-5-2014 01:09 發表   ; r! \6 O: i& z% a/ v& K
平時見佢著住已經好想要,有時偷偷地都都掂下佢
# P$ F7 C/ d; V, o+ ]

, ^- L! W# e$ O( {, q0 s如果5見咗,拒公司會有懲罰嗎?! N  Y; p: h3 J; d6 z+ t
如果無懲罰的,可以賣比我嗎?
可以叫我Zoe Zoe或者珍珍

回復 22# ZOE.HO 的帖子

有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人
$ s, J: t# l4 j$ d+ U4 w% r5 h$ @4 Y0 ]
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋

引用:
原帖由 uniformlover 於 7-5-2014 23:46 發表   
) ?) e3 d6 }  F# O- N0 }3 E有困難了,好似係公司規則制服唔可以借俾外人! \0 s7 u6 _; A( }
* T9 {3 O: U2 j1 }0 b
PS:我都係偷偷地攞來玩下咋
; n3 \3 [% |7 \- X

2 h$ _& ]& [0 K% }甘無辦法
6 M: ~- J# T" I6 h' o7 jBtw,姐姐好幸福

引用:
原帖由 ZOE.HO 於 2014-5-8 08:46 發表 [url=http://www.hkcdtv.com/hkcdtv/redirect.php?( {$ G, _1 M* I  Z' C
goto=findpost&pid=857118&ptid=40592&rpnum=838375][/url]  ( \6 O- a) L+ ?7 j) I! o/ a! y

) d& `6 P2 @8 x9 K% G$ t9 Z* p' I0 x* l& g2 l/ }( L: m
甘無辦法2 p: h7 F& J$ h9 e: i* A- l
Btw,姐姐好幸福
. k# T# z) F) c* Y

7 O5 i0 {7 a# W- \$ E+ c/ W算唔錯咁啦
) ]. Y$ a* V; V" V& ^9 u  |' ?" Q" O7 W
% e3 b# h/ [) i% h$ h7 g0 W[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 9-5-2014 01:29 發表   
) J) a* H4 e) y$ c+ ^$ E
& l. Q5 A2 y1 C/ g  l7 k+ F4 C
) M1 |2 w8 e1 k0 ^6 a算唔錯咁啦
3 O# b" f; `8 x, G! |# m- l  L+ P
4 J8 g  r7 B, g. b
公關制服是不是刀有名牌的?

回復 26# ZOE.HO 的帖子

係呀,都有一個好靚的牌仔呀
# @) E) A( S3 i1 i- f, u* X3 ]
% `9 E  d4 J* p. \[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-18 22:45 編輯 ]

引用:
原帖由 uniformlover 於 10-5-2014 00:29 發表   
; V, j! E" z8 g. V. m8 k) a3 p0 z係呀,都有一個好靚的牌仔呀
+ z+ N2 b2 b3 L; a0 m* r

K; k. r% W5 M" ?: ]令我更加想得到一套

回復 28# ZOE.HO 的帖子

不過都真係幾難,上面張相都係襯朋友佢去左街 ,攞出來一套俾我著住(著得好睇嗎?)一套影相(PS:佢有好幾套)
0 `2 E0 V9 L0 V7 S3 e事後都幾怕佢知

著得好娣牙!!!引死人

你好好彩有咁機會。。

引用:
原帖由 michaelbus 於 10-5-2014 11:36 發表   
, S/ M* ?9 B- \- i% x9 u你好好彩有咁機會。。
0 L" s5 C: W. J0 o4 F: A5 }; @/ H: D- ]  n) v3 A0 K. A8 y
擒日同挽cosplay行深水保,發現自行仿制尼套制服刀好難

回復 32# ZOE.HO 的帖子

好難做得似?
# N9 x5 |  |( k% F+ [" S8 ^' I6 n
! N; c+ a! D2 o( _3 m, W[ 本帖最後由 uniformlover 於 2014-6-8 11:41 編輯 ]

制服

加多兩張著上身的, 反應好先至再加啦5 q& Y; j: |2 }: E& f( G
6 I" E- P; n6 E* U8 M( }7 f3 N" [

呢套正呀
引用:
原帖由 uniformlover 於 2014-4-28 23:22 發表   
* z! Z7 U4 m# f' i  c大家有無試過著制服呀,我覺得著住成套整齊制制,望住鏡中的自己超high ar' o/ F5 k$ O0 V3 l' a  p/ }

) M* w' ^7 a$ s7 \8 ]1 T. [8 \" e: F( s* X* _' u

5 L( S& ]# B# l' Q$ S4 c0 x
' E  ?6 G" S! @我最鐘意的制服

點解冇圖睇噶😂😂😂😂😂😂

不錯 仲有冇多的

我都好鍾意著制服,照鏡覺得自己好型仔😍😍😍

有冇圖啊,好想睇啊

死圖了嗎??

最近訪問的版塊