嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

10/4 cd k~

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-3-15 17:07 發表   " `8 Y9 Z; V( I1 T% k$ _5 g
* F8 ^6 X* n1 \* T# W2 {
+ _) O% |/ y- V
* D6 N  a& J- X" L8 F! r3 a
早去咪早走囉
! `; G9 _* P. P& U2 z4 O: [. k/ F十一點去十一點半走

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
那個太早了吧~XDDDD

到時大家都係女兒身嗎?

引用:
原帖由 7look8look 於 2010-3-16 07:28 PM 發表   ' H7 R7 u0 w6 r# h8 X/ i
到時大家都係女兒身嗎?
  v  G" l, f7 Y7 S; H7 o( t% J一半一半掛?

我覺得...係唔係可以報名去既應該都係真正既cd先呢. c9 s" U: W' N! c  F0 H0 n7 m
我怕有...咩咩

引用:
原帖由 心儀 於 2010-3-18 01:37 AM 發表   , `0 I9 P6 f5 k8 P5 J  b1 L
我覺得...係唔係可以報名去既應該都係真正既cd先呢
; ~, {; F% g, I/ R9 v/ }0 ^: Y& _我怕有...咩咩
4 J4 G8 Z  l* V2 [; b) o: @
怕什麼?

我都想問咩咩是什麼?!

係咪怕有狗仔呀?

引用:
原帖由 haruka 於 2010-3-19 12:42 AM 發表   5 Z% P: O, v) d: x+ ], H# Q. u
係咪怕有狗仔呀?
/ d' R! e2 X9 o' O0 Q3 ]仲麻煩過狗仔的...

即係乜??
3 w7 ]& c2 b6 V3 S' \. I& g唔可以講明d的嗎~?

引用:
原帖由 露姬 於 2010-3-23 02:39 AM 發表   
/ `" C' S5 B+ E; T( N即係乜??8 \+ m. f0 j& g8 i. j* e6 X8 }, ]+ X
唔可以講明d的嗎~?
" [9 b" }3 a* T$ I) K; y
一d比較麻煩+易失控果d呢

哦~!!明曬~!!!

如果果日有人幫我化妝的話,好大機會會去(因為小妹唔識化妝 )

我都想認識其他cd...我覺得有d尶介...而且怕羞...

引用:
原帖由 chanying19 於 2010-3-24 01:59 AM 發表   
: U) r3 z. H5 V我都想認識其他cd...我覺得有d尶介...而且怕羞...
7 j6 r0 _0 D) y; O怕咩喎~我地都係cd~
# I" m; p: R# J5 s2 v' t$ o個個都係咁架la~

引用:
原帖由 Suki_siu 於 2010-3-23 02:54 發表   
0 k8 G; i- L9 S) v4 m. n+ A& X, d! N  _, D0 V6 I
一d比較麻煩+易失控果d呢
; K4 e( P" L/ n( P4 U) ]5 H3 x' k" r; ^  D8 N
個樣就係女o者, 一手就知係cd啦

Support but I need to work on that date

我覺得佢講"咩咩"係指記者或做功課的學生,我都好想去,但只得一套冬季和夏季校服,再加上本人是超齡學生怕比妳地笑或隔離

我又要去~~

我都想黎呀 但係我唔識cd , 黎到有冇姐姐妹妹幫手呀