嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

幫買校服

幫買校服

入不到校服區
# I) Q5 d9 g9 x  X. F7 D4 d8 m. n
& R* y" W  I. M0 Z  t有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
4 C- w$ B, N# u! l( t6 p+ ^7 K7 G1 m* l5 P& U$ U
有意請PM詳談
覺得好的就按一下感謝吧~~

為防止論壇積累大量垃圾會員本站會不定期清除不分享、不回帖或長期不登陸的會員。
成為永久會員的條件:發帖數(不論主題或回覆)達到 30 個積分達到 50 以上。
引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 03:46 發表     q- B7 v$ w4 |; K. i4 X4 C
入不到校服區
- |/ u8 ^) ]" Q3 M+ D* x
# X. Q* {; C$ Z% w有冇沙田區人幫我買女校服,計100$佣
5 q% I  g# q1 D. g/ r! D3 T5 t& Z. Q( o" [
有意請PM詳談
- x! A, G  p: r5 Q
2 ~+ P+ b# D7 t* z, [/ p' a
校服區都未必有人肯代買

有專門人士代買
/ b3 }4 H- E9 k% S6 I$$$$$∼∼∼∼∼

so what can i do.. i just have no guts

回復 3# seifuku 的帖子

where? who?

引用:
原帖由 spike.rifle 於 2013-8-6 09:49 發表   
0 O7 U0 S& b9 w8 q7 g5 a9 Cwhere? who?
9 C$ _' u% h+ E0 \) l
在校服區内
; w* C3 f4 t' s  ]& a! l+ g! |2 n" ^
其實你想買咩校服?∼∼∼∼

要買邊間先?

豐昌順 沙田

實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...
# v& R0 P% z; E9 [
  o8 z+ |: P0 Q+ ^, Z; H: w自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!

Thanks for sharing

Thanks for sharing

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 10:48 發表   * _% p' Z0 D& c
實, 有咩話唔入唔到呀, 沙田咁多車入...' R6 A9 Y/ A/ i

% p, ^+ B5 a$ a! V0 F' _自己去買啦, 就算100佣也未必會有人幫嫁, 而且, 自己去買慳返果100餘, 也能享受果種快感!
7 a/ u  c7 B) G+ {2 w7 x
每套三百,最少買三套,我可以幫手

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 15:00 發表   
$ T3 g7 v, B5 a$ a0 r, S, p) h9 A8 a$ F, z
每套三百,最少買三套,我可以幫手
2 ^" u# }, H$ V; g8 y6 }

- A* j3 G. e. W+ }) p7 [嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!

引用:
原帖由 kof_1998 於 2013-8-6 16:14 發表   
6 ~$ N  s& _) N7 t. M! r3 B* ^: T. S3 G7 o" }* ^; v
* J2 Z: o; T. l) z
嘩...每套三百, 好過去搶喎~~~快D拎把槍去打劫銀行啦!!
. Y# L, I) }6 o, t; f

0 F8 c& ]& E8 K# j0 {. `賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份

引用:
原帖由 MUI 於 2013-8-6 17:21 發表   0 J4 W7 L9 q6 \8 i/ k! \$ @
. Y7 }2 ?$ T" Z" g& F
% B5 |5 ]6 z6 v/ R0 v
賣拍見到一套賣緊五百幾既時候,代賣一套收三百不太過份
: ~: E3 Z& m+ N% F8 ?" u: F
拍賣網果D真係貴到無朋友

引用:
原帖由 kingphone 於 2013-8-7 21:57 發表   
* k8 f3 B- G# h0 u2 X4 Q5 a& t8 ^
1 S% i) d' r3 N% h3 G# k4 A拍賣網果D真係貴到無朋友
, D& ]6 ?- u' D& h" _

3 L9 @- N9 {& h2 E但係人地真係有生意5 x: X8 [! {8 D! u/ r! G$ y0 R) `( s. D
據我所知,好多cd都幫襯佢地

無法
# ]+ ^; E' S& F5 T3 p! F8 b3 s, D有幾多個敢自己買∼∼∼∼

引用:
原帖由 seifuku 於 2013-8-10 12:47 發表   
: G" }! V& [+ ~! Q- i3 @" Y5 Q# d無法( Z" l2 e1 V( M# D! X/ X
有幾多個敢自己買∼∼∼∼
( i1 o3 E! F: F我~~~ (舉手)
誰料你為了他可這樣不雅

(認真) 樓主想買邊間校服先
/ i) I, T  n; e5 w見同你有緣
$ b, g9 |3 {: N% F& [9 O唔收你錢陪你入舖買都得& W8 e8 e! ?3 Y* g  B
但時間要就我
. W4 Y  t- F0 q9 \5 k$ G佢唔賣或無貨唔准問候我老母
/ F: g8 |4 P7 l8 S無膽就算數
誰料你為了他可這樣不雅

你入去話買×××咩碼
: \& p& n0 h8 F" R$ I9 b有就可能問你肥定瘦,快速答
( a* D3 s2 |: r5 x不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走

引用:
原帖由 shithole 於 2013-8-10 19:00 發表   
- a( R$ W) i! W% {7 M+ g5 i你入去話買×××咩碼
/ w3 ?1 S# M) P$ A) K4 o8 w有就可能問你肥定瘦,快速答' v5 q& Y! s& N7 G: f9 A+ B
不合可換,有貨在手換到口岩,千祈咪敗走
. Q1 v, B& P. X3 R

8 q+ j7 ]9 d4 J" x, e& [跟住人地問買嚟做乜,老實答係自己著

最近訪問的版塊