嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

日式浴衣

日式浴衣

有無人買過日式浴衣, 幾靚咁
  h, o/ m  I7 B6 n
3 w- ~8 a# e8 K0 K2 [6 k6 c# Y( f+ M
. F& m1 Y% h* O
. k7 e- }) p" B7 s

3 O6 {( q6 w2 b4 @# C3 c1 S7 C$ _" ]% S  U. w
7 a. _( \5 {" r/ B

$ D& {! E8 Z% G8 r+ ]2 X) p
覺得好的就按一下感謝吧~~
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
係靚, 但收同着都麻煩, 以前uniquo 都有得賣, 依家只知apita 有

都要著得起先得/ .\

件3好令呀..
) V$ A" p% n' T! J5 V2 R但個頭洗5洗咁誇-,-

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-19 21:10 發表   % O/ |8 m1 n0 P: Y( p
件3好令呀..
7 y" _/ a% t8 q! U但個頭洗5洗咁誇-,-
  T/ w, R" X" o4 q5 r! f% `* P5 y3 a$ n" u1 J+ y
啲雀會唔會係到生蛋呢可
「花明月暗飛輕霧,今宵好向郎邊去,剗襪步香階,手提金縷鞋。」: 《菩薩蠻》

好靚啵,唔知幾$一套呢?

引用:
原帖由 心儀 於 2010-7-19 19:17 發表   
) Q6 P3 l5 k) j5 P: G" w都要著得起先得/ .\
; _0 k6 \( g" m1 d# Z' p4 P- B
4 Q; c7 B2 T8 p% x% `
照計唔洗咩靚身材, 化妝靚啲, 最好盤起啲頭髮, 普通假髮有啲難度

我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
喜歡 Liz Lisa, 喜歡 Lolita 和可愛的校服

喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!

引用:
原帖由 1980718 於 2010-7-19 23:24 發表   5 `" s  H% @+ A4 ^8 `1 p
喺香港著出街,會比啲反日份子打一身呢!
* k/ y* f; R0 E  c0 }
冇咁誇呀.香港崇日仲多喎

我都有3套...
0 a* p9 I( F' w% z8 t當然冇佢果d 咁靚... 佢果d 係好貴架...
# o3 W  {8 w/ p& ?+ g2 e( s3 c我果d 平d, 但都要 > 400 一套

回復 1# iamonheel 的帖子

這個好似是和服....似d呢....

引用:
原帖由 nightnight 於 2010-7-19 22:31 發表   
5 U% u/ `: _/ e0 r) t! i' d我有套 lolita 版的. 真係好靚. 唔捨得著.
+ u2 S0 _# N. z6 X) D
我要睇我要睇
' T; W* P  f! D/ Z/ z快d post上黎

引用:
原帖由 李慧儀 於 2010-7-20 04:12 發表   
- l; a$ _8 v6 o9 _' `+ P5 r這個好似是和服....似d呢....
9 ^) E# L8 w/ w

- P  ]& d7 u0 C呢啲叫浴衣, 漢字叫夕張, 發音yukata, 屬"便服", 一件過, 依家變成fashion.
1 Z/ Q( U, e' n和服 kimono 複雜好多, 好多層, 貴好多好多

性感美丽漂亮,不错的画面。

同和服冇咩分別
3 c$ c! K5 r3 b4 G都係難著架啦

引用:
原帖由 Hester@2005 於 2010-7-20 04:15 發表   
: ?% c$ S" T$ E6 d! _
+ m! h" J$ X1 P我要睇我要睇& @. m4 U6 w" e" U$ K- O: K8 |2 u
快d post上黎
  e+ D/ y# g9 t
9 U( Z* A/ g: t+ U我從來都唔自拍的. 借網上圖片可以嗎?  [- X7 _/ q5 |! n, U

/ q; k6 V% G+ a9 s5 o* @' k( \: q

* ~# I; @$ z4 r: W0 a+ x頭飾當年我無買到, 用左自己買落o既一個類似以下o既 bonnet (黑色)/ Z4 v9 g" B, W- s3 w

引用:
原帖由 校服收藏者 於 2010-7-20 10:38 發表   
% F7 c. L( T3 A  q: ^2 Q/ w同和服冇咩分別
. [$ t, _' c: n8 M$ N5 [" }都係難著架啦
) q9 e# J  h% ]: t1 x; k
' H" g' d9 g* u* p4 E" m! O
其實唔難著. 著件大衫再用個腰封固定佢有幾難?
) _. T  A6 M7 o+ o8 q, M
, O& L! r6 u% x4 }/ N5 P  {和服就真係難著.

好似好正...but冇人出街咁著

好靚丫=].....