嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝!

已收帖. 謝謝% K, H9 Y+ {$ c
* [3 R, n: k% c/ j) c1 E4 Z4 ?
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
想問下姐姐你知唔知邊到有得訂造44碼既女學生鞋><
0 y( p6 I# \9 M+ |, q有冇留意到

已收帖. 謝謝!8 V+ ^. W: M6 H# c! C9 a( P

8 \, K6 ]6 R* @& @; v, a8 Q[ 本帖最後由 angela_fung 於 2019-5-2 21:45 編輯 ]

如果腳大就實古到

買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o<

回復 4# 洛^^ 的帖子

冇得唔認係買比自己著喇-3-/ _( H# v1 e; l$ `$ c* o
所以我一直都係好驚><1 C: N3 z' L, [1 g
等約人陪我去><

引用:
原帖由 pippan 於 2012-9-12 03:08 發表   
( ~2 A6 x/ P" I1 d  M% q買内衣是最大既挑戰,成功後買咩都唔怕>o
; L3 Y" u1 ^2 U. l' @

1 }+ x6 Z2 x2 W1 P買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
' w. }9 y  j" r9 k, K% w尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有404 ^3 b, X3 o3 w; F* x1 d1 q* J$ D$ d
揾倒40、個款又唔靚. \! Z) w- ~1 k1 z# ?* J; b( o! d- Q
有D姐妹仲要係41,42碼8 n! G; }% z$ R( b( t& \

9 d3 n9 [# W+ q" E5 Eps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
唔鍾意女人。只鍾意女仔

已收帖. 謝謝!
1 h0 n( y/ B9 H0 ?( O, i- o* T. s) V$ D% U' Z3 g. n

已收帖. 謝謝!  D/ w& d% w- e8 }, `" a& i& \
' P3 g0 m* Y8 |- f, y

你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。$ d% N/ L7 A+ X) C7 s7 l) K
我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.

引用:
原帖由 flexchan 於 2012-10-5 23:19 發表   6 c( Y1 U6 p( F& X3 c
你同我隻腳都39,40到. 我隻腳板都係大我女友dd。
' M7 h( l. e  F* h. r. U我試過偷著佢d鞋, 都係小小頂指ja.
0 y% e( w. D0 y+ n/ n& V: n

% \0 r8 h3 u6 s7 A( h" S# P7 I+ V咁你應該好易女鞋入手

i wear size 42-43 so difficult to buy..

I Wear 44 ~~ can't buy in mk centre! >_<~

回復 12# 13# 的帖子

已收帖. 謝謝!  R3 t  K. i2 @# W) R
$ w  i; Z- e! N( M: E: j# R

好多cd都著大size鞋,你著39會易搵d既

引用:
原帖由 angela_fung 於 12/9/2012 08:18 PM 發表   
, r( v1 X% {/ K: T& V% `( K
! {+ }! u( f0 ~  ^  R2 T$ k$ r
! a- Y4 Z  _- N" g( i9 U+ q我唔係想CHALLENGE你, 不過我自己觀察, 而家好多女仔隻腳好大, 由其係著涼鞋果時, 好明顯係人矮腳大囉. 我好SURE好多女仔腳大過我, 我自己39都叫做女裝最大, 咁佢地點買鞋??
$ Q. F  t% E* `" V* v6 a" l: `  M5 h% O1 J- G6 P! j
補充一下, 而家興嘅BIRK**N ...
9 U( I" `0 }  C3 r3 m6 x

3 J7 L! s) j7 r' V樓主著38,39 真係令人羨慕又妒忌......  (如果玲玲著39應該買到成間房都係鞋.... )( Q% |) [+ Q8 ?2 U! c& }  [5 F
  W, k0 g7 `* n4 c( x" N# [0 X
40以上係有, 不過的確要搵, 37-39係最common既size, 好多靚靚既款都唔會做40以上, 又或者講, 就算做到大size, 成個款同鞋型都變左, 就唔係果件事la....

引用:
原帖由 mercury1 於 2012-9-12 19:10 發表   + u  ^. K7 d: A- s- t9 P2 l( a% ^

( g- g, _2 g7 H. T6 V, |
4 `4 O8 V9 R& j( |* s7 C1 n% m! f買鞋先係最難、買内衣唔洗唧場試
0 T& A8 J% a: ~尺碼最大39、都唔知怕幾多次先有40
* k4 f' \9 B) V; Y5 z) m2 r揾倒40、個款又唔靚
" n: b; ?. ?0 U  |/ n有D姐妹仲要係41,42碼" t# A6 f' Q) D* b8 ^% p
& d  j2 r5 Z  L* K) u& O& n! b' ~9 @
ps。識做嘅商店、會俾個暗角位你試
* I9 d5 A3 }1 E% Z, I2 R1 W3 A5 F6 E
完全認同.. 男仔通常都40up

已收帖. 謝謝!, m3 {* h1 }7 R4 V
# Y8 d+ ~5 a8 g) U

寫得好詳細好正~
Dare to be Different~♡

寫得好好呀

最近訪問的版塊