嚴禁將相類主題分開發佈,如美女1、美女2,現在起違者立即禁言。
另外,貼圖主題如需收費,圖片數目必須有5張或以上及提供最少一張預覽圖,違反此例的主題將被強制退款。
即日起禁止使用 Thank you,
thx for sharing, 謝謝分享等相類內容回覆,
此類回覆將被視作呃 post 論,每個扣4-20分不等,
如要向作者表示感謝,請善用感謝功能。
任何人以難以發現的手法呃post如複製他人帖子, 一經確認, 不論等級高低, 將立即封帳號處理

開k party

哈佬喂都幾好呀/ R, k! C- j0 g5 N& U' {

( C. u' t& [9 S" B! W* {不過會唔會book唔到房?5 c/ {+ Y, M, n2 y4 D  p

+ R# A% D' }- p* W, S7 {又或者貴到福街?

原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....
6 K, ?# Z- k1 l3 t2 i& ]% G+ `& a# b6 u0 k
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費) % W3 D9 k9 X/ w- _) ~. o
歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務費)(全日制學生$79,另收加一服務費)
4 ?$ d  k$ K7 H8 Y: R) O+ ^) ?黃金時段   港幣:星期日至四:$158起,BUFFET加$38(另收加一服務費),星期五及六:$203起,BUFFET加$18(另收加一服務費)
/ q) f6 E2 G1 o# L% a, L; W1 _2 H- D貓頭鷹    港幣:星期日至四:$109/位(另收加一服務費),星期五:$139/位(另收加一服務費),星期六:$149/位(另收加一服務費)

回復 24# jg400hk 的帖子

冇問題呀~一百幾十之嘛...

引用:
原帖由 jg400hk 於 2010-9-30 02:05 發表   ; l4 R1 U6 g( Y5 X$ G) r
原來星期五六晚荃灣CEO都唔平.....) r. o+ l# Z4 s" t; ?& L
3 i, b( H' A: O; c4 y  o2 W8 D
午餐時段   港幣:星期一至日:$56up(另收加一服務費)
, _& J6 L& ^$ O: m8 o1 G歡樂時光   港幣:星期一至五:$85/位(另收加一服務費)(全日制學生$69,另收加一服務費),星期六及日:$95/位(另收加一服務 ...
5 m) D9 R) a; [+ n: `/ H/ B
最唔抵係黃金時段XD…其他都OK既
2010-09月25日 1 st CD...suki

仲係全日制學生XDD
- ]; I0 p0 K+ Q- s9 M! d, f( x2 e不過星期日就唱唔到夜晚了

係唔係真係要搞呀?# O6 e& P/ Y/ `$ i

2 D! p3 c1 m" r係就快d定日子啦

有冇諗過元朗同益neway呢?人唔多,又有得book獨立廁,都叫做新開比較少煙味...
+ P* e- I6 z* Y& c- J" F& Q最緊要平d ma~. y% W# K2 S* ]. O1 o" y) D3 B
) f: m* x$ C) a
出市區都有巴士小巴...

呀..........對我來講
* I/ {. r$ M/ q, i8 `  d$ ?) n4 b, [" O% U- C
好遠
' E) Y4 q$ n, Y
8 f" w9 g- l3 [我住港島

開間酒店房我覺得ok呀~6 O; ^/ Q! P( J$ X
但上次唔係話荃灣CEO好快就收房咩?

好似有好多人想攪WO~~
! r# ^9 q9 ]% s; F4 o6 O唔知係咪真係會成事

我都想黎呀 幾時開PM我呀+ U8 w8 g% Y& n4 D7 _) s
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋

引用:
原帖由 zx1631 於 2010-10-7 23:08 發表   
, ]: a" h, w9 ~! p我都想黎呀 幾時開PM我呀  R4 K- Z; n; _; Y8 f7 x; o+ R
唱K會唔會好過就咁BOOK房玩, 好似冇咁齋
2 z3 W: G# P! e
  i0 e  R3 V8 O9 |3 |
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
0 \  _* i( K0 ?& ^9 a' Z6 X5 t; K# Q  l( G' D1 L$ n. h& \3 b

i want to go too, msn : [email protected]

引用:
原帖由 abc2010 於 2010-10-10 14:52 發表   . E) j- |& B" _: Y8 f
# R, t" T* j$ {( Y" t) Z
- i! O. A4 V7 `* z7 t) F. O; P
BOOK左房大家cD完... 冇k唱大家係房可以做咩
3 \. n# V+ ~& J
" {! i  B# i, o
: y5 u3 i) s+ S8 F: d+ {
你想做咩呀?

如果時間ok我都會想參加~
我喜歡看女女著內衣及絲襪的~這感覺太棒啦~

你想幾時先

引用:
原帖由 dj7459 於 2010-10-15 18:51 發表   1 e; I% N2 \. P& j- R- k
你想幾時先
: L3 T. A' R( M0 g. n) P& K3 J: |

3 {5 ^, D6 N" E& j* g我就想29號晚或者30號9 k5 d$ |+ t* j3 _2 h$ f( Y

* Z! `2 h+ N, H: R: g+ D1 L唔知其他人想點

is it possible 27/28?

引用:
原帖由 janet 於 2010-10-18 12:33 發表   * M4 z( x7 l$ T' g5 [
is it possible 27/28?
: W, O. F" \; g- h/ s# g/ k) o
如果可以我想28號
; ]" x( H* Q6 y' M2 ]2 x) q% A0 a
' w, M( A3 v* \那天我可以化好妝出現

最近訪問的版塊